Konsultaatiot ja valmennukset

Etsitkö suuntaa, inspiraatiota, ohjausta? Kaipaatko rakkautta, eheytymistä, selkeyttä?

Tavataan!

Näkijäkonsultaatiossa voidaan käsitellä juuri sitä mitä nyt tarvitset ja haluat: esimerkiksi työtä, ihmissuhteita, hyvinvointia tai sisäistä polkuasi. Elämäsi on sinun käsissäsi – saat eheytyä, voida hyvin ja toteuttaa unelmiasi.

Monesti asiat, joista haaveilemme ovat myös sellaisia joita pelkäämme tai joiden vastaanottamisessa meillä on haasteita. Myös näiden asioiden tiedostamisessa ja eheyttämisessä voin sinua auttaa. Suhde itseemme määrittää valtavasti, millaista elämämme on. Itsensä rakastaminen on yhteyttä sisimpäämme ja omasta hyvinvoinnistamme huolehtimista.

Pohjimmiltaan kaikki vastaukset ovat sinulla itselläsi. Minun tehtäväni on peilata sinulle turvallisessa tilassa omaa totuuttasi ja auttaa sinua ja elämääsi eheytymään ja säkenöimään. Näkijyys on minulle poikkeuksellisen laajaa intuitiota ja kykyä tulkita syvästi energioitasi, sisäisyyttäsi ja elämääsi eri tasoilla.

Voimauttava valmennus auttaa sinua löytämään suuntaa, vastauksia ja voimaantumista itsesi näköisen elämän elämisessä, sielusi sykäysten kuulemisessa ja muutosten toteuttamisessa. Osuvia kysymyksiä esiin nostamalla, turvallista tilaa luomalla ja sydäntäsi sinulle peilaamalla autan avautumaan potentiaalillesi ja kulkemaan kohti unelmiasi. Valmennus räätälöityy juuri sinun tarpeisiisi.

Olen ollut poikkeuksellisen herkkä jo lapsena ja psyykkiset kykyni ovat aina olleet osa minua. Olen käynyt lukemattomilla kursseilla ja opiskellut henkisyyden ja tietoisuuden teemoja sekä psykologista ihmistuntemusta parin vuosikymmenen ajan. Ennen kaikkea uskon tietoisuuden evoluutioon, itsensä rakastamiseen ja hyvään elämään. Vuodesta 2005 lähtien olen keskittynyt intensiivisesti tähän: crimsoncircle.com 

Pidän myös kursseja voimaantumisen, rakkauden, luovuuden ja muutoksen teemoista.

Vastaanottoni on Helsingissä / Skypen välityksellä.

Varaa sessio tai tiedustele kursseista: annaulrikataipale@gmail.com

Sessioista sanottua:

”Anna on äärettömän viisas ihminen, joka on pitkään kulkenut omaa itsetuntemuksen polkuaan ja löytänyt syvää ymmärrystä ihmisyydestä ja tietoisuudesta. Tätä ymmärrystä hän jakaa rakkaudella ja harvinaisella kirkkaudella. Annan sessiot tarjoavat oivalluksia, lempeää hyväksyntää ja myös suoria sanoja tarpeen vaatiessa. Hän ei keskity pönkittämään vanhoja tarinoita vaan auttaa näkemään niiden läpi, omaan rakkaudelliseen totuuteen.”

”Mulle sessio on hyvin fyysinen kokemus, joka nostaa pintaan monenlaisia tunteita, joita oon syystä tai toisesta yrittänyt dumpata. Lähtiessä sydän on kymmenen kertaa kevyempi.“

”Annan tapa kanavoida on ihastuttavan kirkas ja selkeä. Viestit jotka hänen kauttaan tulevat ovat juuri siihen hetkeen oleellisia, tuntui se ruusutarhalta tai hiekalta emalikattilassa, viestit ovat sitä mikä oman matkan kannalta on tärkeää.”

”Oli samanaikaisesti kutkuttavan jännittävää, turvallista ja inspiroivaa olla Annan konsultaatiossa. Ilmapiiri oli lämminhenkinen, innostunut, rakkaudellinen ja luottamuksellinen, ja tilanteessa tuntui hyvin luontevalta keskustella, kysyä ja kuunnella kaikkea sitä, mitä siinä nousi esiin. Annan tavassa välittää viestejä näkyy ja tuntuu hänen valoisa, eloisa, iloinen ja lempeä luontonsa.”

”Anna on ihana, aito, syvällinen, maanläheinen ja oikeasti LÄSNÄ. Hänessä on se oikea sydäntasolta kumpuava myötäelämisen taito, jolla hän ohjailee/opastaa omaan voimaan.”