JES!!!

Lappeenrannan ihanalla Pulsan asemalla (ainakin) kerran vuodessa pitämästäni retriitistä on tullut mulle yksi spesiaalihetkistä. Retriitin taika on rakkaudellisessa kohtaamisessa turvassa, ryhmän kanssa. Ja kuitenkin jokainen omassa kohdassaan, leväten, itsensä ääreen pysähtyen, luonnon keskellä, ihanassa paikassa.

Tän retriitin teemana on lempeä itsensä kohtaaminen ja voimautuminen, oman sydämen mukaan eläminen. Ja vaikka teema on olemassa etukäteen, kuitenkin retriitti muotoutuu intuitiivisesti uniikiksi, osallistujiensa oloiseksi.

Teemasta: niin moni sanoo kuulevansa sydämensä ääntä, mutta eläminen sen mukaan tuottaa haastetta. Pohjimmiltaan oman sydämen kautta eläminen, itsearvostus, voimautuminen ja elämässä omia sydänjuttuja kohti kulkeminen kumpuavat turvasta, rajoista ja hoivasta - tunne- ja tarvetaidoista eli itsensä rakastamisesta. Tähän sisältyy myös henkinen yhteys ja tietoisuus - sielunsa kanssa synkassa oleminen.

Retriitillä kuulostellaan, kirkastetaan ja avataan luottamuksen ja virtauksessa elämisen teemoja. Käymme retriitillä hommeleita läpi erittäin käytännönläheisesti niin, että saat arkeesi mukaan voimauttavia työkaluja ja sydämen selkeyttä. Suorittamatta, levollisesti <3

Jokainen retriitti on omanlaisensa - usein ihan maaginen yhteinen kohtaamisen ja voimautumisen hetki. Retriitti ei korvaa terapeuttista prosessia mutta usein syventää sitä. Sinun ei tarvitse olla käynyt vastaanotollani tai terapiassa osallistuaksesi, vaan olet rakkaasti tervetullut juuri sellaisena ja juuri siinä kohtaa reissuasi, jossa olet. Et ole liian vanha etkä liian nuori osallistumaan. 

Kun kaipaat voimautumista, sydämen suunnan kirkastamista ja työkaluja sydämesi kautta elämiseen, ja jos sun sydäntä alkaa kutkuttaa, tää kenties on sulle. (Tuosta alempaa näet retriitin tarkemman, alustavan ohjelman).

Palautteita edellisiltä retriiteiltä:

"Retriitti ja viikonloppu oli aivan ihana. Puitteet ja ympäristö tuki retriitin tunnelmaa täydellisesti. Ohjelma oli onnistunut. Oli sopivassa suhteessa tekemistä ja lepoa. Sessiot sun kanssa on aina kultaa <3 On turvaa ja tilaa vaikka mulla ryhmässä ei ole aina niin helppo avautua. Aivan ihana kupla! Oot erittäin taitava työssäsi!"

"Retriitin tunnelma oli levollinen ja vapautunut. On ollut helppoa olla oma itsensä. Vien mukanani luottamusta siihen mikä minusta nousee, ei niinkään mielessä vaan kehossa. Ohjauksesi on ihanan lempeää ja maanläheistä. Sain meditaatioista (mielikuvamatkoista) irti enemmän kuin koskaan. Vaikka minua pelotti iso määrä ihmisiä, löysin täältä turvaa."

"Kiitos maailman ihanimmasta retriittikuplasta <3 Tuntuu että olen kuin uudesti syntynyt, arvokas minä jonka tunteilla on merkitystä. Kiitos, että olen saanut tulla lähemmäksi itseäni kaikkine juttuineni. Olen onnellinen, että lähdin, luotin, uskalsin ja valitsin juuri tämän. Tästä on ihana jatkaa sydänmatkaa: pehmein, höyhenenkevyin askelin, kaikkine tunteineen, oloineen. Tämä retriitti oli juuri niin ihana ja täydellinen kuin mun oloni just nyt, mitään lisäämättä tai poistamatta."

"Ihana tunnelma ja rakastava ja hyväksyvä ilmapiiri. Voimaannuttava kokemus".

"Kiitos ihanasta retriittiviikonlopusta! Sun harjoitukset ja läsnäolo auttoi lempeästi katsomaan mun omaa elämää kaikkinensa. Kaikkine tunteineen, menneisyyttä, nykyhetkeä sekä tulevaa. Muistin taas, että kaikki on oikeasti (kaiken alla) koko ajan hyvin. Osaan taas arvostaa omaa sydänreissuani jossa on tapahtunut paljon isoja asioita (jopa isosti hajottavia asioita joita en toivoisi kenenkään muun ikinä kokevan). Vien nämä täällä opitut asiat mukanani uuteen lukuun elämässä ja kannan omia säröjäni hellästi matkassa mukana."

"Aivan ihana viikonloppu. Toivoin löytäväni askeleen eteenpäin mysteerissäni, ja se löytyi. Sun avaustuksella, ryhmän avustuksella ja tarinoilla, kokemuksilla. Sun tyyli opettaa ja kertoa ja ohjata on tosi hyvä. Mulla vahvistui se fiilis, että saan luottaa siihen, että polku on mun edessä ja mä kuljen sitä mulle luontaisella tahdilla. "

"Kiitos Anna, loit ihanan turvallisen ilmapiirin, jossa on ollut hyvä olla."

"Anna, ilmennät tosi kauniisti sitä mistä puhut ja opetat. Retriitillä on ollut ihan valtava luottamus, turva, lempeys ja vaivattomuus. Se on antanut tilaa tosi vaikeiden asioiden kohtaamiseen mikä ei aikaisemmin ole ollut mahdollista."

"Tunnelma on ollut lämmin ja avoin, kaikin tavoin aisteja hellivä ja tunne siitä että täällä ollaan turvassa ja meistä pidetään huolta on ollut läsnä koko ajan."

"Sulla on ihan käsittämätön kyky herättää sellaista suurta tyyneyttä, turvaa ja samalla uteliasta, armollista ja rohkeaa ilmapiiriä ympärillesi, joka luo tilaa myös omille fiiliksille ja prosesseille.

Kiitos myös siitä, että uskallat ja valitset jakaa oman yksityisen elämäsi juttuja ja fiiliksiä niin avoimesti. Ehkä juuri se koskettaa ja käynnistää myös kuulijoissa enemmän, ainakin minussa. Itse tykkään myös jutella, jakaa ja kuulostella asioita yleensä ääneen, mutta retriitillä tuntui, että meneillään olevat prosessit herättää nyt niin paljon tunteita, ahdistaviakin olotiloja, että valitsin nyt itselleni turvallisemman ja armollisemman tavan työstää niitä. Tai olla työstämättä. Voin sanoa, että teki tiukkaa jo pelkästään pysähtyä asioiden äärelle.

Sain kuitenkin valtavasti kaikesta mitä retriitillä juteltiin ja tehtiin, sillä välillä tuntuu, että jumitan vain jotenkin lamaantuneena isojen asioiden äärellä, mutta sun jutut ja tapa lähestyä muistuttaa, että myös jumit, kivut, tietämättömyys ja päämäärättömyys on osa jotain kokonaisuutta. Osa elämää. Kiitos tuhannesti retriitistä ja kaikesta siitä mitä teet ja mitä olet!"

Retriitin ohjelma (alustavasti):

Perjantai 12.8.

Klo 17 Saapuminen Pulsaan, ilmoittautuminen ja asettautuminen omaan viikonloppukotiloon

Klo 18  Aloituspiiri ja lempeä maadoitusmeditaatio - oman sydämen äärelle avautuminen, yhteys sisäiseen ääneen

Klo 19:30 Lempeä, pehmeä illallinen, omaa aikaa ja mahdollisesti yhteistä seurustelua

Lauantai 13.8.

Klo 9 Aamiainen

Klo 10-13:00 Itsensä kohtaaminen eli sydänvoimautuminen

Kun oppii luomaan sisäistä turvaa ja saa kiinni myötätunnosta itseä kohtaan, avautuu vastaanottamaan itseään kaikissa tunteissa ja kokemuksissa. Sisäisen turvan ja tunne- ja tarvetaitojen aakkoset. 

Alustus, yhdessä jakamista, kirjoituskuulostelua ja alitajunnan kanssa työskentelemistä.

Klo 13:00 Lounas

Päikkärit tai jotain muuta aivan ihanaa itseä hellivää + päiväkahvit

Klo  15:30-17  Mitä kohti haluan elämässäni mennä nyt / vetää puoleeni / luoda?

Sisäisten visioiden ja ydinfiilisten kirkastaminen. Mitä haluat elämässäsi kokea? Mikä vahvistaa sydämen äänen kuulemista ja sen mukaan toimimista?

Alustus, yhdessä jakamista, kirjoituskuulostelua ja alitajunnan kanssa työskentelemistä.

Klo 18 Illallinen 

Klo 20:30 illan lempeä meditaatio + sauna halukkaille + iltapalaa

Sunnuntai 14.8.

Klo 9:15 Brunssiaamiainen

Klo 10-13 Sydämen kautta eläminen, luottamus ja virtaus

Mikä blokkaa vastaanottamasta sydämen unelmia ja elämän ihania juttuja? Mikä himmaa luottamusta ja kuinka luottamus laifiins / sydämeen syvenee? Vetovoiman laki 2.0.

Lopetuspiiri ja retriitin päätös

Retriitin hinta:

Tälle retriitille on mahdollisuus osallistua vain ohjelmaan ilman majoituspakettia. Ryhmän maksimikoko on 12 henkeä. Retriitti toteutuu kun majoittuvia osallistujia on ilmoittautunut vähintään 10 heinäkuun loppuun mennessä.

Retriitin kokonaishinta majoituksineen ja ruokailuineen 480e 15.7. asti, sen jälkeen 530e.

Yhden hengen huoneen majoituslisä on 70e / yö.

Retriitin osallistumismaksu ilman majoitusta: 280e.  Jos haluat perjantaina tai lauantaina lounastaa /illallistaa Pulsassa, tilaathan ateriat minun kauttani itsellesi etukäteen <3

Varausmaksu 130e, saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ja seuraavia maksueriä ei palauteta.

Retriitti maksetaan kahdessa erässä (varausmaksu+loppusumma). Retriitti on mahdollista maksaa myös useammassa erässä, jolloin viimeinen erä maksetaan ennen retriittiä.

Hinta sisältää:

  • Majoitus 2-3 hengen huoneissa + ateriat: perjantain iltapalan, lauantain aamiaisen, lounaan, välipalat ja päivällisen sekä sunnuntain brunssiaamiaisen ja lauantai-illan saunan.
  • Jos osallistut ilman majoitus- ja ateriapakettia, hinta sisältää retriitin ohjelman

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Sähköpostitse: annaulrikataipale@gmail.com

Ilmoitathan minulle ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokavaliospeksit: laktoositon, gluteeniton, yms.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, jos rertiitti sydäntäsi kutsuu <3