Valmennukset & konsultaatiot

Valmennukset & konsultaatiot

Selkeyttä, levollisuutta ja rakkaudellisempaa elämää. Suuntaa ja konkreettisia työkaluja itsesi näköisen elämän elämisessä ja muutosten toteuttamisessa.

Se, millainen suhde meillä on itseemme ja mihin uskomme vaikuttaa kaikkein eniten siihen, millaista elämämme on. Hyvä olo itsesi kanssa on voimautumista, rohkeutta ja itsearvostusta. Ne eivät vain ilmaannu meihin jostain, vaan niitä voi oppia. Silti suhde itseen ei ole suorittamista vaan avautumista. Siinä voin sinua auttaa jämäkästi, kirkkaasti ja laadukkaasti. 

Elämän hyville jutuille avautuminen - toisin kuin usein ajatellaan - ei ole sen seurausta, että pitää oivaltaa tai ratkaista jotain tiettyä. Se, että toimii toisin alkaa luoda tilaa myös sisäiselle muutokselle. Se on neuropsykologiaa, tietoisuuden avautumista ja energioiden transformaatiota. Ja samalla: kun sisäisyydessä tapahtuu muutosta, myös ulkoinen muuttuu. 

Asiat, joista haaveilemme ovat usein myös sellaisia joita pelkäämme tai joiden vastaanottamisessa meillä on haasteita. Taustalla voi olla traumoja tai blokkeja; kenties hyvin vaikeita kokemuksia ja arvottomuutta, jotka himmaavat ja pienentävät. Elämä saattaa tuntua tyhjältä, ilottomalta tai rakkaudettomalta. Tai sitten voi olla olo, että on jumissa tai sivussa itsestään. Autan sinua näiden asioiden tunnistamisessa ja vapauttamisessa. 

Uskon potentiaaleihin ja siihen, että luomme elämämme itse. Vedämme puoleemme sitä, mitä olemme ja mihin uskomme: todellisuus ilmentää tietoisuuttamme. Ihmisen elämä on kuitenkin ihmisen elämää kupruineen päivineen. Kun hiffaamme syvemmällä tasolla mistä on kyse ja kun hyväksyntä itseämme kohtaan avautuu, elämän kokemus muuttuu. 

Se, millainen suhde meillä on itseemme ja mihin uskomme vaikuttaa totaalisesti siihen, kuinka kuulemme sydäntämme ja toteutamme sen kutsua. Hyvä olo itsesi kanssa on maistuvan elämän edellytys. Se on voimautumista, rohkeutta ja itsearvostusta tavoitella ja vastaanottaa haluamiasi asioita.

Ulkoisia muutoksia tapahtuu, kun sisäisyydessä tapahtuu eheytymistä ja oivalluksia. Saat voimaantua riippumatta menneistä kokemuksistasi tai siitä mitä elämässä nyt on meneillään. Kysymys on tietoisuuden laajenemisesta ja uudelle avautumisesta – ja näiden asioiden todeksi elämisestä arjessa ja käytännössä.

Asiat, joista haaveilemme ovat usein myös sellaisia joita pelkäämme tai joiden vastaanottamisessa meillä on haasteita. Taustalla voi olla traumoja tai blokkeja; kenties hyvin vaikeita kokemuksia ja arvottomuutta, jotka himmaavat ja pienentävät. Elämä saattaa tuntua tyhjältä, ilottomalta tai rakkaudettomalta. Tai sitten voi olla olo, että on jumissa tai sivussa itsestään. Autan sinua näiden asioiden tunnistamisessa ja vapauttamisessa.

Uskon potentiaaleihin ja siihen, että luomme elämämme itse. Vedämme puoleemme sitä, mitä olemme ja mihin uskomme, eli todellisuus ilmentää tietoisuuttamme. Ihmisen elämä on kuitenkin ihmisen elämää kupruineen päivineen. Haasteetkin palvelevat ja sen hyväksyminen on helpompaa, kun hiffaamme syvemmällä tasolla mistä on kyse.

sydänjuttu-logo

Näkijäkonsultaatio

Näkijäkonsultaatiossa voidaan käsitellä esimerkiksi työtä, ihmissuhteita, hyvinvointia tai sisäistä polkuasi. Elämäsi on sinun käsissäsi – saat eheytyä, voimaantua ja voida mahdollisimman hyvin.

sydänjuttu-logo

Voimauttava valmennus

Voimauttava valmennus auttaa sinua löytämään suuntaa ja konkreettisia työkaluja itsesi näköisen elämän elämisessä, sielusi sykäysten kuulemisessa ja muutosten toteuttamisessa. 

sydänjuttu-logo

Dynaaminen duo

Näkijäkonsultaation ja valmennuksen yhdistelmä, joka tarjoaa syvällistä, elämää avaavaa ohjausta ja selkeyttä ja työkaluja seuraavien askeleiden ottamiseksi. 

Sessioista sanottua

"Olen käynyt Annan valmennus ja näkijäkonsultaatiossa melkein vuoden ajan. Tapaamiset Annan kanssa on ollut paras lahja, jonka voin itselleni antaa ja huomaan valtavan sisäisen muutoksen itsessäni ja se varmasti säteilee myös ulospäin. Olen saanut käsitellä tunteita, lapsuutta ja ymmärtää itseäni syvemmin. Olen hoivannut sisäistä lastani ja saanut rakennettua turvaa itselleni. Luottamus itseäni kohtaan on kasvanut valtavasti. Valmennuksen avulla olen ottanut myös hyvin konkreettisia askeleita kohti omia unelmia. Kaikki sessiot eivät ole olleet aina helppoja, mutta jokaisen tapaamisen jälkeen oloni on ollut kannateltu, sydämellisesti kohdattu ja luottavainen. Anna on täynnä viisautta, lämpöä ja rakkautta. Sydämellinen kiitos Anna yhteisistä hetkistä ja oivalluksista. ❤" - Nea

"Kiitos. Oli mahtava sessio. Ei varmaan mikään hoito / kanavointi ole resonoinut näin vahvasti ennen. Olotila on on ollut voimaantunut tämän jälkeen!" - Tiina

"Olen kuullut sinua sillä korvalla, että oppisin olemaan rieumullinen itsessäni juuri nyt ja juuri näin kun olen. Kiitos siitä kaikesta viisaasta ja oivalluttavasta, jota olen kanssasi kokenut. Olen jo poistanut ja yritän poistaa niitä perusrakenteita itsessäni, joissa häpeä ja arvottomuudentunne ovat saaneet pesiä ihan liian kauan minun kauniissa elämässäni. Olen opetellut asettamaan itseni ja tarpeeni itselleni tärkeimmäksi. Yksi "voitto" tällä saralla on elokuun alussa tapahtunut lonkkaleikkaus. Minulla on syntymästä saakka ollut vaillinainen lonkkamalja ja se tuli tiensä päähän reilu vuosi sitten. Olen sinnitellyt sen kanssa, enkä osannut asettaa omaa elämänlaatua tärkeimmäksi. Kunnes sinun tapaamisten jälkeen oivalsin, että mikään ei ole tärkeämpää minulle kuin saada liikkumiseni kuntoon. Näin ollen omalla rahalla ja parhaan tietämäni ortipedin leikkaamana sain tekonivelen elokuun alussa. Olen supertyytyväinen - ja ylpeä itsestäsi. Pystyin tekemään itselleni parhaan päätösen. Olisin päässyt leikkaukseen julkisessakin sairaanhoidossa noin tammikuussa 2020." - Leena

"Elämä oli tuntunut pitkän aikaa tuskalliselta, syylliseltä ja riittämättömältä, ja olin palamassa loppuun. Sain lahjaksi  Sydänjutun, joka kolahti heti. Näkökulma oli aivan toinen kuin mihin olin aiemmintörmännyt, ja kielikin oli niin itselleni sopivan ronskia, että sain kirjasta paljon irti. Rohkaistuin valmennukseen, ja heti ensimmäisen session aikana tuntui, että nyt ollaan olennaisen äärellä. Vaikka se, mitä itsestäni sen jälkeen löysin, oli kamalaa (varoitit siitä kyllä), ei ilman tuota kokemusta olisi koskaan helpotusta tullut. Ymmärrän hyvin, miksi monet eivät itseään uskalla kohdata, on se sen verran rankkaa. Mutta kyllä kannatti. Yllätyin, miten nopeasti asiat alkoivat avautua, vaikken tietoisesti tehnyt paljon mitään. Olen sanomattoman kiitollinen avusta, ilman luotsaustasi en olisi osannut! Uskomattoman viisas olet! Kiitos!" - Terttu

”Musta tuntuu että meidän tapaaminen on auttanut mua enemmän, kuin mikään muu mitä olen kokeillut. Sulla on ihana lahja, ja on upeaa miten käytät sitä auttamaan muita. Onneksi ehdotit konsultaation äänittämistä, olen kuunnellut sitä tosi monta kertaa, ja aina aukeaa jokin ihan uusi juttu/ajatus, jota en ollut aikaisemmilla kerroilla ikäänkuin "kuullut". Sä oot auttanu mua jo niin paljon, että jos mun palautteen perusteella joku toinenkin löytää sun luo, on se vaan lottovoitto kaikille.”

- Eeva

”Olen käynyt Annan sessioissa nyt muutaman kuukauden ajan. Muutos itsessäni on ollut ällistyttävä. Olen oppinut rakastamaan ja arvostamaan itseäni uudella tavalla, joka puolestaan on johtanut muihin suuriin muutoksiin. Annan konsultaatiot ovat todella kokemisen arvoisia! Niin täynnä viisautta ja rakkautta, kuten Anna itsekin. Olen ikuisesti kiitollinen tästä matkasta jonka käynti Annan luona aloitti ❤ Voi kunpa jokainen saisi kokea saman!”

- Anu

  • Vastaanottoni on Helsingissä Lapinlahden sairaalalla / Skypen välityksellä. / FB:n videopuheluna.
  • Kaikkien sessioiden kesto 1 h tai 1,5 h.
  • Työskentelen arkisin 11-19 välisenä aikana. Kun otat yhteyttä, laitathan kellonaikatoiveesi sähköpostisi yhteyteen.

 

Pidän myös kursseja ja luentoja voimaantumisen, rakkauden, luovuuden ja muutoksen teemoista.


Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

footer logo

© 2017 Anna Taipale