Armaiset, pidän voimautumissession tulevana lauantaina 9.9. klo 18 Helsingin Kattilahallissa Inhale/Exhale - tapahtumassa. Viikonloppu on täynnä toinen toistaan mahtavampia luentoja, joogahetkiä, kaikkea inspaavaa ja sitten lauantaina mun setti. Pääset kuulostelemaan, mihin elinvoimasi kuluu, mikä sitä ravitsisi - ja miten voisit voida paremmin tai vielä ihanammin itsesi ja elämäsi kanssa. Mulla on takataskussa muutamia ässiä hihassa <3

Aloitan lauantaina virallisen epävirallisesti kirjakiertueeni, jonka tarkempia yksityiskohtia paikkakunnista ja ajankohdista ilmoittelen, kun ne selviävät. Hesassa mut tapaa tänä syksynä myös ainakin:

3.10. Jolie Shopin Tähtivierasillassa

20.10 I love Me -messuilla

27.(-29.10.) Kirjamessuilla

Muitakin juttuja on tuloillaan, kerron kun varmistuvat. Lisäksi kaavailen voimautumissessioita ainakin Tampereelle, Poriin ja muutamaan muuhun paikkaan. Jos ehdottomasti haluaisit mut sun huudeille vetämään voimautumissession ja tiedät sopivan houstin/olisit kiinnostunut itse esim. yrityksesi tiloissa houstaamaan sydäntä läikyttävän session, ota yhteyttä meilitse - oispa mahtavaa.