Lempeästi ja lämpimästi tervetuloa originaalille "astetta hörhömmälle" retriitille. Yhdellä aiemmalla retriitilläni pyydettiin, voitaisiinko mennä syvemmin intuitio- ja hörhöhommeleihin, ja tällä retriitillä niin tapahtuu. Psykologisten jutskien lisäksi kuulostellaan maanläheisesti sielullisempaa perspektiiviä elon hommeleihin, availlaan sydäntä ja omaa sisäistä ohjausta. Tutkitaan käytännössä, oman elämän kautta tietoista luomista / manifestoimista, jota kutsun vetovoiman laki 2.0:ksi.

Sun ei tarvitse olla mitenkään hienon intuitiivinen osallistuaksesi retriitille - tai toisaalta saatat olla kohdassa, jossa haluat kutsua  intuitiotasi / sisäistä ohjaustasi / elämäntehtävääsi / sydänpolkuasi yhä syvemmin elämäsi keskiöön. Tämä retriitti on sulle, jos haluat kuulla sydäntäsi  ja elää sen kanssa syvemmin synkassa.

Sisäinen turva on pohja rajoillemme ja itsearvostukselle, ja ne ovat suoraan yhteydessä siihen, kuinka meidän elämänvoima virtaa lahjoihimme ja potentiaaleihimme selviytymis- ja puolustuskeinojen sijaan. Eli: mitä vähemmän elämässä suorittaa, miellyttää, tekee sitä mitä "pitää", kannattelee toisia, piiloutuu, kontrolloi tai tekee valintoja, joissa sydän ei ole mukana, sitä virtaavammin elämä soljuu ja sitä enemmän meillä on rohkeutta kulkea niihin suuntiin, jotka syvästi kutsuvat.

Sisäinen turva on yhteyttä meidän pyhään maskuliiniseen puoleen (eli omiin rajoihin ja voimaan), jonka sylissä pyhä feminiininen (meidän lahjat, elämänvirta, luova voima) meissä saa elää ja kukkia. Kysymys on tunnetaidoista, voimautumisesta ja itsemme kohtaamisesta.

Pulsan asema on viehättävä, hoivaava ja ihana bed&breakfast -paikka herkkuruokineen. Täältä löydät lisää: https://www.pulsanasema.fi/

Palautteita edelliseltä retriitiltä:

"Aivan ihana viikonloppu. Toivoin löytäväni askeleen eteenpäin mysteerissäni, ja se löytyi. Sun avaustuksella, ryhmän avustuksella ja tarinoilla, kokemuksilla. Sun tyyli opettaa ja kertoa ja ohjata on tosi hyvä. Mulla vahvistui se fiilis, että saan luottaa siihen, että polku on mun edessä ja mä kuljen sitä mulle luontaisella tahdilla. "

"Kiitos Anna, loit ihanan turvallisen ilmapiirin, jossa on ollut hyvä olla."

"Sulla on ihan käsittämätön kyky herättää sellaista suurta tyyneyttä, turvaa ja samalla uteliasta, armollista ja rohkeaa ilmapiiriä ympärillesi, joka luo tilaa myös omille fiiliksille ja prosesseille.

Kiitos myös siitä, että uskallat ja valitset jakaa oman yksityisen elämäsi juttuja ja fiiliksiä niin avoimesti. Ehkä juuri se koskettaa ja käynnistää myös kuulijoissa enemmän, ainakin minussa. Itse tykkään myös jutella, jakaa ja kuulostella asioita yleensä ääneen, mutta retriitillä tuntui, että meneillään olevat prosessit herättää nyt niin paljon tunteita, ahdistaviakin olotiloja, että valitsin nyt itselleni turvallisemman ja armollisemman tavan työstää niitä. Tai olla työstämättä. Voin sanoa, että teki tiukkaa jo pelkästään pysähtyä asioiden äärelle.

Sain kuitenkin valtavasti kaikesta mitä retriitillä juteltiin ja tehtiin, sillä välillä tuntuu, että jumitan vain jotenkin lamaantuneena isojen asioiden äärellä, mutta sun jutut ja tapa lähestyä muistuttaa, että myös jumit, kivut, tietämättömyys ja päämäärättömyys on osa jotain kokonaisuutta. Osa elämää. Kiitos tuhannesti retriitistä ja kaikesta siitä mitä teet ja mitä olet!"

Retriitin ohjelma (alustavasti):

Perjantai 13.8.

Klo 17 Saapuminen Pulsaan, ilmoittautuminen ja asettautuminen omaan viikonloppukotiloon

Klo 18  Aloituspiiri ja lempeä maadoitusmeditaatio - oman sydämen äärelle avautuminen, yhteys sisäiseen ääneen

Klo 20 Lempeä, pehmeä illallinen, omaa aikaa ja mahdollisesti yhteistä seurustelua

Lauantai 14.8.

Klo 9 Aamiainen

Klo 10-13:00 Itsensä kohtaaminen (eli sydänvoimautuminen) on omille lahjoilleen avautumista

Kun oppii luomaan sisäistä turvaa ja saa kiinni myötätunnosta itseä kohtaan, avautuu vastaanottamaan itseään kaikissa tunteissa ja kokemuksissa. Silloin intuitio ja omat lahjamme juurtuvat meihin virtaavasti. Sisäisen turvan ja itsensä kohtaamisen aakkoset.  

Alustus, yhdessä jakamista, kirjoituskuulostelua ja alitajunnan kanssa työskentelemistä.

Klo 13:00 Lounas

Päikkärit tai jotain muuta aivan ihanaa itseä hellivää

Klo 16:30-18 Oman intuition ja lahjojen availua

(Huom. Kun puhun lahjoista, tarkoitan ihan mitä tahansa lahjojamme, liittyvät ne sitten intuitiivisuuteen tai mihin tahansa. Edelleen: sun ei tarvitse kokea olevasi jotenkin superyhteydessä - tai ollenkaan - intuitioosi, jotta voit osallistua). Mitä lahjasi ovat? Kuinka intuitio / parantamiskyvyt toimivat, mitä ne ovat? Omalle sisäisyydelle / ohjaukselle avautuminen.

Alustus, yhdessä jakamista, kirjoituskuulostelua ja alitajunnan kanssa työskentelemistä.

Klo 18 Illallinen

Omaa aikaa

Klo 20:30 illan lempeä meditaatio + sauna halukkaille + iltapalaa

Sunnuntai 15.8.

Klo 9:15 Brunssiaamiainen

Klo 10-13 Sydämen kautta eläminen, vetovoiman laki 2.0.

Maadoitus (ja omien lahjojensa todeksi eläminen) tapahtuu itsensä kohtaamisen ja sisäisen turvan kautta. Kun on turvaa, on tilaa kuulla sisäisyyttään eli intuitiotaan rehellisesti ja "raakana", ja elää sen mukaan. Mihin sinun elämäsi / sydämesi kutsuu nyt? Miten kohdata pelkoja / esteitä reissun varrella ja elää yhä syvemmin itsesi näköisesti, lahjojasi ilmentäen? Mitä se sinulle juuri nyt konkreettisesti olisi, miten tästä eteenpäin?

 Lopetuspiiri ja retriitin päätös

Retriitin hinta:

Tälle retriitille on mahdollisuus osallistua vain ohjelmaan ilman majoituspakettia. Ryhmän maksimikoko on 15 henkeä. Retriitti toteutuu kun majoittuvia osallistujia on ilmoittautunut vähintään 10 heinäkuun loppuun mennessä. Ilmoittautua kannattaa hyvissä ajoin, retriitille on ennakkoilmoittautuneita, eli jos nyt ihan pian jo tiedät, että jee minä haluan mukaan kiitos, niin ole vain jo yhteydessä <3

Retriitin kokonaishinta majoituksineen ja ruokailuineen 460e.

Yhden hengen huoneen majoituslisä on 60e / yö.

Retriitin osallistumismaksu ilman majoitusta: 260e.  Jos haluat perjantaina tai lauantaina lounastaa /illallistaa Pulsassa, tilaathan ateriat minun kauttani itsellesi etukäteen <3

Varausmaksu 120e, saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ja seuraavia maksueriä ei palauteta.

Retriitti maksetaan kahdessa erässä (varausmaksu+loppusumma). Retriitti on mahdollista maksaa myös useammassa erässä, jolloin viimeinen erä maksetaan ennen retriittiä.

Hinta sisältää:

  • Majoitus 2-3 hengen huoneissa + ateriat: perjantain iltapalan, lauantain aamiaisen, lounaan, välipalat ja päivällisen sekä sunnuntain brunssiaamiaisen.
  • Jos osallistut ilman majoitus- ja ateriapakettia, hinta sisältää retriitin ohjelman

Retriitin ryhmäkoko on max. 15 henkeä

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Sähköpostitse: annaulrikataipale@gmail.com

Ilmoitathan minulle ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokavaliospeksit: laktoositon, gluteeniton, yms.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, jos rertiitti tässä kohtaa sydäntäsi kutsuu <3