Kiitos!

kiitos1

Hei Sydänjutun seuraajat ja satunnaiset ohikulkijat! Mä en voi uskoa, että sivuillani on jo 11 000 kävijää! Eilen illalla itkin liikutuksesta (siis pillitin ihan kunnolla) lukiessani kommenttejanne mun Hyvinvointisummit-haastattelusta.

Mä hyppäsin viimeisimmästä isosta tv-duunistani reilu vuosi sitten uuteen. Tajusin, että ei multa koskaan kukaan tule kysymään, mitä Anna haluaisit tehdä vastineeksi hirmu puurtamisesta. Ymmärsin, että vastuu ja voima on minulla luoda ja tehdä sellaista, mikä itseä kutsuu.

Nyt ollaan tässä, ihan alussa vielä. Suunnilleen joka aamu sytytän kynttilän ja puen samat joogatrikoot (niihin on kulunut jo reikä 😀 ) ja ryhdyn hommeleihin. Mulla on juuri nyt meneillään monta eri projektia ja väsymys. Mutta se ei ole buhuu vaan wuhuu – jokainen työjuttuni tuntuu hyvältä, mun näköiseltä. Saan hyödyntää osaamistani ja lahjojani eri tavoilla – ja nyt uskallan antaa elämässäni sen ilon itselleni. Siis tunnistan, että olen sen arvoinen! Sydänjuttu on mulle tärkein näistä projekteistani. Mulle nousi visio siitä jo kymmenisen vuotta sitten. Olen onnellinen, että vihdoin hyppäsin tähän seikkailuun – se oli ja on valtavan rakkaudellinen teko itseäni kohtaan.

Syksyn mittaan itkin monesti pelkojani ja riittämättömyydentunteitani. Ne tulevat näkyviksi juuri sen tekemisen kohdalla, mikä roihuttaa eniten sydäntä.  Ja niinhän sen saa ollakin – kyllä elämä saa tuntua! Sydänjutun videoita leikatessa ja kirjaa kirjoittaessa kärvistelin välillä hiki otsalla ihan tuskissani, että mitä tästäkin tulee, ketä kiinnostaa, en mä osaa. Ja jatkoin tekemistä, tietenkin.

Ja se juuri on mun pointtini: mulle tämä itsensä rakastamisen matka ja omien sydänjuttujen toteuttaminen elämässä ei tarkoita varsinaisesti kevyehköä fiiliksennostatusta vaan sitä tietoisuutta, että on ihan ok olla sitä kaikkea mitä me ollaan. Tietysti me saadaan myös kevyesti nostattaa fiilistä, ottaa iisisti eikä niin otsa rypyssä. Mutta joskus on sellaistakin. Meillä jokaisella on oma polkumme. Sä saat olla juuri se joka olet, juuri siinä missä nyt olet. Toivon sun sydämeesi sinuna olemisen ilon helähdystä just nyt.

Rakkaus on minusta syvää, moniulotteista matkan tekemistä, valon ja varjon tanssia. Sen ytimessä on myötätunto itseä kohtaan ja halu avautua elämän mysteerille. Sieltä nousee meidän voima ja rohkeus – tai sanoisinko yksinkertainen selkeys – olla mitä me ollaan ja suoda itsellemme hyvää. Ei tarvitse erikseen pyrkiä eheytymään, tarvitsee vain haluta rakastaa itseään, todesti ja syvästi. Mutta se voi olla todella haastavaa! Siksikin Sydänjuttu on olemassa. Sen vuoksi haluan tehdä videohaastiksia ja tekstejä monenlaisista aiheista. Mun intohimo on aina ollut saattaa henkisiä ja psykologisia teemoja selkeiksi käyttöliittymiksi kenelle tahansa kiinnostuneelle. Inspiroida, ilahduttaa, sytyttää oivalluksia. 

Mulla on vielä pari videota tulossa nyt vuoden vaihteessa, kunhan ehdin leikata. Viisas ja säkenöivä Maiccu Kostiainen tuli keskustelemaan mun kanssa pelosta (ja rohkeudesta). Viehättävän ja inspiroivan Rosa Nenosen kanssa me puhuttiin jo keväällä siitä, miten meidän asemoituminen elämään vaikuttaa siihen, millaista elämää me eletään. Aika tykit jutut siivittämään uuteen vuoteen siirtymistä 😉

Palatakseni vielä siihen, mistä tämä viesti alkoi. Mä en tiedä, miten pukisin sanoiksi millaista on kuulla, kun jokin sanomani tai sydämeni kautta tuottamani sytyttää, herättää, inspiroi, lohduttaa. Mun reikäiset joogahousut repeää liitoksistaan kun kuulen siitä. Mä tekisin tätä juttuani joka tapauksessa, koska se kumpuaa suoraan mun sielusta, mutta oikeasti, nytkin mua itkettää kun ajattelen teitä, jotka ovat lukeneet tai katsoneet näitä Sydänjuttuja. Olen niin kiitollinen jokaisesta sivustoni tai fb:n kautta tai kasvotusten saamastani kommentista. Että jos välillä itkettää kun pelottaa (ja se pelko on vaan vähän niin kuin autenttisuuden portinvartija, olennainen ystäväni), niin toisinaan mä itken kuumassa hiessä ihan siksikin, että mun sydän on niin täynnä rakkautta, että se meinaa räjähtää. Eilen ja tänään on ollut sellaiset hetket.

Kiitos sinulle, Sydänjutun kuulostelija. 

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s