Kaikki voimauttavat verkkokurssini mehevässä alessa 12.10.-23.10.

Saat alennuksen automaattisesti maksuvaiheessa. 

Turvassa-verkkokurssi (syksyn 2024 uusi verkkokurssini täällä) 

Verkkokurssi hyvinvointi- ja ihmissuhdetaidoista olennaisimpaan: sisäiseen turvaan. Turvan myötä yhteys itseen ja omiin tunteisiin alkaa syvetä. Opimme rajaamaan ja huolehtimaan itsestämme.

Voimavaramme alkavat vapautua selviytymisestä iloon, nautintoon ja itsemme toteuttamiseen. Luovuuteen ja luottamukseen. Se rohkeus, jota kaipaamme unelmiamme kohti kulkemiseen, on oikeasti sisäistä turvaa, samoin kuin se kuuluisa "mielenrauha". Pelot (tai muut tunteet) eivät enää tunnistamattomina ohjaa meitä ja reaktiivisuus vähenee, kun sisäinen turva alkaa löytyä. Sisäisen turvan työkalujen avulla itseään voi tukea läpi haastavien vaiheiden ja oppia ammentamaan niistä ymmärrystä ja sydänvoimaa.

Myös toimivien, rakkaudellisten ihmissuhteiden perusta on kunkin osapuolen sisäinen turva. Ei haittaa vaikka olisi alun perin turvattomasti kiintynyt (moni meistä on) - kun oppii vahvistamaan sisäistä turvaa, oma kiintymystyyli ja ihmissuhteet turvallistuvat.

Lähelle -kurssi 55e (norm. 69e) täällä

Verkkokurssi läheisriippuvuudesta eheytymiseen, sisäisen turvan löytämiseen, menneisyyden haavojen eheytymisen tueksi ja rakkaudellisten ihmissuhteiden taitoihin.

Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut -kurssi 29e (norm. 44,9e) täällä

Originaali itsensärakastamisen verkkokurssi. Lähde liikkeelle tästä, jos olo on lintassa, jos yhteys itseen on hukassa ja kaipaisit voimautumista ja parempaa oloa itsesi kanssa.

Kohti sydämen unelmia -kurssi 35e (norm. 49,9e) täällä

Verkkokurssi omien sydänpolkujen seuraamiseen, suunnan kirkastamiseen, rohkaistumiseen, luottamuksen vahvistamiseen ja elämän tietoiseen luomiseen.

Kolmen verkkokurssin paketti 89e (Kohti sydämen unelmia, Olet parasta ja Lähelle) täällä

Manifesteeraus-wörkshopit osa 1 ja 2  täällä

33e / osa tai 49e molemmat tallenteet (norm. 44 / 88e)

Tämä kurssi on livewörkshopin tallenne, n. 2 h 45 min. asiaa.
Tallenteet saat hommattua itsellesi meilaamalla: [email protected]

Jos sydäntäsi kutsuu, lämpimästi tervetuloa syventämään rakkaudellista yhteyttä itseesi verkkokursseilleni. Ne ovat voimauttavia, ei-suorittavia, syvästi oivalluttavia, rakkaudellisuuteen kutsuvia. Sinulla on runsaasti aikaa käydä kurssia tai kursseja omaan tahtiin suorittamatta. Jos haluat vain tehdä kurssien mielikuvamatkoja / mediteerauksia, salli itsellesi se. Tai jos haluat syväsukeltaa, sitten mennään niin <3