Lämpimästi ja ihanasti tervetuloa hoitavalle ja voimauttavalle Sydänretriitille Lappeenrantaan <3

Viikonlopun aikana syväsukelletaan sydämeesi - siihen, mitä sinulle kuuluu ja mitä kohti haluat kulkea. Jaan kanssasi löytämiäni aarteita siitä, miten itsensä ja elämän kanssa voisi olla levollisemmin ja lempeämmin. Aivan ihanana bonuksena saamme kaksi lempeää joogasessiota, jotka vetää maailman ihanin Essi (linkki Essin sivuille tuossa alempana).

Mulle itselleni retriitin taika on siinä, että kun kokoonnumme lepäämään, kuulemaan itseämme ja hoitamaan sydäntämme turvallisessa, totaalisen hyväksyvässä ja kaikki mukaan ottavassa tilassa, on ihan tosi luonnollista, että meidän sydän alkaa kuplia ja pulputa ja voimaantua ja oivaltaa ja vapautua. Tarvitaan turvaa ja rakkautta - ja siinä se. Ja kun itselle on tilaa ja aikaa muhistella retriitin teemoissa, ottaa vastaan lepoa ja ihanaa oloa ja inspiroivaa asiaa ja oman sydämen viisautta ja vastauksia, saa viikonlopun aikana ihan superlatauksen Sydänjuttuja. Mun ilo ja onni on luoda turvallista, hyväksyvää tilaa ja inspata sua sydänmatkallasi. Ja myös tarjota paikka, jossa saat ihanasti rentoutua, syödä hyvin ja NAUTISKELLA.

Se, mitä elämässämme tapahtuu on aina suhteessa siihen, mitä sisällämme tapahtuu. Ei siksi, että me oltaisiin huonoja tai menneisyytemme ikuisesti sitomia vaan siksi, että löydettäisiin oma arvomme. Koskaan ei ole myöhäistä, ja elämän kutsu käy aina yhä syvemmälle voimautumiseen, omaan sydämeesi ja unelmiasi kohti. Vaikka unelmasi olisi enemmän lepoa maailmanvalloitusten sijaan.

Tule sellaisena kuin olet, siinä kohtaa matkaasi kuin olet,  jos sun sydämessäsi tähän retriittiin kutsu käy.

Palautteita edelliseltä sydänretriitiltä:

"Retriitti on ollut kokonaisuutena ihanan raikas, lempeä, turvallinen, pehmeä, syvällinen - mutta kevyt, kaunis, aisteja hivelevä, selkeä ja eheä kokonaisuus".

"Mun sydän ei ole koskaan ollut niin auki kuin nyt. Olen ihan täynnä rakkautta!"

"Loit aivan uskomattoman lämpimän ja turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen tuli kauniilla tavalla kuulluksi, nähdyksi ja vastaanotetuksi. Koin oloni hyväksytyksi juuri sellaisena kuin jokaisessa olin omine tunteineni ja aatoksineni."

"Oli ihan super-rentouttavaa ja luovuus puhkesi kukkaan. En muista koska olisin tuntenut oloani näin kuplivaksi ja inspiroituneeksi. Retriitti vahvisti omaa intuitiotani hurjasti. Luotan itseeni ja elämääni taas enemmän".

Retriittipaikkamme Pulsan asema on ihana, kaunis bed&breakfast; siellä me syödään hyvin, nukutaan kahden hengen huoneissa, kokoonnutaan yhteen, ollaan itsemme kanssa ja annetaan sen tapahtua, mikä meidän kunkin sydämelle ja elolle just siinä hetkessä on ajankohtaista. Katso Pulsan sivut täältä

Retriitin ohjelma (alustavasti):

Perjantai 6.9.

Klo 17 Saapuminen Pulsaan, ilmoittautuminen ja asettautuminen omaan viikonloppukotiloon

Klo 18 Aloituspiiri ja lempeä maadoitusmeditaatio

Klo 20 Lempeä, pehmeä illallinen ja sen jälkeen yöpuuhun kiipeäminen

Lauantai 7.9.

Aamiainen

Klo 9:30-12:30 Ravintoa rakkaudelle

Lempeämpi olo itsesi kanssa on ennen kaikkea toimintaa, josta seuraa tunnetta - ei toisin päin, kuten niin usein luulemme.

Mitä tarvitset juuri nyt? Missä menet? Mikä olisi nyt lempeämpää? Mitä on sisäinen turva, mitä siitä seuraa ja mikä sitä elämässäsi nyt loisi? Oma arvo alkaa löytyä, kun tunnistaa, mikä juuri nyt olisi itseä kohtaan ravitsevaa.

Alustus, mielikuvamatka ja kirjoitusharjoitukset. Yhdessä jakamista.

Klo 12:45 Lounas

Päikkärit tai jotain muuta aivan ihanaa itseä hellivää

Klo 15:30-17:30 Kivet repussa

Mitä olet yrittänyt ratkoa? Mikä rassaa oloasi? (Syyllisyys, riittämättömyys, menneisyyden haamut, kiperät tilanteet?) Miten nuo tunteet kuluttavat oloasi arjessasi? Kun elämänvoimaa kuluu tunnistamattoman arvottomuuden mukaan toimimiseen, sitä riittää vähemmän joo:n sanomiseen niille asioille, jotka itselle tekisivät hyvää.

Mistä löytyy myötätunto, mitä on hyväksyminen? Mitä niistä seuraa?

Alustus, mielikuvamatka ja kirjoitusharjoitukset. Yhdessä jakamista.

Klo 17:30 Illallinen

Omaa aikaa

Klo 20 Essin (maailman ihanimman studio Mandulan Essi!!!) iltajooga 

Sunnuntai 8.9.

Klo 8:30 Essin aamujooga

Klo 9:15 Brunssiaamiainen

Klo 10-13 Sydämen äänen vahvistaminen ja sen mukaan toimiminen

Usein kuulemme, mitä sydän supattaa, mutta emme ihan uskalla tai osaa toimia sen mukaan. Et tarvitse enempää rohkeutta, vaan lisää sisäistä turvaa. (Itselleni koko sisäisen turvan konsepti oli ihan mysteeri - siksi rakastan, kun saan luoda kokemusta siitä toisille.)

Miten sisäistä turvaa voi ”oppia”, mistä sitä saa? Mitä jos kaipaamani ja unelmoimani asiat olisivatkin minulle mahdollisia? Mitä olisi elää enemmän sydämeni mukaan?

Lopetuspiiri ja retriitin päätös

Retriitin hinta:

Tälle retriitille on mahdollisuus osallistua vain ohjelmaan ilman majoituspakettia. Ryhmän maksimikoko on 15 henkeä. Retriitti toteutuu kun majoittuvia osallistujia on ilmoittautunut vähintään 8 heinäkuun loppuun mennessä. Majoittumaan mahtuu yhteensä 10 osallistujaa. Ilmoittautua kannattaa hyvissä ajoin, retriitille on ennakkoilmoittautuneita, eli jos nyt ihan pian jo tiedät, että jee minä haluan mukaan kiitos, niin ole vain jo yhteydessä <3

Retriitin kokonaishinta majoituksineen ja ruokailuineen 31.7. asti 440e, sen jälkeen 490e.

Retriitin osallistumismaksu ilman majoitusta: 240e 31.7. asti, sen jälkeen 290e. Jos haluat lauantaina lounastaa Pulsassa, tilaathan lounaan  itsellesi etukäteen <3

Varausmaksu 120e, saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ja seuraavia maksueriä ei palauteta.

Retriitti maksetaan kahdessa erässä (varausmaksu+loppusumma). Retriitti on mahdollista maksaa myös useammassa erässä, jolloin viimeinen erä maksetaan ennen retriittiä.

Hinta sisältää:

  • Majoitus 2 hengen huoneissa + ateriat: perjantain iltapalan, lauantain aamiaisen, lounaan, välipalan ja päivällisen lauantaina sekä sunnuntain brunssiaamiaisen.
  • Jos osallistut ilman majoitus- ja ateriapakettia, hinta sisältää retriitin ohjelman ja sunnuntai-aamun joogan (tietysti saat osallistua myös lauantai-illan joogaan)

Retriitin ryhmäkoko on max. 15 henkeä, majoituspaikkoja 10

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Sähköpostitse: annaulrikataipale@gmail.com

Ilmoitathan minulle ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokavaliospeksit: laktoositon, gluteeniton, yms.

Rakkaasti ja lämpimästi tervetuloa mukaan, jos sydäntäsi sykäyttää <3