Anna

IMG_1386

Olen aina ollut superkiinnostunut tutkimaan mitä olemassaolo on, miksi toimimme niin kuin toimimme, keitä pohjimmiltaan olemme ja kuinka voisimme voida hyvin. Niin ettei se jää esoteerisen puheen tasolle vaan muuttuu tietoisuudeksi, olemiseksi ja toiminnaksi tässä ja nyt, laiffin kokonaisuudessa. Olen aina rakastanut psykologisia, henkisiä ja tietoisuusaiheita; katsannoltani olen non-dualistinen elämästä nautiskelija. Sisällöntuottamisen ja kirjoittamisen lisäksi toteutan syvällisiä konsultaatioita, valmennuksia ja kursseja joihin voit tutustua konsultaatio-sivulla.

Pitkä taustani journalistina ja tv-sisältöjen tuottajana elää minussa yhä rakkautena viestien välittämiseen ja inspiroivien tarinoiden kertomiseen. Tv- ja radiotyötä opiskellessani rakastuin mediaan ideana. Miten mielettömät tsäänssit inspiroida ja voimauttaa ihmisiä eri formaattien kautta!

Olen tehnyt tv-ohjelmia toimittajana, käsikirjoittajana ja ohjaajana ja kirjoittanut lehtiin artikkeleita hyvinvoinnin aiheista 2000-luvun alusta. Sydänjuttu teki tuloaan monta vuotta; oli poltteleva rakkaus ja näkemys siitä, miten inspiroivaa sisältöä audiolla, visulla ja painetulla sanalla voikaan tehdä. Sydänjutun sisältöjen lisäksi kirjoitan Hidasta elämää ja Täysii -sivustoilla sekä tuotan sisältöä ja konsultoin viestintää tilaustöinä. Tuotan ja toteutan videoita, tekstejä ja sisältökokonaisuuksia.

Lapsesta asti minulla on ollut suunta: tuntea itseäni yhä syvemmin, hyväksyä ja rakastaa sitä kokonaisuutta, joka olen. Uskon, että voimme tulla autenttiseksi itseksemme, lakata miellyttämästä, suorittamasta ja kontrolloimasta. Toteuttaa itseämme ja laiffata ilolla – peloistamme ja haavoistamme  huolimatta. Kuulostella ja tavoitella unelmiamme, eheytyä  ja elää täysin siemauksin.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s