Löydä oma arvosi -valmennus

Suhde itseen vaikuttaa kaikkein eniten siihen, millaista elämää elämme ja mitä vedämme puoleemme. Kuka olen, mitä haluan? Saanko ja uskallanko etsiä, löytää ja haluta sitä mihin sydän kutsuu? Uskallanko tunnistaa ja irtautua siitä, mikä ei enää palvele polkuani? Mikä minua pienentää, lannistaa ja pidättelee? Ovatko ihmissuhteeni tasapainoisia, rakkaudellisia ja ravitsevia? Millä tolalla raha-asiani ovat? Entä keho ja energiataso?

Turussa kokoontuvassa valmennusryhmässä vapautetaan oman sydämen voimavarat 5 tapaamiskerran ja oman työskentelyn myötä.

”Itsensä arvostaminen on tietoinen päätös”

Kenelle?

Asetanko muut itseni edelle, toiminko sivuuttaakseni syyllisyydentunteita ja vaikuttaako tiedostamaton häpeä tai arvottomuus elämääni? Mitä odottelen, mihin olen onneni ripustanut? Kenen elämää elän? Mitkä ovat selviytymiskeinojani? Kuinka löytäisin voimani ja nauttisin elämästä enemmän? Kuinka vetäisin puoleeni enemmän sitä, mikä hyvältä tuntuisi?

”Kun ravitset itseäsi, ravitset maaperää, jossa unelmasi kasvavat ja elämäsi puu kukkii”

Miksi?

Jos nämä ovat kysymyksiä, jotka kiinnostavat ja asioita joihin haluat muutosta, valmennusryhmäni on sinulle. Kokoonnumme 5 kertaa, 2 tuntia kerrallaan. Ryhmävalmennus koostuu luentomateriaalista, voimauttavasta jakamisesta, harjoituksista ja kirjallisista ja muista tehtävistä. Odotan täyttä sitoutumista itseesi, prosessiisi ja ryhmään. Se, minkä verran olemme valmiita panostamaan itseemme korreloi suoraan sen kanssa, millaista avautumista meissä tapahtuu ja mitä vedämme puoleemme. Onneen ei ole viittä vippaskonstia, mutta oman sydänvoimansa löytäminen muuttaa elämää enemmän kuin mikään muu.

”Ei on uusi joo, sen lisäämistä, mikä sinulle tekee hyvää”

Miten?

Sitoutuessasi valmennukseen sitoudut muutosprosessiin, joka saattaa herättää alitajuista vastustusta ja pelkoa, kun sisäisten blokkien olemassaloa uhataan. Sinnikkäästi itseensä sitoutuminen on läpimurtojen avain. On siis olennaista, että sitoudut jokaiseen tapaamiskertaan. Jos et syystä tai toisesta pääse paikalle, saat session materiaalin ja harjoitukset käyttöösi.

Valmennusreissulla tutkitaan ja vapautetaan rajoittuneita tapoja katsoa itseäsi ja elämää ja löydetään syvempää yhteyttä itseen. Suunnat kirkastuvat ja ihmeille (jotka eivät oikeastaan ole ihmeitä vaan sitä, miten energia vastaa kasvavaan itsearvostukseesi) tulee tilaa. Prosessin puolivälissä kirjallinen välireflektointi ja tiivis palaute minulta. Mahdollisuus henkilökohtaisiin sessioihin kanssani alennetulla hinnalla oman muutosprosessin syventämiseksi. Ryhmälle perustetaan oma ryhmä myös Facebookissa.

”Millaista elämäni olisi, jos rakastaisin itseäni ihan täysillä?”

Kuka?

Anna Taipale on helsinkiläinen valmentaja ja kirjailija, jonka esikoiskirja Sydänjuttu on ollut myyntimenestys. Se julkaistiin Otavan Hidasta elämää -sarjassa syksyllä 2017.

Valmennuskertojen teemat:

1. Elämän inventaario

Mitkä ovat tärkeimmät arvoni? Kuinka ne toteutuvat tai eivät toteudu arjessani? Mistä haaveilen? Mitä haluaisin kokea ja vetää puoleeni? Mitä sallin itselleni?

2. Suhde itseeni

Kuinka katson itseäni? Mitkä ovat vahvuuteni? (Yleensä pidämme näitä itsestäänselvyyksinä; se, mitä mielessämme ajattelemme itsestämme on kuitenkin täysin eri asia kuin se, miten koemme itsemme. ) Mitä uskon arvostani ja itsestäni?

3. Omien voimavarojen vapauttaminen

Mihin käytän elämänvoimaani? Omat rajat ja itselleen riittäminen ovat edellytys oman näköisen elämän elämiseen, unelmien toteuttamiseen ja tasapainoisiin ihmissuhteisiin. Toiminko tunteita (esimerkiksi syyllisyyttä, pelkoa ja häpeää väistääkseni) vai myötätunnosta itseäni kohtaan?

4. Haavat ja uhrius

Mikä minua pienentää, lannistaa ja pidättelee? Mikä minua jumiuttaa? Mitä odotan? Mistä onneni ja täyttymykseni on kiinni (tai mistä luulen sen riippuvan)? Mistä asioista olen alitajuisesti riippuvainen? Kuinka vapautua menneestä?

5. Vetovoiman laki 2.0

Kun arvostan itseäni, vedän puoleeni sydäntäni arvostavia asioita. Itsensä arvostaminen on sisäistä turvaa, uteliaisuutta ja kykyä kannatella itseäni ja tunteitani hyväksyvästi. Mitä pelkään? Kuinka voisin löytää enemmän hyväksyntää itseäni kohtaan ja vetää puoleeni sitä, mistä unelmoin ja mitä haluan?

Valmennuspäivät: ma 11.12., ma 8.1., ma 5.2., ma 19.3. ja ma 16.4.

Aika: klo 18-20

Paikka: Pieni Kirjapuoti, Yliopistonkatu 28, Turku

Hinta 45e / 2h eli 10 tunnin valmennussarja 225e.

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 5.12. mennessä: annaulrikataipale@gmail.com

Kuva: Paula Ojansuu