Rohkeus on pelon rakastamista

Pohditko muutoksia, isoja tai pieniä? Kutsuvatko uudet unelmat? Jäytääkö sydäntä – jokin kutsuu, mutta et tiedä mikä tai miten lähteä liikkeelle? Entäs jos rahat loppuu, kaverit jättää, muut nauraa ja kaikki menee pieleen? Jos on tunne, että mun pitäis olla tällainen ja tuollainen ja kuuluis toimia näin ja noin?

Jokaisen on tarkoitus seurata sydäntään – mitä se kullekin on, sanoo viisas ja rohkea Maiccu Kostiainen. Pointti ei ole, ettei pelota vaan että toimii siitä huolimatta. Pelkojen kanssa voi oppia olemaan, mutta vapaasti itseään toteuttaen. How cool is that?

Sydänjuttu toivottaa säkenöivää uusien mahdollisuuksien vuotta 2017!

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s