Lämpimästi tervetuloa hoitavalle ja voimauttavalle retriitille Villa Sibbeen toukokuussa, kevään puhjetessa kukkaan.

Viikonlopun aikana syväsukelletaan sydämeesi - siihen, mitä sinulle kuuluu ja mitä kohti haluat kulkea. Jaan kanssasi löytämiäni aarteita siitä, miten itsensä ja elämän kanssa voisi olla levollisemmin ja lempeämmin. Se, mitä elämässämme tapahtuu on aina suhteessa siihen, mitä sisällämme tapahtuu. Ei siksi, että me oltaisiin huonoja tai menneisyytemme ikuisesti sitomia vaan siksi, että löydettäisiin oma arvomme. Koskaan ei ole myöhäistä, ja elämän kutsu käy aina yhä syvemmälle voimautumiseen, omaan sydämeesi ja unelmiasi kohti. Vaikka unelmasi olisi enemmän lepoa maailmanvalloitusten sijaan.

Tule sellaisena kuin olet, siinä kohtaa matkaasi kuin olet,  jos sun sydämessäsi tähän retriittiin kutsu käy.

Löysin ihanan Sibben asiakkaani suosituksesta - siellä me syödään hyvin, nukutaan kahden hengen huoneissa, kokoonnutaan yhteen, ollaan itsemme kanssa ja annetaan sen tapahtua, mikä meidän kunkin sydämelle ja elolle just siinä hetkessä on ajankohtaista. Sibbeen pääsee helposti ja nopeasti pääkaupunkiseudulta; Itäkeskuksesta kulkee bussi Sibben tienhaaraan vartissa. Vau. Sinne me päästään, kevääseen avautuvien, vanhojen puiden katveeseen, meren tuntumaan itseämme kuulostelemaan ja voimautumaan. Katso Villa Sibben sivut täältä.

Retriitin ohjelma:

Perjantai 17.5.

Klo 17 Saapuminen Villa Sibbeen ja ilmoittautuminen

Klo 18 Aloituspiiri ja lempeä maadoitusmeditaatio

Klo 20 Lempeä, pehmeä illallinen ja sen jälkeen yöpuuhun kiipeäminen

Lauantai 18.5.

Aamiainen

Klo 9:30-12:30 Ravintoa rakkaudelle

Lempeämpi olo itsesi kanssa on ennen kaikkea toimintaa, josta seuraa tunnetta - ei toisin päin, kuten niin usein luulemme.

Mitä tarvitset juuri nyt? Missä menet? Mikä olisi nyt lempeämpää? Mitä on sisäinen turva, mitä siitä seuraa ja mikä sitä elämässäsi nyt loisi? Oma arvo alkaa löytyä, kun tunnistaa, mikä juuri nyt olisi itseä kohtaan ravitsevaa.

Alustus, mielikuvamatka ja kirjoitusharjoitukset. Yhdessä jakamista.

Tauko

Klo 13 Lounas

Klo 14-16:30 Kivet repussa

Mitä olet yrittänyt ratkoa? Mikä rassaa oloasi? (Syyllisyys, riittämättömyys, menneisyyden haamut, kiperät tilanteet?) Miten nuo tunteet kuluttavat oloasi arjessasi? Kun elämänvoimaa kuluu tunnistamattoman arvottomuuden mukaan toimimiseen, sitä riittää vähemmän joo:n sanomiseen niille asioille, jotka itselle tekisivät hyvää.

Mistä löytyy myötätunto, mitä on hyväksyminen? Mitä niistä seuraa?

Alustus, mielikuvamatka ja kirjoitusharjoitukset. Yhdessä jakamista.

Omaa aikaa

Klo 17:30 Illallinen

Omaa aikaa

Klo 20:30 Iltapala + lempeän yön meditaatio

Sunnuntai 19.5.

Aamiainen

Klo  9:30-12 Sydämen äänen vahvistaminen ja sen mukaan toimiminen

Usein kuulemme, mitä sydän supattaa, mutta emme ihan uskalla tai osaa toimia sen mukaan. Et tarvitse enempää rohkeutta, vaan lisää sisäistä turvaa. (Itselleni koko sisäisen turvan konsepti oli ihan mysteeri - siksi rakastan, kun saan luoda kokemusta siitä toisille.)

Miten sisäistä turvaa voi ”oppia”, mistä sitä saa? Mitä jos kaipaamani ja unelmoimani asiat olisivatkin minulle mahdollisia? Mitä olisi elää enemmän sydämeni mukaan?

Klo 12:30 Lounas

Klo 13:30 Lempeä sydänmeditaatio, lopetuspiiri ja retriitin päätös

Retriitin hinta:

Aikaisen varaajan etu 5.4. asti 440e 

Sen jälkeen 490e

Varausmaksu 120e, saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta.

Retriitti maksetaan kahdessa erässä (varausmaksu+loppusumma). Retriitti on mahdollista maksaa myös useammassa erässä, jolloin viimeinen erä maksetaan ennen retriittiä.

Hinta sisältää:

Majoitus 2 hengen huoneissa + ateriat: perjantain iltapalan, lauantain aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan, sunnuntain aamiaisen ja lounaan

Retriitin ryhmäkoko on max. 10 henkeä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Sähköpostitse: annaulrikataipale@gmail.com

Ilmoitathan minulle ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokavaliospeksit: laktoositon, gluteeniton, yms.

Rakkaasti ja lämpimästi tervetuloa mukaan, jos sydäntäsi sykäyttää <3