Rakkauden runtuista, sydänhaavoista ja itsensä muussaamisesta kohti ihanaa rakkaudellisuutta

Intohimoni on rakkaudellinen suhde itseen, ja väistämättä teemaan liittyy myös aikuinen rakkaudellisuus toisten kanssa. Lähelle -kurssi on kaikille, jotka haluavat avata sydäntään itselleen ja toisille. Se on eronneille tai eroamista suunnitteleville. Se on rakastuneille tai rakastumista suunnitteleville. Se on yksinäisille, sydänmuussisille, pelokkaille. Se on kaikille, jotka haluavat purkaa toistuvia kaavoja ja kokea ihanaa sydäniloa suhteissaan, aikuista rakkaudellisuutta. Se on parisuhteessa eläville ja suhdettaan pohtiville ja poteville. Se on heille, joilla on aivan hyvä parisuhde, mutta joita välillä ahdistaa niin perhanasti. Se on kaikille, jotka haluavat eheyttää läheisriippuvuutta itsessään. 

Kurssilla mm.

 • Tutkitaan, millaisia kaavoja ihmissuhteissaan on toistanut ja miksi. Miksi vetää aina puoleensa samanlaisia ihmissuhteita / kumppaneita / sitä samaa vanhaa kokemusta? Ja ennen kaikkea: kuinka tästä vapaudutaan.
 • Avataan alitajuisia blokkeja rakkauden vastaanottamiselle
 • Mitä omat selviytymiskeinot ovat olleet - eli mikä kaikki itsessä oikeastaan blokkaa läheisyyttä, ihan huomaamatta - kuinka näitä voi alkaa eheyttää.
 • Lempeytetään suhdetta itseen. Kaikkien rakkaudellisten suhteiden pohjalla on sisäistä turvaa + hoivaa ja omat rajat. Näitä ei ole koskaan liian myöhäistä alkaa oivaltaa ja oppia.
 • Selkeytetään, mitä haluat kokea, raivataan esteitä tieltä ja availlaan sydäntä. Käytännössä tämä tarkoittaa myös sen hahmottamista konkreettisesti millaisen kumppanin / ihmissuhteita oikeasti sydämessään haluaa ja tarvitsee - ja avataan, kuinka siihen päästään.
 • Tehdään tilaa, turvaa ja voimauttavaa ymmärrystä sulle olla juuri missä olet rakkauselämäsi suhteen - vaelteletpa jossain yksinäisyyden aavikolla, parisuhteen pörhellyksessä, ahdistuksessa, erosuunnitelmissa, uuteen kasvuun toivomisessa, halussa aitoon rakkaudellisuuteen ja läheisyyteen. 
 • Opetellaan läheisyyden taitoja: turvaa, tarvitsemista, rajaamista, kommunikaatiota, rakkaudellisuutta.
 • Suurella osalla meistä on läheisyyden / rakkauden huomaamattomia blokkeja / uskomuksia ja täyttymättömiä tarpeita, jotka johtavat toistuviin runttukuvioihin. Vapautetaan ja transformoidaan näitä ihan uuteen uskoon.
 • Hahmotetaan selkeästi, mitä läheisriippuvuus on käytännössä ja kuinka se sinun elämässäsi toimii, mitä läheisyys ja rakkaudellisuus sinun elämässäsi olisi alkaen nyt - ja kuinka siihen päästään.
 • Hoivataan sun sydänhaavoja ja voimautetaan sinua kohti uutta - ja ennen kaikkea vapautetaan sua rakkaudellisuudelle elämässä heti nyt.

Elämässä voi oikeasti vapautua rajattomuudesta, miellyttämisestä, itsen sivuuttamisesta, muussifiiliksistä itsensä kanssa, samojen vanhojen kaavojen toistamisesta ihmissuhteissa, paskoista parisuhteista, ei-vastavuoroisista ihmissuhteista, pelosta, epäluottamuksesta, varautuneisuudesta, siitä tunteesta ettei tule kuulluksi, nähdyksi tai arvostetuksi.

Mistä puhun, kun puhun läheisyyden taidoista ja rakkaudesta? Ytimekkäästi: siitä, että meillä olisi hyvä olla itsemme ja toisten kanssa. Siitä, että voisimme vapautua rakkauden jahtaamisesta, kelpaamisesta, miellyttämisestä, rajattomuudesta, huonouden ja riittämättömyyden uskomuksista, itsemme pienentämisestä ja sivuuttamisesta toisten kanssa. Ja normatiivisista odotuksista sen suhteen, millaisissa ihmissuhteissa pitäisi elää ja missä kohtaa elämää. Niin että voisimme elää sydämen kautta, itsemme näköisesti, omaa reissuamme arvostaen eikä sen mukaan, miten "pitäisi".

Puhun erillistymisestä, läheisriippuvuudesta eheytymisestä, emotionaalisesta kypsymisestä, ymmärryksestä itsemme ja toisten suhteen, kommunikaatiosta, voimautumisesta. Siitä, että selviytymis- ja puolustuskeinot saavat alkaa hiipua ja elämää ja ihmissuhteitaan voi elää sydämen kautta, vapaana vanhoista haavoista ja kivuista. Se EI tarkoita, että pitää jotenkin täydellisesti eheytyä, ettei koskaan toimisi läheisriippuvaisesti tai ettei olisi mitään hankaluuksia, vaan rakkaudellisuuden syvenemisstä, sydämen aukeamista, läheisyyden taitojen opettelua.

Olen hyvin pragmaattinen: kurssi ei ole mitäänteoreettista yläpilveä, vaan erittäin käytännönläheistä asioiden tutkimista, avaamista, vapauttamista ja selkeitä työkaluja ihmissuhteissa kasvamiseen. Niitä samoja avaavia ja voimauttavia työkaluja, joita vastaanotollani käytän. Yksi ihana asiakkaani sanoi mulle kotva sitten, että mun tulisi promota työtäni siitä kulmasta, että mun asiakkaiden rakkauselämässä alkaa tapahtua mullistuksia kun mun kanssa työskentelee. Se on ihanasti sanottu ja tottakin. Siksi myös tämä kurssi. 

 

 

Kaikki mun kurssit ovat rakkauskursseja, mutta tämä lienee se rakkauskurssien rakkauskurssi. Olisin itse tarvinnut juuri tällaista kurssia jo aikaa sitten, ja voi että kunpa olisin hokannut näitä hommeleita jo aiemmin. Mutta koska on mun sydänjuttuni tuoda läheisyyden ja rakkaudellisuuden skilssejä ja ymmärrystä maailmaan aivan omalla uniikilla tavallani, mun on tietysti tarvinnut käydä koko oma reissuni. 

Lähelle -kurssin ydin on läheisriippuvuudesta eheytyminen ja voimautuminen. Kurssilla avataan ihmissuhdehistoriaasi, kiintymystyyliäsi ja tutkitaan, millaisia kaavoja suhteissasi toistat tai olet toistanut ja miksi - jotta voit vapautua niistä kohti rakkaudellisuutta. Kurssi ei koske vain parisuhdehommeleita vaan ihan kaikkia ihmissuhteitasi.

Työskentelemme sekä kognitiivisen, tietoisen mielesi että alitajuntasi ja hermostosi kanssa. Saat tutkailla, millaisissa ihmissuhteissa haluat elää itsesi ja toisten kanssa ja kuinka siihen päästään. Jos olet suruissasi, saat tilaa surra ja toipua. Jos deittailet tai valmistaudut siihen, saat työkaluja ja tilaa selvittää millaista kumppanuutta / kumppanin OIKEASTI haluat ja tarvitset sen sijaan, että ajaudut samoihin vanhoihin kärvistelyhommeleihin.

Ja ennen kaikkea: kuinka oppia valitsemaan ja toimimaan toisin vanhojen selkäydinreaktioiden sijaan. Kasvuun ja avautumiseen  tarvitaan a) tiedostamista b) työkaluja opetella eli synnyttää aivoissasi uusia hermoyhteyksiä c) energeettistä muutosta, sydämen avautumista.

Kurssin ydin on syvä myötätunto ja rakkaudellisuus sun olla juuri siinä missä olet - se on transformoivinta, mitä on. On olennaista alkaa oivaltaa olevansa rakastettava; huonouden ja riittämättömyyden uskomukset ovat periytyviä ja opittuja ja niistä voi vapautua.

Sun ei tarvitse suorittaa mitään eheytyäksesi tai tullaksesi jotenkin "enemmän rakkauden arvoiseksi". Tämä kurssi jeesaa sua lakkaamasta vihdoin ponnistelemasta ja avautumaan rakkaudelle.

Voit tulla vaikka mistä rakkaudettomuuden pesäkkeestä elämässäsi, sun ihmissuhdehistoria saattaa olla ihan kamala pettymys tai saatat olla tosi muussina tai sitten hyvin innoissasi menossa kohti uutta. Tämä kurssi auttaa sua vapautumaan arvottomuuden alitajuisista mekaniikoista rakkaudellisuuteen. 

Kurssi ei korvaa terapeuttista prosessia tai henkilökohtaista työskentelyä  mun tai toisen auttajan kanssa, mutta se antaa laajasti katsantoa ja työkaluja läheisyyden taitoihin oman kokemukseni, asiakastyöni ja uniikin lähestymiseni kautta. Ammennan työssäni mm. neuropsykologiasta, kiintymyssuhdeteoriasta, tunnetaidoista, syvyyspsykologiasta ja omista psyykkisistä, intuitiivisista lahjoistani. Kurssi myös täydentää omaa terapeuttista prosessiasi joko minun tai toisen auttajan kanssa. 

Ai mikä itsensä läheisyys? Läheisyys on läheisriippuvuuden vastakohta - syvää, haavoittuvaista, kokonaista omana itsenään olemista tällaisena keskeneräisenä, totaalisen rakastettavana ja rakastavana röpelönä

Läheisriippuvuus on periytyvä mekaniikka. Kun varhaisissa vaiheissamme tunteemme ja tarpeemme jäävät jollakin tapaa sivuun ja peilaamatta, jäämme kiinni uskomukseen siitä, että jotta tarpeidemme täyttyminen on ulkoisesta kiinni.

Koen, että elämme rakenteellisen läheisriippuvuuden kulttuurissa, jossa ei aika laajamittaisesti, olla opittu rakkaudellisia ihmissuhdetaitoja - eikä niitä oikein voi (eikä tarvitsekaan!) osata, ellei ole oppinut löytämään rakkaudellisuutta myös itsensä kanssa. Ajattelen, että suurin osa meistä on joko läheisriippuvaisia tai toipuvia läheisriippuvaisia. (Moni ihmettelee: "en mä oo ajatellut olevani läheisriippuvainen - mähän pärjään ja oon niin itsenäinen!" Kyllä: suuri osa suomalaisista on itsenäisiä pärjääjiä koska lähihistoria, mutta myös pärjääminen on läheisriippuvainen selviytymiskeino).

Onneksi, onneksi aikuisuudessa voi oppia pois vanhoista himmaavista kuvioista kohti rakkaudellisuutta. Eikä se ole mitään avaruustiedettä. 

Tältä kurssilta ei ole vielä palautteita - tää on aivan freesi ja uusi, mutta jos sua inspiroi / mietityttää, alla palautteita muilta verkkokursseiltani:

"Tämä on ollut ehkä elämäni tähän astisin tärkein kurssi, ja voin kertoa, että olet kaivanut sieltä sun täältä jo aikaisemminkin. Ja paljon. Sain punaisen langan hyvän suomisesta itselleni. Edes pieni hetki tässä lapsiperheen hurjassa hulinassa. Se on ollut ihanan vapauttavaa."

"Mun tekee kyllä mieli sanoa tänne, että tämä kurssi on kyllä maailman paras kaikista kohtaamistani kursseista. On niin ihanaa, kun pikku hiljaa on yhä enemmän tilaa itselle ja sille, että voin ja uskallan olla oma itseni. Kun pari viikkoa sitten ei:n sanomisharjoitus herätti epätoivon tunteita siitä, etten kyllä pysty alkaa sanomaan ei, niin nyt jumankekka mulla on tilaa itselleni omassa elämässä ja ilo pulppuuaa sisälläni. Ja kaikki muutkin tunteet ja se on vapauttavaa, kun on turvaa itsessäni <3"

"Tämä kurssi on antanut mulle enemmän kuin vuosi terapiassa."

"Täytyy tässä vaiheessa kurssia kiittää sinua Anna. Kurssi on ollut niin silmiä avaava, että en löydä sille sanoja. Olen paljon lukenut kirjoja ja osallistunut kursseihin mitkä käsittelevät näitä samoja aiheita, mutta mikään niistä ei ole ollut tällainen. Sinulla on niin äärettömän lempeä ja rehellinen tapa kertoa asioista. Mitkään sanat eivät riitä kertomaan kuinka kiitollinen olen tästä kurssista."

"Oma sisäinen voimani on kasvanut ja noussut esille kurssin ansiosta, työkaverini sanoi, että hehkun ja sädehdin. Tästä on ihana jatkaa, kurssiakin vielä jäljellä?"

"Anna, olet ihan huikea, myötätuntoinen ja viisas opettaja."

"Nyt työstin tämän osion uudelleen eilen ja toissapäivänä ja siitä tuli räjäyttävä voimakokemus! Positiivisen agression voima on MAHTAVA! Pitkästä aikaa tunsin olevani MINÄ ja uskoin kaikkeen tekemiseeni ja valintoihini täpöllä. Tämä tulee olemaan yksi poäätyökalu jatkossa, tätä tunnetta tulen hakemaan pintaan aivan varmasti! SUURKIITOS!"

"Kiitos Anna sydämeni pohjasta tästä kurssista ? Tää kurssi on jotenkin antanut miulle viimein luvan tulla siksi mikä olen. Kaikki ajatukseni todentuivat tän kurssin myötä. Matka jatkuu taas luottavaisempana ja näkyvämpänä ? Kiitos"

"Kiitos, Anna, tästä kurssista! Olen saanut tästä paljon apua ja helpotusta elämääni. On helpompi olla itsensä sekä kanssa ihmisten kanssa. Elämä tuntuu nyt paremmalta. Oikeasti! Kiitos!"

"Kiitos Anna! Tämä oli niin hyvä kurssi ja tuloksiakin jo tullut näiden viikkojen aikana: olen pystynyt rauhallisesti (!) ja rakentavasti kertomaan mikä toisen tekemisessä harmittaa ja muutama menneisyyden mörkö pääsi kaapista ja ymmärsin muutaman kipupisteeni syyn. Ihan mahtava fiilis!"

"Ihana video ja puhe sekä hyvät harjoitukset. Tämä on kyllä ihanin kurssi ikinä!"

"Voi Anna, vastailet kaikille niin kauniisti. Ja vielä siten, että se saa ainakin minut jatko-ajattelemaan/tuntemaan!"

"Kiitos, tulipa hyvä mieli tästä vastauksesta ja etenkin siitä kuinka vahvasti myötäelät meidän prosesseja! 🙂 Lämmittää tosi paljon sydäntä".

"Kaunein verkkokurssialusta ikinä!!!"

"Olen niin kiitollinen, että tällainen kurssi on olemassa. Innolla odotan uusia materiaaleja. Ihana maadoitusmeditaatio! Kiitos Anna!" "En miettinyt kahta kertaa tämän kurssin aloitusta. Aihe on koskettanut minua jo pitemmän aikaa ja paljon olen työstänyt asioita, mutta kokenut jumiutuvani elämääni tai itseni kanssa. Tervetulovideon jälkeen tiesin olevani varmasti oikealla kurssilla, ihanan inhimillistä ❤️"

"Tää osio on aika break through! NYT mä ymmärrän, edes hieman, mistä on kyse. Kiitos Anna et niin selkeesti tuot esimerkein näitä et taviksetkin tajuu ?"

 

 

Mitä saan?

Tämä kurssi vapauttaa sua himmaavista kaavoista, eheyttää sydänmuusseja, avaa rakkaudellisuutta sun parisuhteessa tai deittailuhommissa, shiftaa sitä mitä vedät puoleesi, opettaa läheisyyden taitoja ihmissuhteissasi ja vahvistaa rakastettavuuden kokemustasi. Saat konkreettisia työkaluja ja syviä oivalluksia omalle rakkausmatkallesi justiinsa siinä, missä nyt olet. 

Suuri osa meistä on oppinut jahtaamaan rakkautta - eli elämään sitä uskomusta, että ei voi olla kokonainen oma itsensä levollisesti, rakastaa ja tulla rakastetuksi näine hyvineen. Haavoistaan voi vapautua, voi oppia toimimaan selkäydinreaktioidensa sijaan läheisyyttä ja turvaa synnyttävällä tavalla. Tämä vaikuttaa elämän kaikkiin ihmissuhteisiin. 

Rakkauden jahtaaminen on pohjimmiltaan läheisriippuvuutta. Se on periytyvä mekaniikka, ei kenenkään ominaisuus. Eheytyminen on sitä, että alkaa löytää sen aitouden, voimautuneen haavoittuvuuden ja vapaan sydämen, jonka kanssa tähän laifiin on alun perin syntynyt

Kurssi on sinulle jos:

 • Haluat kokea enemmän rakkaudellisuutta itsesi ja toisen kanssa
 • Haluat alkaa vapautua ponnistelemisesta rakkauden eteen
 • Haluat alkaa vapautua menettämisen pelosta ja epäluottamuksesta
 • Haluat vapauttaa tiedostamattomia tapojasi blokata / sabotoida rakkaushommeleita
 • Haluat tunnistaa ja integroida omia varjojasi / projektioita, jotka himmaavat läheisyyttä 
 • Haluat avata kiintymystäsi turvattomasta turvallisemmaksi
 • Haluat löytää syvempää itsearvostusta ja tervettä riippumattomuutta
 • Haluat oppia tunnistamaan tarpeitasi ja rajojasi ja ilmaisemaan niitä
 • Haluat luoda elämääsi ja ihmissuhteisiisi enemmän turvaa
 • Haluat alkaa vapautua toistamistasi kaavoista ihmissuhteissa
 • Haluat hahmottaa, mitä OIKEASTI tarvitset ihmissuhteilta, kumppanuudelta ja kumppaniltasi
 • Koet pettymystä tai surua ihmissuhteistasi tai suhdehistoriastasi
 • Haluat valmistautua uuteen ja löytää, mikä sinulle olisi ajankohtaista ihmissuhdehommeleissasi
 • Haluat ottaa uusia askeleita rakkauselämässäsi
 • Haluat avautua rakkaudelliselle parisuhteelle 
 • Koet ahdistusta, vaikka elät ihan hyvässä suhteessa
 • Haluat kokea enemmän läheisyyttä ja avoimuutta suhteissasi
 • Haluat oppia ihmissuhde- ja läheisyystaitoja (ja hyötyä niistä kaikilla elämän alueilla)
 • Haluat ymmärtää ja vapauttaa parisuhteesi kiemuroita 
 • Haluat oppia vastaanottamaan enemmän laiffin hyvää

Kurssi sisältää:

Kurssilla on 6 kokonaisuutta, jotka saat kaikki käyttöösi heti, kun kurssi alkaa 4.6. tai kun sen jälkeen kirjaudut kurssille. Tarkempi kuvaus teemoista alla. Kurssi koostuu videoluennoista, meditaatio-/mielikuvamatka- äänitteistä, tekstimateriaalista ja kirjoitusharjoituksista ja muista (ihanista) tehtävistä.

Voit käydä kurssia omaan tahtiisi elokuun 30. päivä asti. 

Kurssi sisältää myös mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja oivalluksia muiden kurssilaisten kanssa. Myös minä kurssin järjestäjänä kommentoin, vastaan kysymyksiin ja elän mukana (voi olla, että nyt omatahtisena käytynä keskustelua ei viriä niin paljon, tai sitten viriää, mutta mullekin voi alustalle jättää kysymyksiä ja vastailen niihin omaan tahtiini <3 )

 

Mitä jos sun ei tarvitse muuttua ja eheytyä ja "olla parempi", vaan saat avautua rakkaudessa?

Kurssin sinulle on luonut ja matkaa kanssasi kulkee kouluttaja ja terapeuttinen valmentaja Anna Taipale, menestyskirja Sydänjutun kirjoittaja. Anna on kulkenut voimauttavan matkan arvottomuuden ja riittämättömyyden tunteista, elämän tosi synkkienkin sävyjen kautta lempeään, hyväksyvään suhteeseen itsensä kanssa, läheisyyden ja rakkaudellisuuden taitoihin, niitä opetellen ja syventäen. 

Muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä eikä rakkaudelliseen läheisyyteen ole oikoreittejä.  Kurssi ei korvaa terapiaa tai muuta terapeuttista työskentelyä, vaan siihen suosittelen työskentelemistä vastaantollani tai muun auttajan kanssa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta itsesi kanssa työskentelystä - tai voi olla, että olet jo kulkenut hyvän tovin itseesi tutustumisen matkaa. Olet lämpimästi tervetullut kurssille sellaisena ja siinä kohtaa matkaasi kuin olet. Et ole liian nuori etkä liian vanha <3

Sano sydämellesi joo - KAIKKI meistä ovat rakkaudellisten suhteiden arvoisia. Siihen ei edes tarvitse uskoa juuri nyt, mutta mikään ei muutu, jos ei anna tsäänssille mahdollisuutta. 

Etukäteen voi ja saa pelottaa, jänskättää, ahdistaa - mitä tahansa. Jos kurssi resonoi tai kutkuttaa, se luultavasti on juuri sinua varten. Yleensä aina, kun alamme suoda itsellemme enemmän hyvää ja liippastella kohti läheisyyttä - edes aikomuksen tasolla - meissä nousee pintaan alitajuista vastustusta ja ahdistusta. Se on  t o d e l l a ok ja luonnollista.

Suuri osa meistä alitajuisesti pelkää läheisyyttä vähintään yhtä paljon kuin toivoo ja kaipaa sitä

Kurssin osa-alueet ja teemat

 • 1. Ai mikä rakkaudellisuus? Missä pyyhällät sydänhommeleidesi kanssa nyt? Mitä toivot / tarvitset / mikä tässä kohtaa jeesaisi ja voimauttaisi?
 • 2. Mitä läheisriippuvuus on? Kuinka se syntyy? Kuinka läheisriippuvuus / rakkauden jahtaaminen ja tarpeideni ulkoistaminen elämässäni näkyy? Miellytänkö, kelpaanko, suoritanko, työstänkö ja fiksaanko itseäni ja toisia, sivuutanko itseni, rajani ja tarpeeni? Hoivaanko toisia mutta en itseäni? Mitä omat selviytymis- ja puolustuskeinoni ovat, ja kuinka vapautua kohti läheisyyttä?
 • 3. Mitä läheisyys / rakkaudellisuus on? Rakkaudellisuuden taidot itsessäni eli miten tulla hyväksi kumppaniksi itselleen. Sisäinen vanhemmuus, turvallisen kiintymyksen luominen, itsen hoivaaminen ja erillistyminen. Voimautuminen, omien rajojen ja tarpeiden löytäminen. Kuinka oppia validoimaan ja ottamaan rakkaudellisesti koppia tarpeistaan?
 • 4. Millainen on sydämeni historia ja kuinka sitä toistan? Toistuvat kaavat - tiedostaminen ja vapauttaminen. Blokkaavat / sabotoivat / alitajuiset arvottomuuden uskomukset ja niiden vapauttaminen. Mitä olen vetänyt ihmissuhteissa puoleeni ja miksi? Läheisyyden pelko ja suhdeahdistus. Suru- / vapautumis"työ" nykyisyyteni ja menneisyyteni suhteen, uudelle avautuminen.
 • 5. Mitä kohti olen menossa? Mitä OIKEASTI tarvitsen ja toivon  ihmissuhteilta ja kumppanuudelta ja millaisen kumppanin tarvitsen / haluan? Kuinka tunnistan itselleni terveet kumppanuudet ja sen, mikä ei tee minulle hyvää? 
 • 6. Läheisyyden taidot. Terve erillisyys. Rajat, tarpeet, turva ja kommunikaatio. Romahdukset / regressiot = mahdollisuus eheytymiseen. Varjot ja projektiot - ihmissuhteiden peilit, joihin voi oppia katsomaan supervoimauttavasti.  Läheisyydessä kasvaminen, sydämen eheytymismatka. 

Milloin ja miten:

Kurssi alkaa 4.6. ja avautuu silloin kokonaisuudessaan, TAI heti kun ilmoittaudut (4.6. jälkeen). Kurssialue on käytössäsi 30.8. asti, jonka jälkeen se sulkeutuu. Kurssin hinta on 69e.  Kurssin voi myös hankkia lahjaksi toiselle laittamalla minulle sähköpostia: annaulrikataipale@gmail.com - järjestetään sun ihanalle tyypille ihana lahja. 

HUOM! Kurssialue on käytössäsi 30.8.  asti, eli sinulla on hyvin aikaa käydä kurssia omaan tahtiisi pitkin kesää. Vaikka bongaisit tämän ilmoituksen vasta elokuussa, ehdit hyvin vielä kärryille! Voit aloittaa kurssin koska tahansa 4.6. eteenpäin. Ilmoittautuminen alkaa 7.5. 2022

Voit maksaa kurssin verkkopankissa tai luottokortilla yhdessä tai kahdessa erässä:

Ilmoittaudu ja maksa verkkopankissa tai kortilla täältä

Ilmoittaudu ja maksa kahdessa erässä täältä

Tervetuloa eheyttävälle rakkauden matkalle!