Rakastettu ja huippusuosittu Rakkauskurssi palaa 15.10. - ilmoittautuminen alkaa 1.10.

Suhde itseemme määrittää elämäämme enemmän kuin mikään muu. Kun arvostaa itseään, vetää puoleensa itseä arvostavia asioita - omia unelmiaan, rakkaudellisia ihmissuhteita, elämän hyvää. Mutta miten tämä tapahtuu käytännössä, kuinka tähän päästään?

Rakkauskurssi avaa tietä omaan sydämeesi ja auttaa vihdoin muistamaan itsesi. Ja ei, se ei ole itsekästä - sinulla on toisille ja maailmalle antaa se, mitä sallit ensin itsellesi. Riittäminen, suorittaminen, miellyttäminen ja itsesi sivuuttaminen kuluttavat elämänvoimaasi, levollisuuttasi ja hyvää oloa itsesi kanssa. Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut, koska sinulla itselläsi on avaimet omaan voimautumiseesi. Ei tarvitse vielä tietää, miten niin - eikä matkaa tarvitse kulkea yksin.

Palautteita kurssilaisilta:

"Kiitos, Anna, tästä kurssista! Olen saanut tästä paljon apua ja helpotusta elämääni. On helpompi olla itsensä sekä kanssa ihmisten kanssa. Elämä tuntuu nyt paremmalta. Oikeasti! Kiitos!"

"Oon ollu ihan fiiliksissä tästä kurssista ja saanut paljon ajatuksia, oivalluksia ja hyvää mieltä ja lempeyttä. Jokainen uusi jakso kolahtanut ja heijastellu hyvin paljon omia maailmoja."

"Ihana video ja puhe sekä hyvät harjoitukset. Olen tänään painiskellut sen kanssa, uskallanko kuunnella sisintäni yhden ison päätöksen kanssa ja mitä se sisin oikeastaan sanookaan. Löysin harjoitusten myötä lämpöä ja vähän oikealta tuntuvaa suuntaakin kysymykseeni. Tämä on kyllä ihanin kurssi ikinä!"

"Voi Anna, vastailet kaikille niin kauniisti. Ja vielä siten, että se saa ainakin minut jatko-ajattelemaan/tuntemaan!"

"Kiitos, tulipa hyvä mieli tästä vastauksesta ja etenkin siitä kuinka vahvasti myötäelät meidän prosesseja! 🙂 Lämmittää tosi paljon sydäntä".

"Oon saanut tosi paljon irti jo tästä ensimmäisestä viikosta enkä malttaisi odottaa seuraavia moduuleja! Kiitos jo nyt todella paljon Anna, kurssin alku on ollut itselleni ihan kultaa! Olin jo ennen kurssia miettinyt, että ajaudun usein vain suorittamaan elämää sisäisten pitäisi-myrskyjen ajamana, koska on ollut vaikeaa uskoa, että mulla voisi olla arvoa ihan vain itsenäni. On ihanaa että tää kurssi pureutuu just noihin asioihin! Tuntuu, että toivoa on :)"

"Kiitos ihanasta ja ajatuksia herättävästä tervetulotoivotuksesta kurssille! Tuntuu että olen oikeiden asioiden äärellä. Olen pitkään yrittänyt oppia rakastamaan ja hyväksymään itseni, ja vaikka sen tärkeyden ymmärtää, se ei silti vaan ole jotenkin onnistunut käytännössä. Jo tästä alusta sain oivalluksia, mielenkiinnolla odotan jatkoa!"

"Anna, ihan pakko sanoa, että tämä kurssi ja sun kirja ( jonka oon ostanut jo aikaisemmin ) lataa sellaista energiaa, että aukeaa itseen päin heti paikalla."

"Jotain lempeyttä on tullut lisää tämän kurssin myötä itseeni ja elämääni ja elämä on lähtenyt vastaamaan ihmeellisesti…"

"Mutta Anna: KIITOS ehkä kaikkien aikojen kauneimmasta kirjasta Sydänjuttu! Niin hyvää tekstiä, mahtavaa kieltä ja niin äärettömän kauniissa paketissa. Esteetikko minussa nautti joka sivusta - tuo kirja oli ”hyvää oloa tuova asia” jonka itselleni tällä viikolla tarjosin - ja se todella toimi!"

"Kaunein verkkokurssialusta ikinä!!!"

Mitä saan?

Tämä kurssi avaa sinulle oivalluksia, lempeyttä ja turvaa kuulostella sydäntäsi ja elämääsi. Saat työkaluja arjen levollistamiseen, sisäisen turvan ja hyväksymisen kokemiseen, syyllisyydestä vapautumiseen ja omien rajojen löytymiseen.

Aika usein viiletämme elämää suorittaen, miellyttäen ja itseämme sivuun sutien. Jos joskus valitseekin itsensä, seuraa usein syyllisyyttä ja kärvistelyä. Tai sitten pyrkii eheytymään ja kehittämään itseään kuin viimeistä päivää - ja silti saattaa kokea ahdistusta, itsensä pienentämistä, alemmuutta ja tyytymistä. Tai saattaa olla muuten vain hukassa itsensä kanssa. Toistuvasti törmää samoihin pulmiin ihmissuhteissaan tai elämän asioissa, ja ihmettelee, miksei homma jo muutu. Tunneyhteys voi olla hakusessa, eikä oikein tiedä mitä sydän sanoo. Tai tietää, mutta ei uskalla tai osaa toimia sen mukaan. Voi olla vähän tyhjä olo. Se ei tarkoita, että meissä on mitään vikaa tai että olemme käsittäneet jotain väärin.

Sinun elämäntehtäväsi ei ole miellyttää tai fiksata ketään - vaan elää omaa elämääsi

Moni uskoo, että itsensä rakastaminen on jokin ihme-eliksiiri, joka pitää löytää. Tai pahimmassa tapauksessa: että rakkaus ei ole itse varten. Unelmoikoot muut hyvästä olosta itsensä kanssa.  Uskomus siitä, että itsessä on jotain vikaa tai että ei nyt jo ole hyvän ja rakkauden arvoinen on usein todella huomaamaton ja alitajuinen. Ja juuri tuo uskomus saa meidät luulemaan, että vaatisi valtavasti työtä ja muutoksia, että meillä voisi olla hyvä olla.

Mutta mitä jos itsensä kanssa voisi oppia olemaan ihan tällaisenaan - ystävystyä siihen tyyppiin, joka jo on? Menneisyyksineen päivineen, pelkoineen, epävarmuuksineen ja kaikkine vahvuuksineen ja ihanuuksineen?

Kurssi on sinulle jos:

 • Haluat voimaantua
 • Haluat kokea elämässäsi enemmän hyväksyntää ja myötätuntoa
 • Haluat kokea enemmän virtausta, iloa ja selkeyttä
 • Haluat alkaa vapautua syyllisyydestä ja riittämättömyyden kokemuksesta
 • Haluat saada itseesi syvemmän yhteyden
 • Haluat oppia kuulemaan sydämesi ääntä ja toimia sen mukaan
 • Haluat vahvistaa rajojasi
 • Haluat kokea enemmän turvaa ja luottamusta
 • Pohdit, mikseivät asiat muutu
 • Pohdit, milloin on sinun vuorosi
 • Haluat oppia vastaanottamaan enemmän hyvää

Kurssi sisältää:

Viiden viikon kurssi sisältää viikoittaiset videoluennot, meditaatio/mielikuvamatka- äänitteet, tekstimateriaalia ja kirjoitusharjoituksia sekä muita (ihania) tehtäviä.

Saat joka viikko sähköpostitse linkin viikon kurssimateriaaleihin campwire-alustalla. Voit käydä kurssia omaan tahtiisi kesäkuun loppuun asti - tarkoitus ei ole suorittaa vaan voimaantua!

Kurssi sisältää myös mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja oivalluksia muiden kurssilaisten kanssa.

Muutos ja hyvä olo itsensä kanssa on mahdollista. Kurssi ei ole hempeilyä eikä pelkkää pehmeää päänsilittelyä - se on käytännönläheinen, oivalluttava ja voimauttava matka itseesi.

Tule sellaisena kuin olet

Kurssin sinulle on luonut ja matkaa kanssasi kulkee kouluttaja ja valmentaja Anna Taipale, menestyskirja Sydänjutun kirjoittaja. Anna on kulkenut voimauttavan matkan arvottomuuden ja riittämättömyyden tunteista, elämän tosi synkkienkin sävyjen kautta lempeään, hyväksyvään suhteeseen itsensä kanssa.

Muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä eikä voimaantumiseen ole oikoreittejä.  Kurssi ei korvaa terapiaa tai muuta terapeuttista työskentelyä. Jos olet kiinnostunut kurssin aikana syventämään kokemustasi yksityissessiossa Annan kanssa, saat kurssin keston ajan alennuksen vastaanotolle.

Sydänjuttu -kirja ja Sydänjutun tehtäväkirja voivat olla hyvä pohjustus verkkokurssille, mutta sinun ei tarvitse olla lukenut niitä. Kurssi tarjoaa uusia oivalluksia ja työkaluja, vaikka olisit kirjat lukenut. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta itsesi kanssa työskentelystä - tai voi olla, että olet jo kulkenut hyvän tovin itseesi tutustumisen matkaa. Olet lämpimästi tervetullut kurssille sellaisena ja siinä kohtaa matkaasi kuin olet. Moni pitkään itsensä kanssa reissua tehnyt yllättyy työskentelystä kanssani: ”Luulin, että tiedän ja osaan jo nää asiat - mutta sun kanssa opin ja oivallan ihan uutta!”

Etukäteen voi ja saa pelottaa, jänskättää, ahdistaa - mitä tahansa. Jos kurssi resonoi tai kutkuttaa, se luultavasti on juuri sinua varten. Yleensä aina, kun alamme suoda itsellemme enemmän hyvää - edes aikomuksen tasolla - meissä nousee pintaan alitajuista vastustusta. Se on ok, mutta sen ei tarvitse estää itseäsi sallimasta itsellesi hyvää.

Kurssiviikkojen teemat:

 1. Mikä ihmeen itsensä rakastaminen? Mitä uskon itsestäni? Mitä vaadin itseltäni?
 2. Kuinka opin ravitsemaan ja huomioimaan itseäni? Miten minulla voisi olla parempi olo itseni kanssa? Ai mikä hyvän vastaanottaminen?
 3. Käytänkö elämänvoimani soutamiseen vai äyskäröimiseen? Mistä kumpuaa miellyttäminen, suorittaminen, riittämättömyys ja syyllisyys? Miten vapautua niistä? Mitä on tunneyhteys? Kuinka vapaudun selviytymiskeinoistani? Kuinka elämään voisi luottaa enemmän?
 4. Sisäiset jarrut: mistä onneni on kiinni? Kenen tai minkä armoilla sydämeni ja hyvinvointini on? Kuinka löytää menneeseen rakentavampi suhde? Miten vapautua uhriudesta ja odottamisesta voimaantumiseen?
 5. Itsensä hyväksymisen salaisuus ja elämän virtaavuus. Oman sydämensä kuuleminen ja sen mukaan toimiminen.

Milloin ja miten:

Kurssi alkaa 15.10. ja kestää viisi viikkoa. Kurssimateriaali on käytössäsi vuoden loppuun asti. Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.10. ja jatkuu vuoden viimeiselle viikolle: saat siis käydä kurssia omassa tahdissasi niin vikkelästi tai verkkaisesti kuin haluat.

Palautteita kurssilaisilta:

"Olen niin kiitollinen, että tällainen kurssi on olemassa. Innolla odotan uusia materiaaleja. Ihana maadoitusmeditaatio! Kiitos Anna!"

"En miettinyt kahta kertaa tämän kurssin aloitusta. Aihe on koskettanut minua jo pitemmän aikaa ja paljon olen työstänyt asioita, mutta kokenut jumiutuvani elämääni tai itseni kanssa. Tervetulovideon jälkeen tiesin olevani varmasti oikealla kurssilla, ihanan inhimillistä ❤️"

"Ihana esittelyvideo sinusta! Tuli varma tunne siitä, että olen löytänyt juuri oikean verkkokurssin itselleni. Kiitos!!!"

"Kiitos ihanasta ja ajatuksia herättävästä tervetulotoivotuksesta kurssille! Tuntuu että olen oikeiden asioiden äärellä. Olen pitkään yrittänyt oppia rakastamaan ja hyväksymään itseni, ja vaikka sen tärkeyden ymmärtää, se ei silti vaan ole jotenkin onnistunut käytännössä. Jo tästä alusta sain oivalluksia, mielenkiinnolla odotan jatkoa!"

"Tää osio on aika break through! NYT mä ymmärrän, edes hieman, mistä on kyse. Kiitos Anna et niin selkeesti tuot esimerkein näitä et taviksetkin tajuu ?"

"Anna, olipa ihana AI mikä hyvän salliminen-video. Kiitos?"

"Kiitos "Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut" kurssista. Matka oli huikea, itseensä tutustumista ja armollisuutta sekä myötätuntoa itseään kohtaan opettelua. Olen tällä polullani ihan alussa, mutta tästä on hyvä jatkaa. Tiesin itsekin, että olen oikealla polulla, mutta uskallus hypätä mukaan oli vaikea tehdä. Nyt se on tehty ja tästä jatketaan eteenpäin."

"Anna, sinun ajatukset ja näkökulmat ovat loistavia. Ne ovat tuoneet suurta helpotusta."

"Olet ihan huikea, myötätuntoinen ja viisas opettaja."