Rakkauden runtuista, sydänhaavoista ja itsensä muussaamisesta kohti ihanaa rakkaudellisuutta

Intohimoni on rakkaudellinen suhde itseen, ja väistämättä teemaan liittyy myös aikuinen rakkaudellisuus toisten kanssa. Työssäni asiakkaideni kanssa eheytetään suhdetta itseen ja toisiin niillä työkaluilla, joilla Lähelle -rakkausverkkokurssilla eheydytään läheisriippuvuudesta kohti aikuista, erillistä rakkautta itsen ja toisten kanssa. Käytännössä se tarkoittaa omien uskomusten, selviytymiskeinojen, haavojen, omaksuttujen mallien ja tunnemösselöiden lempeää mutta voimauttavaa vapauttamista ja ihan uusien läheisyyden taitojen opettelua.

Lähelle -kurssi on siis sinulle, joka haluat avata sydäntäsi itsellesi ja toisille. Se on eronneille tai eroamista suunnitteleville. Se on rakastuneille tai rakastumista suunnitteleville. Se on yksinäisille, sydänmuussisille, pelokkaille. Se on kaikille, jotka haluavat purkaa toistuvia kaavoja ja kokea ihanaa sydäniloa suhteissaan, aikuista rakkaudellisuutta. Se on parisuhteessa eläville ja suhdettaan pohtiville ja poteville. Se on heille, joilla on aivan hyvä parisuhde, mutta joita välillä ahdistaa niin perhanasti. Se on heille. jotka haluavat tiistaina naimisiin ja keskiviikkona erota. Se on kaikille, jotka pohtivat rajoja itsessään ja toisissa, ja haluavat oppia kommunikoimaan selkeämmin ja vastavuoroisemmin. Se on sinulle, jos haluat ihmissuhteistasi ylipäänsä vastavuoroisempia. Se on sinulle, joka epäilet, onko mitään rakkautta koskaan missään ollut olemassakaan. Se on sinulle, joka toivut erosta - tai pitkän yksinolon jälkeen toivoisit muutosta rakkausasioihisi. 

Kurssilla mm.

 • Tutkitaan, millaisia kaavoja ihmissuhteissaan on toistanut ja miksi. Miksi vetää aina puoleensa samanlaisia ihmissuhteita / kumppaneita / sitä samaa vanhaa kokemusta? Ja ennen kaikkea: kuinka tästä vapaudutaan.
 • Avataan alitajuisia blokkeja rakkauden vastaanottamiselle (ja siinä elämiselle)
 • Mitä omat selviytymiskeinot ovat olleet - eli mikä kaikki itsessä oikeastaan blokkaa läheisyyttä, ihan huomaamatta?  Mitähän hommalle voisi tehdä?
 • Lempeytetään suhdetta itseen. Kaikkien rakkaudellisten suhteiden pohjalla on sisäistä turvaa + hoivaa ja omat rajat. Näitä ei ole koskaan liian myöhäistä alkaa oivaltaa ja oppia - tällä kurssilla syväsukelletaan sisäisen turvan ja rajojen teemaan.
 • Selkeytetään, mitä haluat kokea, raivataan esteitä tieltä ja availlaan sydäntä. Käytännössä tämä tarkoittaa myös sen hahmottamista konkreettisesti millaisen kumppanin / ihmissuhteita oikeasti sydämessään haluaa ja tarvitsee - ja avataan, kuinka siihen päästään.
 • Tehdään tilaa, turvaa ja voimauttavaa ymmärrystä sulle olla juuri missä olet rakkauselämäsi suhteen - vaelteletpa jossain yksinäisyyden aavikolla, parisuhteen pörhellyksessä, ahdistuksessa, erosuunnitelmissa, uuteen kasvuun toivomisessa, halussa aitoon rakkaudellisuuteen ja läheisyyteen. 
 • Jos on suremisen aika, kurssilla on sinulle tilaa. Jos on parisuhteen pohtimisen paikka, kurssilla on sinulle oma alueesi. Jos koet ns. parisuhdeahdistusta (eli elät ihan hyvässä suhteessa, mutta koet ahdistusta toistuvasti), kurssilla on oma alueensa juuri näihinkin teemoihin. 
 • Opetellaan läheisyyden taitoja: turvaa, tarvitsemista, rajaamista, kommunikaatiota, rakkaudellisuutta.
 • Hahmotetaan selkeästi, mitä läheisriippuvuus on käytännössä ja kuinka se sinun elämässäsi toimii, mitä läheisyys ja rakkaudellisuus sinun elämässäsi olisi alkaen nyt - ja kuinka siihen päästään.
 • Hoivataan sydänhaavojasi sen verran kuin nyt tarvitsee, ja voimautetaan sinua kohti uutta - ja

  Ennen kaikkea vapautetaan sinua rakkaudellisuudelle elämässä alkaen heti nyt.

Elämässä voi oikeasti vapautua rajattomuudesta, miellyttämisestä, itsen sivuuttamisesta, muussifiiliksistä itsensä kanssa, samojen vanhojen kaavojen toistamisesta ihmissuhteissa, paskoista parisuhteista, ei-vastavuoroisista ihmissuhteista, pelosta, epäluottamuksesta, varautuneisuudesta, siitä tunteesta ettei tule kuulluksi, nähdyksi tai arvostetuksi.

Kurssi avaa sydäntäsi rakkauden jahtaamisesta, kelpaamisesta, miellyttämisestä, rajattomuudesta, huonouden ja riittämättömyyden uskomuksista, itsesi pienentämisestä ja sivuuttamisesta kohti itseasrvostusta, onpa ihmissuhdetilanteesi mikä tahansa. Kurssilla ei harjoiteta (vaan pikemminkin ravistellaan) normatiivisia odotuksia sen suhteen, millaisissa ihmissuhteissa pitäisi elää ja missä kohtaa elämää. Jotta voit elää sydämesi kautta, itsesi näköisesti, omaa reissuasi arvostaen eikä sen mukaan, miten "pitäisi".

Ihan pohjimmiltaan kurssissa on kysymys a) ihan uuden laisen itseymmärryksen ja arvostuksen löytämisestä, sekä b) erillistymisestä, läheisriippuvuudesta eheytymisestä, emotionaalisesta kypsymisestä, kommunikaatiosta, voimautumisesta ja ihmissuhdetaidoista. Siitä, että tunnistat itsellesi (ja muille) harmillisia toimintamalleja jotka pienentävät ja joissa tulet kohdelluksi huonosti (eli kohtelet itseäsi huonosti muiden avulla). Sisäisen turvan ja arvostuksen lempeästi vahvistuessa selviytymis- ja puolustuskeinot saavat alkaa hiipua ja elämää ja ihmissuhteitaan voi elää sydämen kautta, vapaana vanhoista haavoista ja kivuista. Se EI tarkoita, että pitää jotenkin täydellisesti eheytyä, ettei koskaan toimisi läheisriippuvaisesti tai ettei olisi mitään hankaluuksia, vaan rakkaudellisuuden syvenemisstä, sydämen aukeamista, läheisyyden taitojen opettelua.

Olen hyvin pragmaattinen: kurssi ei ole mitään teoreettista yläpilveä, vaan erittäin käytännönläheistä asioiden tutkimista, avaamista, vapauttamista ja selkeitä työkaluja ihmissuhteissa kasvamiseen. Niitä samoja avaavia ja voimauttavia työkaluja, joita vastaanotollani käytän. Yksi ihana asiakkaani sanoi mulle kotva sitten, että mun tulisi promota työtäni siitä kulmasta, että mun asiakkaiden rakkauselämässä alkaa tapahtua mullistuksia kun mun kanssa työskentelee. Se on ihanasti sanottu ja tottakin. Siksi myös tämä kurssi. 

HUOM! Tärkeä hommeli! Kurssi ei ole mitään otsa hiessa suorittamista, jossa taas täytyy tulla jotenkin paremmaksi ja eheämmäksi ihmiseksi. Lähelle -rakkausverkkokurssi on olemassa sitä varten, että sinulla voisi olla parempi olla itsesi ja toisten kanssa, ihan omana itsenäsi. 

 

 

Kaikki mun kurssit ovat rakkauskursseja, mutta tämä lienee se rakkauskurssien rakkauskurssi. Olisin itse tarvinnut juuri tällaista kurssia jo aikaa sitten, ja voi että kunpa olisin hokannut näitä hommeleita jo aiemmin. Mutta koska on minun sydänjuttuni tuoda läheisyyden ja rakkaudellisuuden skilssejä ja ymmärrystä maailmaan uniikilla tavallani, minun on tietysti tarvinnut käydä koko oma reissuni. 

Lähelle -kurssin ydin on läheisriippuvuudesta eheytyminen ja voimautuminen. Kurssilla avataan ihmissuhdehistoriaasi, kiintymystyyliäsi ja tutkitaan, millaisia kaavoja suhteissasi toistat tai olet toistanut ja miksi - jotta voit vapautua niistä kohti rakkaudellisuutta. Kurssi ei koske vain parisuhdehommeleita vaan ihan kaikkia ihmissuhteitasi.

Työskentelemme sekä kognitiivisen, tietoisen mielesi että alitajuntasi ja hermostosi kanssa. Saat tutkailla, millaisissa ihmissuhteissa haluat elää itsesi ja toisten kanssa ja kuinka siihen päästään. Jos olet suruissasi, saat tilaa surra ja toipua. Jos deittailet tai valmistaudut siihen, saat työkaluja ja tilaa selvittää millaista kumppanuutta / kumppanin OIKEASTI haluat ja tarvitset sen sijaan, että ajaudut samoihin vanhoihin kärvistelyhommeleihin.

Ja ennen kaikkea: kuinka oppia valitsemaan ja toimimaan toisin vanhojen selkäydinreaktioiden sijaan. Kasvuun ja avautumiseen  tarvitaan a) tiedostamista b) työkaluja opetella eli synnyttää aivoissasi uusia hermoyhteyksiä c) energeettistä muutosta, sydämen avautumista.

Kurssin ydin on syvä myötätunto ja rakkaudellisuus sun olla juuri siinä missä olet - se on transformoivinta, mitä on. On olennaista alkaa oivaltaa olevansa rakastettava; huonouden ja riittämättömyyden uskomukset ovat periytyviä ja opittuja ja niistä voi vapautua.

Sinun ei tarvitse suorittaa mitään eheytyäksesi tai tullaksesi jotenkin "enemmän rakkauden arvoiseksi". Tämä kurssi jeesaa sua lakkaamasta vihdoin ponnistelemasta ja avautumaan rakkaudelle.

Voit tulla vaikka mistä rakkaudettomuuden pesäkkeestä elämässäsi, sun ihmissuhdehistoria saattaa olla ihan kamala pettymys tai saatat olla tosi muussina tai sitten hyvin innoissasi menossa kohti uutta. Tämä kurssi auttaa sua vapautumaan arvottomuuden alitajuisista mekaniikoista rakkaudellisuuteen. 

Kurssi ei korvaa terapeuttista prosessia tai henkilökohtaista työskentelyä  minun tai toisen auttajan kanssa, mutta se antaa laajasti katsantoa ja työkaluja läheisyyden taitoihin oman kokemukseni, asiakastyöni ja uniikin lähestymiseni kautta. Ammennan työssäni mm. neuropsykologiasta, kiintymyssuhdeteoriasta, tunnetaidoista, syvyyspsykologiasta ja omista psyykkisistä, intuitiivisista lahjoistani. Kurssi myös täydentää omaa terapeuttista prosessiasi joko minun tai toisen auttajan kanssa. 

Ai mikä itsensä läheisyys? Läheisyys on läheisriippuvuuden vastakohta - syvää, haavoittuvaista, kokonaista omana itsenään olemista tällaisena keskeneräisenä, totaalisen rakastettavana ja rakastavana röpelönä

Läheisriippuvuus on periytyvä mekaniikka. Kun varhaisissa vaiheissamme tunteemme ja tarpeemme jäävät jollakin tapaa sivuun ja peilaamatta, jäämme kiinni uskomukseen siitä, että jotta tarpeidemme täyttyminen on ulkoisesta kiinni.

Koen, että elämme rakenteellisen läheisriippuvuuden kulttuurissa, jossa ei aika laajamittaisesti, olla opittu rakkaudellisia ihmissuhdetaitoja - eikä niitä oikein voi (eikä tarvitsekaan!) osata, ellei ole oppinut löytämään rakkaudellisuutta myös itsensä kanssa. Ajattelen, että suurin osa meistä on joko läheisriippuvaisia tai toipuvia läheisriippuvaisia. (Moni ihmettelee: "en mä oo ajatellut olevani läheisriippuvainen - mähän pärjään ja oon niin itsenäinen!" Kyllä: suuri osa suomalaisista on itsenäisiä pärjääjiä koska lähihistoria, mutta myös pärjääminen on läheisriippuvainen selviytymiskeino).

Onneksi, onneksi aikuisuudessa voi oppia pois vanhoista himmaavista kuvioista kohti rakkaudellisuutta. Eikä se ole mitään avaruustiedettä. 

Palautteita ensimmäiseltä Lähelle -kurssikierrokselta:

"Tää oli omalla tavallaan Rakkauden kesä. Löysin itsestäni tervettä itserakkautta, tuntematta syyllisyyttä siitä, et mun hyvä olis joltain toiselta pois, tai että se olis jonkun toisen aikaansaamaa. Ihana fiilis on ollut aina, kun oon ehtinyt rauhassa pohtia näitä juttuja, ja ihan parasta antia on ollut nää meditaatiot. Kiitos Anna, mä olen taas tosi paljon onnellisempi itsessäni ja itseni kanssa."

"Olet rakentanut tämän kurssin etenemisen tehtävineen todella oivaltavasti ja ovelasti. Asiat linkittyvät yhteen ja rakentuvat hienosti, mitä sai tässä hämmästellä useasti😊"

"Tykitin sua koko viime viikon kiitollisuudella, ihailulla, ties millä, kun vihdoin pääsin lukemaan rauhassa Lähellä kurssin matskua - ja se kolisi niin että silmissä säkenöi, ja sain nimen 33+vn työlle itseni kanssa/sille mörölle mitä olen koettanut saada kiinni (kehitystrauma). Mutta ennen kaikkea olin niin jumalattoman kiitollinen ton kurssin käytännöllisestä annista, sekä sain summailla jo sulta aiemmin oppimiani juttuja. Kiitos ❤🙏
 

"Kiitos Anna ihana tästä kurssista!! <3 Tämä oli just sitä, mitä tässä hetkessä eniten tarvitsin! Tein ensin tuon maadoitusmeditaation ja se tyhjensikin mielen täydellisesti tähän kirjoitustehtävään. Jo ekasta kysymyksestä lähti sellainen tajunnanvirta, mikä avasi kaikki padot ja tajusin syvältä kehosta, mitä OIKEASTI tarvitsen (ja sehän ei tietenkään ollut sitä, mitä olin kuvitellut tarvitsevani ja jahdannut viimeiset vuodet.. =))) Mikä ihana helpotus ja huojennus!! Tuntuu kuin kaikki ovet ja ikkunat olisi auenneet.. Mitähän vielä seuraa, jos jo ensimmäinen tehtävä oli näin räjäyttävä kokemus?!? =)"

"Toi alun video, se oli valtava, upea, selkokielinen, niin avaava, että mun piti katsoa se kaksi kertaa peräkkäin."

"En malta olla jakamatta sinulle tätä iloa <3 Lähelle kurssisi on taas jotain ihmeellistä - tykkikamaa 💥 Olet kyllä niin uskomattoman taitava näissä kursseissa! Tunnen niin sen rakkauden, mikä virtaa tässä kurssissa ja se on uskomaton tunne. Että oot tehny tän kurssin sun sydämestä käsin ja se saa mut itkemään, kun oikeasti täällä maapallolla on tällainen ihminen Anna, joka ihan silkasta rakkaudesta tekee tällasia kursseja. Ja että mä saan käydä tätä kurssia. Huhuh."

"Vitoskysymys (ensimmäisen osion eräässä kuulostelutehtävässä) on itsessään kokonainen kurssin aihe 💘 mielettömän pysäyttävä ajatus. On juuri niin kuin Anna kirjoitit - kun on useamman kerran pettynyt ja "epäonnistunut", on todella vaikea uskoa, että itsessä ei ole vikaa. Vähintäänkin joku muistuttaa, että on peiliin katsomisen aihetta. Ja totta, onkin, aina ja kaikessa voi katsoa peiliin ja usein on syytäkin ottaa koppi pettymyksestä.. Mutta se, että epäonnistuu, ei tarkoitakaan sitä, että on itse epäonnistunut tai viallinen. Aikamoinen pamaus ja pommi oivaltaa ja TUNTEA tuo viesti."

"Ai miten olen tyytyväinen, että osallistuin, ja niin onnellinen, kun saan lukea sekä Annan että muiden matkakumppaneiden ajatuksia. Kiitos 💓"

"Hello 🤗 Mun on nyt pakko hehkuttaa ❤, aloitin tän kurssin silloin kesäkuun alussa ja oon kuunnellu tosi paljon Annan videoita ja lukenu näitä tekstejä, vaikka en oo kommentoinut vielä aiemmin yhtään mitään. Mulla on ollu siis täysin olematon rakkauselämä monta, monta vuotta. Olen eronnut lasteni isästä jo 9 vuotta sitten, ero oli tosi hankala ja vuodet sen jälkeen, sairastuin uupumukseen/masennukseen näin jälkeenpäin ajatellen kylläkin jo ennen eroa ja itsetuntoni oli todella miinuksella. Liityin toukokuun lopulla Tinderiin, oon ollu siellä joskus vuosia sitten joitain aikoja ja olin varsin epäileväinen nytkin. Mutta mutta jotain kummallista on tapahtunut/ hyvä ystäväni sanoi tänään että sulla on ikäänkuin joku lukko auennut kun deittailurintamalla on muutamana viime viikkona tapahtunut enemmän kuin 9 vuoteen yhteensä.. Olen niin kiitollinen Annalle tästä kurssista, joku ratas on kääntynyt nyt ihan uuteen asentoon. Ja sen verran vielä hehkutan, että mulla oli tänään aivan ihanat lounastreffit todella kiinnostavan miehen kanssa. Aiemmin olisin pienentänyt itseni ja ajatellut ettei tuo voisi olla minusta kiinnostunut mutta nyt olen maailmalle ja rakkaudelle auki ❤ Odotan mielenkiinnolla miten tämä etenee."

"Tää oli valtavan tärkeä ja tunteellinen kokemus. Onneksi en pakottanut itseäni tämän äärelle ennen kuin vasta nyt. Jotain oli valmis purkautumaan sydämestä ja puhdistumaan juuri nyt. Se kipu on syvää, mitä lapsi kokee, kun hän ei ole saanut kasvuunsa riittävästi tukea ja peilausta...ja rakkautta. Se kipu tuntuu melkein liian isolta kokea täysin, mutta ehkä jokin minussa on jo kasvamut isommaksi, jotta pystyin kokemaan sitä nyt ja haluan onnitella itseäni siitä. Tää on ollut itkuisaa, mutta jossain vaiheessa tunsin ihan kuin sydämeni olisi irrottanut "juuriaan" siitä paikasta missä se on kasvanut.."

"Huh, meni pari päivää kun luin, pohdin ja kirjoittelin tämän osion aiheita ja tehtäviä. Rankkaa, piti ottaa tietoisia huilitaukoja! Osuu ja uppoaa siis."

"Kiitos sinulle Anna, kun jaat omia tuntojasi rohkeasti. Täytynee alkaa katsomaan omaa toimintaa enemmän myötätuntolasit silmillä. Ehkäpä siten oppii paremmin näkemään ne muidenkin varjot armollisemmin eikä tarvitse niin puolustautua. Rakkaus, mikä ihana voima."

"Tämä toi ihan valtavasti ymmärrystä miksi olen toiminut, niinkuin olen toiminut aikaisemmin elämässäni. Kun oppii ymmärtämään asian näin "teoreettisemmin" ainakin minun on paljon helpompi olla armollinen itseäni kohtaan ja kohdata nämä piirteet itsessäni. Ihanaa myös lukea muiden kokeneen samanlaisia "ahaa" elämyksiä!"

"Hei ja kiitos ihanasta kurssista sekä kirjoista, joita on tullut luettua paljon!  Kurssi on istunut itselle hyvin juuri aikaan, kun pitkästä aikaa on uusi parisuhde aluillaan muutaman kuukauden tutustumisen jälkeen."

"Kiitos Anna valtavasti tästä kurssista!❤️❤️❤️ Tämä auttoi haastavassa elämäntilanteessani; rauhoitti, selkeytti, juurrutti ja kirkasti mieltä. Tuli aivan totaalisen uusia oivalluksia ja oppia itsestä ja historiastani. Palapelin palasia niin sanotusti loksahteli kohdilleen."

Mitä saan?

Tämä kurssi vapauttaa sua himmaavista kaavoista, eheyttää sydänmuusseja, avaa rakkaudellisuutta sun parisuhteessa tai deittailuhommissa, shiftaa sitä mitä vedät puoleesi, opettaa läheisyyden taitoja ihmissuhteissasi ja vahvistaa rakastettavuuden kokemustasi. Saat konkreettisia työkaluja ja syviä oivalluksia omalle rakkausmatkallesi justiinsa siinä, missä nyt olet. 

Suuri osa meistä on oppinut jahtaamaan rakkautta - eli elämään sitä uskomusta, että ei voi olla kokonainen oma itsensä levollisesti, rakastaa ja tulla rakastetuksi näine hyvineen. Haavoistaan voi vapautua, voi oppia toimimaan selkäydinreaktioidensa sijaan läheisyyttä ja turvaa synnyttävällä tavalla. Tämä vaikuttaa elämän kaikkiin ihmissuhteisiin. 

Rakkauden jahtaaminen on pohjimmiltaan läheisriippuvuutta. Se on periytyvä mekaniikka, ei kenenkään ominaisuus. Eheytyminen on sitä, että alkaa löytää sen aitouden, voimautuneen haavoittuvuuden ja vapaan sydämen, jonka kanssa tähän laifiin on alun perin syntynyt

Kurssi on sinulle jos:

 • Haluat kokea enemmän rakkaudellisuutta itsesi ja toisen kanssa
 • Haluat alkaa vapautua ponnistelemisesta rakkauden eteen
 • Haluat alkaa vapautua menettämisen pelosta ja epäluottamuksesta
 • Haluat vapauttaa tiedostamattomia tapojasi blokata / sabotoida rakkaushommeleita
 • Haluat tunnistaa ja integroida omia varjojasi / projektioita, jotka himmaavat läheisyyttä 
 • Haluat avata kiintymystäsi turvattomasta turvallisemmaksi
 • Haluat löytää syvempää itsearvostusta ja tervettä riippumattomuutta
 • Haluat oppia tunnistamaan tarpeitasi ja rajojasi ja ilmaisemaan niitä
 • Haluat luoda elämääsi ja ihmissuhteisiisi enemmän turvaa
 • Haluat alkaa vapautua toistamistasi kaavoista ihmissuhteissa
 • Haluat hahmottaa, mitä OIKEASTI tarvitset ihmissuhteilta, kumppanuudelta ja kumppaniltasi
 • Koet pettymystä tai surua ihmissuhteistasi tai suhdehistoriastasi
 • Haluat valmistautua uuteen ja löytää, mikä sinulle olisi ajankohtaista ihmissuhdehommeleissasi
 • Haluat ottaa uusia askeleita rakkauselämässäsi
 • Haluat avautua rakkaudelliselle parisuhteelle 
 • Koet ahdistusta, vaikka elät ihan hyvässä suhteessa
 • Haluat kokea enemmän läheisyyttä ja avoimuutta suhteissasi
 • Haluat oppia ihmissuhde- ja läheisyystaitoja (ja hyötyä niistä kaikilla elämän alueilla)
 • Haluat ymmärtää ja vapauttaa parisuhteesi kiemuroita 
 • Haluat oppia vastaanottamaan enemmän laiffin hyvää

Kurssi sisältää:

Kurssilla on 6 kokonaisuutta, jotka saat kaikki käyttöösi heti, kun kurssi alkaa 28.1. 2023 tai kun sen jälkeen kirjaudut kurssille. Tarkempi kuvaus teemoista alla. Kurssi koostuu videoluennoista, meditaatio-/mielikuvamatka- äänitteistä, tekstimateriaalista ja kirjoitusharjoituksista ja muista (ihanista) tehtävistä.

Voit käydä kurssia omaan tahtiisi 3.5. asti. eli aikaa on runsaasti 

Kurssi sisältää myös mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja oivalluksia muiden kurssilaisten kanssa. Myös minä kurssin järjestäjänä kommentoin, vastaan kysymyksiin ja elän mukana (voi olla, että nyt omatahtisena käytynä keskustelua ei viriä niin paljon, tai sitten viriää, mutta mullekin voi alustalle jättää kysymyksiä ja vastailen niihin omaan tahtiini <3 )

 

Mitä jos sun ei tarvitse muuttua ja eheytyä ja "olla parempi", vaan saat avautua rakkaudessa?

Kurssin sinulle on luonut ja matkaa kanssasi kulkee kouluttaja ja terapeuttinen valmentaja Anna Taipale, menestyskirja Sydänjutun kirjoittaja. Anna on kulkenut voimauttavan matkan arvottomuuden ja riittämättömyyden tunteista, elämän tosi synkkienkin sävyjen kautta lempeään, hyväksyvään suhteeseen itsensä kanssa, läheisyyden ja rakkaudellisuuden taitoihin, niitä opetellen ja syventäen. 

Muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä eikä rakkaudelliseen läheisyyteen ole oikoreittejä.  Kurssi ei korvaa terapiaa tai muuta terapeuttista työskentelyä, vaan siihen suosittelen työskentelemistä vastaantollani tai muun auttajan kanssa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta itsesi kanssa työskentelystä - tai voi olla, että olet jo kulkenut hyvän tovin itseesi tutustumisen matkaa. Olet lämpimästi tervetullut kurssille sellaisena ja siinä kohtaa matkaasi kuin olet. Et ole liian nuori etkä liian vanha <3

Sano sydämellesi joo - KAIKKI meistä ovat rakkaudellisten suhteiden arvoisia. Siihen ei edes tarvitse uskoa juuri nyt, mutta mikään ei muutu, jos ei anna tsäänssille mahdollisuutta. 

Etukäteen voi ja saa pelottaa, jänskättää, ahdistaa - mitä tahansa. Jos kurssi resonoi tai kutkuttaa, se luultavasti on juuri sinua varten. Yleensä aina, kun alamme suoda itsellemme enemmän hyvää ja liippastella kohti läheisyyttä - edes aikomuksen tasolla - meissä nousee pintaan alitajuista vastustusta ja ahdistusta. Se on  t o d e l l a ok ja luonnollista.

Suuri osa meistä alitajuisesti pelkää läheisyyttä vähintään yhtä paljon kuin toivoo ja kaipaa sitä

Kurssin osa-alueet ja teemat

 • 1. Ai mikä rakkaudellisuus? Missä pyyhällät sydänhommeleidesi kanssa nyt? Mitä toivot / tarvitset / mikä tässä kohtaa jeesaisi ja voimauttaisi?
 • 2. Mitä läheisriippuvuus on? Kuinka se syntyy? Kuinka läheisriippuvuus / rakkauden jahtaaminen ja tarpeideni ulkoistaminen elämässäni näkyy? Miellytänkö, kelpaanko, suoritanko, työstänkö ja fiksaanko itseäni ja toisia, sivuutanko itseni, rajani ja tarpeeni? Hoivaanko toisia mutta en itseäni? Mitä omat selviytymis- ja puolustuskeinoni ovat, ja kuinka vapautua kohti läheisyyttä?
 • 3. Mitä läheisyys / rakkaudellisuus on? Rakkaudellisuuden taidot itsessäni eli miten tulla hyväksi kumppaniksi itselleen. Sisäinen vanhemmuus, turvallisen kiintymyksen luominen, itsen hoivaaminen ja erillistyminen. Voimautuminen, omien rajojen ja tarpeiden löytäminen. Kuinka oppia validoimaan ja ottamaan rakkaudellisesti koppia tarpeistaan?
 • 4. Millainen on sydämeni historia ja kuinka sitä toistan? Toistuvat kaavat - tiedostaminen ja vapauttaminen. Blokkaavat / sabotoivat / alitajuiset arvottomuuden uskomukset ja niiden vapauttaminen. Mitä olen vetänyt ihmissuhteissa puoleeni ja miksi? Läheisyyden pelko ja suhdeahdistus. Suru- / vapautumis"työ" nykyisyyteni ja menneisyyteni suhteen, uudelle avautuminen.
 • 5. Mitä kohti olen menossa? Mitä OIKEASTI tarvitsen ja toivon  ihmissuhteilta ja kumppanuudelta ja millaisen kumppanin tarvitsen / haluan? Kuinka tunnistan itselleni terveet kumppanuudet ja sen, mikä ei tee minulle hyvää? 
 • 6. Läheisyyden taidot. Terve erillisyys. Rajat, tarpeet, turva ja kommunikaatio. Romahdukset / regressiot = mahdollisuus eheytymiseen. Varjot ja projektiot - ihmissuhteiden peilit, joihin voi oppia katsomaan supervoimauttavasti.  Läheisyydessä kasvaminen, sydämen eheytymismatka. 

Milloin ja miten:

Kurssi alkaa 28.1. ja avautuu silloin kokonaisuudessaan, TAI heti kun ilmoittaudut (28.1. jälkeen). Kurssialue on käytössäsi 3.5. asti, jonka jälkeen se sulkeutuu. Ehdit siis oikein hyvin, vaikka aloittaisit kurssin vasta myöhemmin talvella, tai vaikka vasta huhtikuussa. Voit aloittaa kurssin siis milloin tahansa 28.1. eteenpäin. Kurssi maksaa 69e. Kurssin voi myös hankkia lahjaksi toiselle laittamalla minulle sähköpostia: annaulrikataipale@gmail.com - järjestetään sun ihanalle tyypille ihana lahja.
Ja hei! Kaikki kolme verkkokurssiani saat MEGA-alella yhteishintaan 89e (Norm. 157e). Voit käydä tutustumassa rakastettuun Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut -voimautumisverkkokurssiini täällä ja Kohti sydämen unelmia -manifestaatio/sydänpolkujesikulkemiskurssiin täällä
Voit kurssia maksaessasi valita myös jousto-osamaksun eli maksaa erissä, tai maksaa koko kurssin kerralla.

Ilmoittaudu ja maksa täältä

Hommaa itsellesi koko kolmen kurssin paketti mega-alella täältä

Tervetuloa eheyttävälle rakkauden matkalle!