anna-taipale-1147

Anna

Olen kirjailija, terapeuttinen valmentaja, näkijä ja elämästä nautiskelija. Toteutan Sydänjuttuani tämän sivuston, kirjojeni, blogieni, luentojeni ja palvelujeni kautta. Pohjimmiltaan kutsumukseni on toteuttaa itseäni luovasti ja inspiroida ja voimauttaa ihmisiä lähemmäs sydäntään ja ydintään. Arjessa ja juhlassa, henkisessä ja ihan tavallisessa - ihmisyyden koko kirjossa.

Sydänjuttu-sivustoni on turvallinen tila kuulostella itseäsi ja löytää myötämielistä suhdetta siihen kaikkeuteen joka olet. Voit hengailla täällä rauhassa tai varata ajan sessioon. Voit myös buukata minut puhumaan tai vetämään työpajan. Rakastan jeesata ihmisiä omalla reissullaan - peilata, inspiroida ja toisinaan kenties ravistellakin (olen kuitenkin gentlewoman). 

 • Olen aina ollut superkiinnostunut siitä mitä olemassaolo on, miksi tunnemme, koemme ja toimimme niin kuin teemme, keitä pohjimmiltamme olemme ja kuinka voisimme voida hyvin. Olen tutkinut psykologista ihmistuntemusta, viisausperinteitä ja henkisyyttä syvästi ja laajasti teini-ikäisestä asti. Olen käynyt kursseilla ja koulutuksissa, hoidoissa ja terapioissa, tutkinut metodeja ja lähestymistapoja sekä henkistä tietoa maailman joka kolkalta. Vuodesta 2005 lähtien olen keskittynyt intensiivisesti tähän: crimsoncircle.com.

  Ja tietenkin olen elänyt elämää, sitä syvintä koulua. Pitkään laiffasin ikään kuin henkisessä kaapissa vaikka minulle oli pikkutytöstä asti ihan selvää, mitä olen täällä tekemässä: rakastamassa itseäni vapaana olentona. (Kuulostaa ehkä korkealentoiselta, mutta ihmisen elämä on toki ihmisen elämää: sen kaikkia sävyjä on tullut tutkittua ja lanattua laidasta laitaan.)

  Minusta tuli toimittaja, ohjaaja ja käsikirjoittaja - koin, että voin tuoda maailmaan tietoisuutta ja valoa, teenpä mitä hyvänsä. Pitkä taustani journalistina, tv-toimittajana ja ohjaajana elää minussa yhä rakkautena viestien välittämiseen ja inspiroivien tarinoiden kertomiseen.

  Asiakaskonsultaatioita ja -valmennuksia olen tehnyt vuodesta 2012, mutta Sydänjuttuni täysillä toteuttamiseen hyppäsin 2015. Teen näkijä- ja valmennussessioita, bloggaan, luennoin, kirjoitan kirjoja ja toteutan sisältöyhteistöitä sellaisten tahojen kanssa, joiden arvot ja tietoisuus kohtaavat omani. Esikoiskirjani Sydänjuttu ilmestyi Otavan Hidasta elämää -sarjassa elokuussa 2017. Blogitekstejäni löydät myös Hidasta elämää- Täysii- ja Tunne&Taida-sivustoilta.

  Olen ollut lapsesta asti erityisen herkkä empaatikko ja näkijyys on aina ollut osa minua. Minulle näkeminen on poikkeuksellisen laajaa intuitiota ja yhteyttä yliaistilliseen tietoon, vaikka tieteen alueilla sitä ei tyhjentävästi tai yhdenmukaisesti osata vielä selittää. Asiasta on monia näkemyksiä, mutta näkijöitä on ollut aina, kaikissa kulttuureissa, kaikkialla maailmassa.

  Minulle henkisintä on rakkaus itseäni kohtaan. Siihen kiteytyy koko oma reissuni. Henkiset hommelit eivät välttämättä kutsu kaikkia, mutta rakkaus koskee meistä jokaista. Viisaus on minulle sitä, että henkinen ja psykologinen tieto on integroitu jokapäiväiseen elämään - arkeen ja ihan tähän tavalliseen, karvaiseen ihmisyyteen. Pelkkä henkinen tai psykologinen tieto ei siis vielä muuta mitään. Moni meistä etsii ja tavoittelee jotakin, ja se on ollut minunkin reissuni. Suurin löytöni on se, ettei mitään tarvitse etsiä eikä korjata. Kaikki on minussa jo.

  Itsensä rakastaminen on yhteyttä ytimeeni: ihmisyyttäni laajempaan tietoisuuteen, jonka kautta kumpuaa syvä olemassaolon ilo ja elämisen nautinto. Itsensä hyväksyminen on kehossa omille tunteille ja tarpeille läsnä olemista ja tietoisuuden laajenemista, haavoista ja uhriudesta vapautumista, omasta elämästä totaalista vastuun ottamista ja vapautta. Elämisen diippi nautinto ei poista suruja eikä rakkaus ole sitä, että vaikeat asiat ja pimeydet katoavat. Itsensä rakastaminen on sitä, että avautuu itselleen myötätuntoisesti kokonaisena, inhimillisenä olentona.

  Minulle tärkeintä ovat vapaus ja itseni rakastaminen. Elän unelmaelämääni, mutta reissuni tähän on ollut rähjäinenkin (totta kai!). Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja viinejä, luonnossa hengaamista, eläimiä, kukkia, psykologian, viisausperinteiden ja tietoisuusaiheiden tutkimista, fiilistelyä ja nautiskelua, kauneutta (luontoa, taiteita, muotoilua, vaatteita, musiikkia, oivalluksia), kehoni liikkumista, luovuuteni toteuttamista, kohtaamisia, itseni kanssa olemista, ihmisyyttä ja elämää.

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

footer logo

© 2017 Anna Taipale