Se, millainen suhde meillä on itseemme määrittää elämäämme kaikkein eniten. Tämä työpaja kutsuu (kenties vähän ravisteleekin) löytämään oman arvosi lempeästi.

Kuka olen, mitä haluan? Elänkö omaa, itseni näköistä elämää? Saanko haluta ja vastaanottaa sitä mihin sydän kutsuu? Uskallanko tunnistaa ja irtautua siitä, mikä ei enää palvele polkuani?

Mikä minua pienentää, lannistaa ja pidättelee? Ovatko ihmissuhteeni tasapainoisia, rakkaudellisia ja ravitsevia? Mihin elinvoimani kuluu tai ohjautuu? Kuinka minulla voisi olla itseni kanssa hyvä olla? Kuinka vetäisin enemmän puoleeni haluamiani asioita?

Mitä:

Olen tiivistänyt kurssiin itsensä rakastamisen / hyväksymisen avaavimpia ja syvimpiä teemoja:

  • Ai mikä itsensä rakastaminen?
  • Itsensä hyväksymisen salaisuus
  • Käytätkö elämänvoimasi soutamiseen vai äyskäröimiseen?
  • Kuinka vapautua suorittamisesta, miellyttämisestä ja muiden ”rakastamisesta” omalla kustannuksellasi?
  • Mistä löytyy tasapaino ihmissuhteisiin? Saanko voida hyvin, jos joku läheinen voi huonosti?
  • Kuinka oppia lukemaan koko elämää kuin karttaa, joka mahdollistaa rakkaudellisen elämän ja sydämen unelmien toteutumisen? Vetovoiman laki 2.0.
  • Ihana minä ( - ja kaikki se, mitä minulla on maailmalle antaa!)

Käsittelemme itsensä rakastamisen ja hyväksymisen teemoja ja teemme niihin liittyviä harjoituksia - mm. kirjoitustehtäviä ja syviä mielikuvamatkoja. Intensiivinen päivä käynnistää prosesseja, jotka avaavat sinua ja elämääsi lempeästi. Kurssin jälkeen saat materiaalin itsellesi tiivistetysti sähköpostitse. Kurssimateriaali sisältää myös tekemämme harjoitukset, joihin voi halutessaan palata silloin tällöin.

Miten:

Teemme kurssilla sisäistä reissua, ja olet juuri siinä kohdassa kuin olet kurssille osallistuessasi. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa olla sinä. Emme neuvo emmekä terapoi toisiamme - keskitymme kuuntelemme sitä, mitä itsessä tapahtuu.

Etukäteen voi ja saa pelottaa, jänskättää, ahdistaa - mitä tahansa. Jos kurssi resonoi tai kutkuttaa, se luultavasti on juuri sinua varten. Yleensä aina, kun alamme suoda itsellemme enemmän hyvää - edes aikomuksen tasolla - meissä nousee pintaan alitajuista vastustusta. Se on ok, mutta sen ei tarvitse estää itseäsi sallimasta itsellesi hyvää <3

Kurssille osallistumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta muusta kuin elämästä sinuna.

Kuka:

Anna Taipale on helsinkiläinen valmentaja ja kirjailija, jonka esikoiskirja Sydänjuttu on ollut myyntimenestys. Se julkaistiin Otavan Hidasta elämää -sarjassa syksyllä 2017. Tammikuussa 2018 Sydänjuttu sai jatkoa Sydänjutun tehtäväkirjasta, joka kutsuu oman sydämen ja arvon äärelle voimauttavien harjoitusten kera.

Oma reissuni itseni rakastamiseen on lähtenyt melko runsaasti pakkasen puolelta; vaikka ihan pikkutytöstä asti olin yhteydessä ”itseäni suurempaan” ja koin syvää olemassaolon iloa, minun oli vaikeaa arvostaa ja rakastaa itseäni arjessa ja käytännössä.

Tutkin psykologiaa, viisausperinteitä, henkisyyttä ja tietoisuutta nuoresta asti, mutta silti törmäsin samoihin haasteisiin ja haavoihin ihmissuhteissani ja elämässä ylipäänsä. Olin töissä rakkaalla alalla, mutta uuvuin jatkuvasti ja koin eläväni boksissa. Pelkäsin alkaa toteuttaa itseäni täysillä. Enkä oikeastaan tiedä kumpaa pelkäsin enemmän; sitä, että en koskaan saisi kokea asioita, joista unelmoin vai sitä, että ne todella tapahtuisivat.

Työstin itseäni kuin mikäkin eheytymisnörtti, koska pitkään uskoin alitajuisesti, että rakkaus pitää ansaita ja että minun pitää olla ehjä sitä varten. Ei ihme, että menin ihmissuhteisiin miellyttäen, suorittaen, itseäni sivuuttaen ja muita kantaen 😉

Oman reissuni myötä olen löytänyt syvän, hyväksyvän yhteyden itseeni tällaisena kuin olen. Elän unelmaelämääni vapaana ja toteutan itseäni. Elämä on seikkailu ja nautin syvistä, rakkaudellisista ihmissuhteista - ja ennen kaikkea itsestäni. En tiedä mitään toimivampaa tapaa ”manifestoida” tai elää rakkaudessa kuin sen hiffaaminen, mistä itsensä rakastamisessa oikeasti on kyse. Ja herramunjee, sitä voi oppia! Jos minä olen oppinut, sinäkin oivallat, löydät ja opit. Vaikka menneisyydessäsi tai nykyisyydessäsi olisi mitä mörköjä.

Missä ja milloin:

Turku 20.5 Klo 10:30-15:30. Sisältää lounas- ja tee/kahvitauot. Paikka: Pieni Kirjapuoti, Yliopistonkatu 28, Turku

Lappeenranta 9.6. Klo 10:30-15:30 Sisältää lounas- ja tee/kahvitauot. Paikka: Studio Mandula, Kipparinkatu 7 C 5, Lappeenranta

Lounas on omakustanteinen, tarjolla teetä/kahvia ja pientä välipalaa.

Hinta:

Aikainen lintu madon nappaa:

Turku 30.4. mennessä 85e, sen jälkeen 100e.

Lappeenranta: 18.5. mennessä 85e, sen jälkeen 100e.

Ekstraa:

Mahdollisuus yksityiseen valmennukseen / näkijäkonsultaatioon workshopin yhteydessä alennushintaan. Yksityissessiossa avataan elämääsi henkilökohtaisesti ja syvästi.  45 min, 70e Paikkoja rajoitetusti - varaa aikasi ajoissa!

Tutustutaan!

annataipale.com

FB: Sydänjuttu

IG: annataipale

Tervetuloa löytämään hyvää oloa just sinuna! <3

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse: annaulrikataipale@gmail.com