Valmennukset & konsultaatiot

Valmennukset & konsultaatiot

Selkeyttä, levollisuutta ja rakkaudellisempaa elämää. Suuntaa ja konkreettisia työkaluja itsesi näköisen elämän elämisessä ja muutosten toteuttamisessa.

http://socialfirms.org.uk/news/?pg0=25 Se, millainen suhde meillä on itseemme ja mihin uskomme vaikuttaa totaalisesti siihen, kuinka kuulemme sydäntämme ja toteutamme sen kutsua. Hyvä olo itsesi kanssa on maistuvan elämän edellytys. Se on voimautumista, rohkeutta ja itsearvostusta tavoitella ja vastaanottaa haluamiasi asioita.

buy Deltasone in united states online Ulkoisia muutoksia tapahtuu, kun sisäisyydessä tapahtuu eheytymistä ja oivalluksia. Saat voimaantua riippumatta menneistä kokemuksistasi tai siitä mitä elämässä nyt on meneillään. Kysymys on tietoisuuden laajenemisesta ja uudelle avautumisesta – ja näiden asioiden todeksi elämisestä arjessa ja käytännössä.

http://colettebordeleau.ca/page/5/?utm_source=All Asiat, joista haaveilemme ovat usein myös sellaisia joita pelkäämme tai joiden vastaanottamisessa meillä on haasteita. Taustalla voi olla traumoja tai blokkeja; kenties hyvin vaikeita kokemuksia ja arvottomuutta, jotka himmaavat ja pienentävät. Elämä saattaa tuntua tyhjältä, ilottomalta tai rakkaudettomalta. Tai sitten voi olla olo, että on jumissa tai sivussa itsestään. Autan sinua näiden asioiden tunnistamisessa ja vapauttamisessa.

Uskon potentiaaleihin ja siihen, että luomme elämämme itse. Vedämme puoleemme sitä, mitä olemme ja mihin uskomme, eli todellisuus ilmentää tietoisuuttamme. Ihmisen elämä on kuitenkin ihmisen elämää kupruineen päivineen. Haasteetkin palvelevat ja sen hyväksyminen on helpompaa, kun hiffaamme syvemmällä tasolla mistä on kyse.

urispas 200 mg 60 film tablet Se, millainen suhde meillä on itseemme ja mihin uskomme vaikuttaa totaalisesti siihen, kuinka kuulemme sydäntämme ja toteutamme sen kutsua. Hyvä olo itsesi kanssa on maistuvan elämän edellytys. Se on voimautumista, rohkeutta ja itsearvostusta tavoitella ja vastaanottaa haluamiasi asioita.

Ulkoisia muutoksia tapahtuu, kun sisäisyydessä tapahtuu eheytymistä ja oivalluksia. Saat voimaantua riippumatta menneistä kokemuksistasi tai siitä mitä elämässä nyt on meneillään. Kysymys on tietoisuuden laajenemisesta ja uudelle avautumisesta – ja näiden asioiden todeksi elämisestä arjessa ja käytännössä.

Asiat, joista haaveilemme ovat usein myös sellaisia joita pelkäämme tai joiden vastaanottamisessa meillä on haasteita. Taustalla voi olla traumoja tai blokkeja; kenties hyvin vaikeita kokemuksia ja arvottomuutta, jotka himmaavat ja pienentävät. Elämä saattaa tuntua tyhjältä, ilottomalta tai rakkaudettomalta. Tai sitten voi olla olo, että on jumissa tai sivussa itsestään. Autan sinua näiden asioiden tunnistamisessa ja vapauttamisessa.

Uskon potentiaaleihin ja siihen, että luomme elämämme itse. Vedämme puoleemme sitä, mitä olemme ja mihin uskomme, eli todellisuus ilmentää tietoisuuttamme. Ihmisen elämä on kuitenkin ihmisen elämää kupruineen päivineen. Haasteetkin palvelevat ja sen hyväksyminen on helpompaa, kun hiffaamme syvemmällä tasolla mistä on kyse.

nakijakonsultaatio

Näkijäkonsultaatio

Näkijäkonsultaatiossa voidaan käsitellä esimerkiksi työtä, ihmissuhteita, hyvinvointia tai sisäistä polkuasi. Elämäsi on sinun käsissäsi – saat eheytyä, voimaantua ja voida mahdollisimman hyvin.

voimauttava valmennus 2

Voimauttava valmennus

Voimauttava valmennus auttaa sinua löytämään suuntaa ja konkreettisia työkaluja itsesi näköisen elämän elämisessä, sielusi sykäysten kuulemisessa ja muutosten toteuttamisessa. 

dynaaminen duo alt2

Dynaaminen duo

Näkijäkonsultaation ja valmennuksen yhdistelmä, joka tarjoaa syvällistä, elämää avaavaa ohjausta ja selkeyttä ja työkaluja seuraavien askeleiden ottamiseksi. 

Sessioista sanottua


”Musta tuntuu että meidän tapaaminen on auttanut mua enemmän, kuin mikään muu mitä olen kokeillut. Sulla on ihana lahja, ja on upeaa miten käytät sitä auttamaan muita. Onneksi ehdotit konsultaation äänittämistä, olen kuunnellut sitä tosi monta kertaa, ja aina aukeaa jokin ihan uusi juttu/ajatus, jota en ollut aikaisemmilla kerroilla ikäänkuin "kuullut". Sä oot auttanu mua jo niin paljon, että jos mun palautteen perusteella joku toinenkin löytää sun luo, on se vaan lottovoitto kaikille.”

- Eeva

”Olen käynyt Annan sessioissa nyt muutaman kuukauden ajan. Muutos itsessäni on ollut ällistyttävä. Olen oppinut rakastamaan ja arvostamaan itseäni uudella tavalla, joka puolestaan on johtanut muihin suuriin muutoksiin. Annan konsultaatiot ovat todella kokemisen arvoisia! Niin täynnä viisautta ja rakkautta, kuten Anna itsekin. Olen ikuisesti kiitollinen tästä matkasta jonka käynti Annan luona aloitti ❤ Voi kunpa jokainen saisi kokea saman!”

- Anu

  • Vastaanottoni on Helsingissä / Skypen välityksellä.
  • Kaikkien sessioiden kesto 1 h tai 1,5 h.
  • Työskentelen arkisin 11-19 välisenä aikana. Kun otat yhteyttä, laitathan kellonaikatoiveesi sähköpostisi yhteyteen.

 

Pidän myös kursseja ja luentoja voimaantumisen, rakkauden, luovuuden ja muutoksen teemoista.


”Mulle sessio on hyvin fyysinen kokemus, joka nostaa pintaan monenlaisia tunteita, joita oon syystä tai toisesta yrittänyt dumpata. Lähtiessä sydän on kymmenen kertaa kevyempi.’’

- Anna

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa.

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa.

footer logo

© 2017 Anna Taipale

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com