Kevään retriitti Tuomiston kartanon ihanissa, maadoittavissa, hoitavissa energioissa pohjautuu ytimeltään rakkauden sanomaani, siis lempeään suhteeseen itsemme kanssa. Siihen, jossa me opitaan tunnistamaan tunteemme ja tarpeemme ja sitä kautta voimaudutaan - myös menneisyyden painolasteista ja hyvän vastaanottamista rajoittavista tarinoista. Retriitin teema on vastaanottaminen ja yhteys itseen.

Viikonlopun aikana syväsukelletaan sydämeesi - siihen, mitä sinulle kuuluu ja mitä kohti haluat kulkea. Jaan kanssasi löytämiäni aarteita siitä, miten itsensä ja elämän kanssa voisi olla levollisemmin ja lempeämmin. Yhdellä viikonlopulla voi olla "vaikutus mun loppuelämään", kuten yksi viime kevään retriittiläiseni asian ilmaisi.

Retriitti on "astetta hörhömpi", koska edellinen ryhmäni Tuomistossa pyysi, voitaisiinko seuraavaksi mennä nextille levelille sen kanssa, miten energia / maailmankaikkeus oikeasti toimii. Oma elämäni on muuttunut totaalisesti kun hiffasin, mitä vastaanottaminen oikeastaan on. Tätä viikonloppua voisi ajatella myös erittäin uuden lähestymistavan manifestaatioviikonloppuna tai oman elämänsä tietoisen luomisen hetkenä. Kohtana, jossa omaa sydäntään voi kuulla kirkkaasti - ja bongata ja vapauttaa esteitä sydämensä kuulemisen ja sen mukaan toimimisen tieltä. Avaamme sitä, mitä vastaanottaminen OIKEASTI on ja kuinka omaa elämää luodaan tietoisesti hyvin maanläheisen lähestymistapani kautta. Murramme "manifestoimisen" mystiikkaa ja tuomme sen arjen / isojen unelmien toteutumisen tasolle käytännönläheisesti.

Retriitti muodostuu myös spontaanisti / intuitiivisesti ryhmän mukaan - ohjaajana vedän retriitin juuri koossa olevalle ryhmälle ja kaikki mitä viikonlopun aikana nousee esiin, palvelee jollakin tavalla jokaisen omaa voimautumismatkaa. Aikataulu ja ohjelma on siis alustava. Sessioiden yhteisvaikutuksen tarkoitus on, että kuulet itseäsi selkeämmin sekä ihmistasolla että sieluleveleillä - että intuitio oman elämäsi ja suuntiesi suhteen kirkastuisi ja askelet voimautuisivat.

Tuomiston Kartano on ihan huikean ihana retriittipaikka; siellä saa rakkaudella tehtyä, hoitavaa ruokaa ja koko paikka on kauneudella pyhitetty. Huoneet ovat lempeitä, hoitavia pesäpaikkoja levolle ja latautumiselle. Tuomisto on tosi vahva energiaspotti, eli jos jossain, siellä on hyvä ja turvallista kuulostella "hörhöhommeleita". Lähestymistapani on kuitenkin erittäin pragmaattinen; mulle kaikki kiteytyy ja kätkeytyy suhteeseen itsemme kanssa. Ultimaattisesti itsensä rakastaminen on suhdetta omaan sieluun. Ja se millainen suhde meillä on itseemme, sellainen suhde meillä on kaikkeen mitä meidän elämässä tapahtuu. Tän ymmärryksen kautta voi myös oppia luomaan todellisuuttaan tietoisesti / vetää puoleensa sitä mitä sydän halajaa. (Huom. sydän, ei mieli). Lähestymistapani yhdistää tietoisuus-/henkisyyspolun ja psykologisen ihmistuntemuksen - koen, että kumpaakin tarvitaan sydänvoimautumisessa olennaisesti.

Olet rakkaasti tervetullut retriitille jos a) sydämessäsi sellainen läike käy b) jos olet ollut aiemmin retriitilläni c) jos et ole ollut aiemmin retriitilläni.

Nyt jos ihmettelet, mitä tämä kaikki tarkoittaa, älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää. Kerron mielelläni.

Palautteita Sydänretriitiltä (päivitän tätä mahdollisimman pian - minä olen Kööpenhaminassa nyt kun teen tätä ilmoitusta ja palautepinkat ovat Helsingissä).

"Olet viisas ja ryhmän energiaa käsittämättömän hienosti kannatteleva ohjaaja, silloinkin kun pintaan nousee hankalia juttuja".

"Retriitti on ollut kokonaisuutena ihanan raikas, lempeä, turvallinen, pehmeä, syvällinen - mutta kevyt, kaunis, aisteja hivelevä, selkeä ja eheä kokonaisuus".

"Mun sydän ei ole koskaan ollut niin auki kuin nyt. Olen ihan täynnä rakkautta!"

"Loit aivan uskomattoman lämpimän ja turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen tuli kauniilla tavalla kuulluksi, nähdyksi ja vastaanotetuksi. Koin oloni hyväksytyksi juuri sellaisena kuin jokaisessa olin omine tunteineni ja aatoksineni."

"Oli ihan super-rentouttavaa ja luovuus puhkesi kukkaan. En muista koska olisin tuntenut oloani näin kuplivaksi ja inspiroituneeksi. Retriitti vahvisti omaa intuitiotani hurjasti. Luotan itseeni ja elämääni taas enemmän".

Retriitin ohjelma (alustavasti):

Perjantai 24.4.

Klo 16:30 Saapuminen Tuomistoon, ilmoittautuminen ja asettautuminen omaan viikonloppukotiloon

Klo 17:30 Aloituspiiri ja lempeä maadoitusmeditaatio - vastaanottamiselle avautuminen

Klo 19 Lempeä, pehmeä illallinen ja omaa aikaa

Lauantai 25.4.

Klo 9 Aamiainen

Klo 10-13:00 Itsensä hyväksyminen = elämän virtaukseen astumista

Lempeämpi olo itsesi kanssa johtaa elämän lempeämpään ja taianomaiseen virtaukseen. Vastaanottaminen / tietoinen luominen / manifestoiminen on paradoksi. Mitä parempi olo itsensä kanssa, sitä vähemmän kaipuita mihinkään tiettyyn - ja sitä laveammin kosmokselta vastaanottaminen virtaa. Pohjimmiltaan vastaanottaminen on sitä, että oppii olemaan itsensä kanssa hyväksyvämmin. Se tarkoittaa vahvistuvia rajoja ja yhteyttä itseen, vastuunottamista omista tunteista ja tarpeista eli kypsymistä ja sydänvoimautumista.

Alustus, mielikuvamatka ja kirjoitusharjoitukset. Yhdessä jakamista.

Klo 13:00 Lounas

Päikkärit tai jotain muuta aivan ihanaa itseä hellivää

Klo 16:30-18:30 Mitä haluan elämässäni kokea?

Millaisella ololla haluan elämääni elää? Kuinka haluan olla itseni kanssa? Millaisia asioita haluaisin kokea? Mitä elämässäni tapahtuu ja miksi, millaisia kaavoja toistan, mitä on vastaanottamisen tiellä, kuinka vapautua elämään sydämensä kautta?

Alustus, mielikuvamatka ja kirjoitusharjoitukset. Yhdessä jakamista.

Klo 18:30 Illallinen

Omaa aikaa

Klo 20:30 illan lempeä meditaatio / IHANA PUUSAUNA-ELÄMYS - tämä on vapaavalintainen ja lisämaksullinen, hinta määräytyy osallistujien mukaan (100e per ilta. Lisäksi mukaan saa ihanan ulkoaltaan halutessamme lisämaksusta. Palataan näihin lähemmin <3)

Sunnuntai 26.11.

Klo 9 Aamiainen

Klo 10-13 Sydänvoimautuminen

Elämän virtaa vahvistavat selkeät, itseä kunnioittavat rajat. Kuinka tunnistaa ja tukea rajojaan arjessa, ihmissuhteissa, raha-asioissa, unelmiensa suhteen? Sallinko itselleni sitä, mitä haluan? Kuinka uskaltaa haluta olla haluamatta sitä mikä tuntuu tai ei tunnu hyvältä? Elämänsä tietoinen luominen on elämänvoimansa tietoista ohjaamista. Valuuko elämänvoimaani hukkaan, ja kuinka sitä arjessani ohjaan? Omien sydänunelmien kuuleminen ja vahvistaminen.

Klo 13 Lounas

13:45 lopetuspiiri ja retriitin päätös

Retriitin hinta:

Ryhmän maksimikoko on 15 henkeä. Retriitti toteutuu kun majoittuvia osallistujia on ilmoittautunut 10 maaliskuun loppuun mennessä.

Retriitin kokonaishinta majoituksineen ja ruokailuineen 3.3. asti 470e, sen jälkeen 530e. HUOM. Erikoisruokavalioista 10e:n ekstraveloitus per päivä.

Varausmaksu 120e, saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova, eli varausmaksua ja seuraavia maksueriä ei palauteta.

Retriitti maksetaan kahdessa erässä (varausmaksu+loppusumma). Retriitti on mahdollista maksaa myös useammassa erässä, jolloin viimeinen erä maksetaan ennen retriittiä.

Hinta sisältää:

  • Viikonlopun ohjelman
  • Majoituksen 2-4 hengen huoneissa
  • Ateriat: perjantain iltapalan, lauantain aamiaisen, lounaan, välipalan ja päivällisen sekä sunnuntain aamiaisen ja lounaan HUOM. Erikoisruokavalioista 10e:n ekstraveloitus per päivä. 

Retriitin ryhmäkoko on max. 15 henkeä

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Sähköpostitse: annaulrikataipale@gmail.com

Ilmoitathan minulle ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokavaliospeksit: laktoositon, gluteeniton, yms. Tuomistolta voi vuokrata liinavaatepaketin viikonlopuksi (10e), muutoin otathan omat pyyhkeet ja tyynyliinat ja uninallet ja jutskat mukaan. 

Lämpimästi, iloisesti ja voimallisesti tervetuloa, jos sydäntäsi sykäyttää <3