Kaipaatko lempeämpää ja syvempää yhteyttä itseesi? Merkityksellisempää eloa, omia Sydänjuttuja? Kenties etsit elämäntehtävääsi - sellaista arkea, joka sykäyttää sydäntä?

Tämä työpaja on sinulle, joka haluat voimautua ja kaipaat lempeämpää yhteyttä itseesi. Tämä on sinulle, joka toivot elämääsi uutta suuntaa, ja / tai haluat kuulostella, mitä sinun Sydänjuttusi ovat. Kenties olet jo matkalla kohti omannäköisiäsi juttuja (työ)elämässä, tai aivan kujalla siitä, mikä toisi elämään enemmän sydäniloa, ja kaipaat vahvistusta matkallesi.

Työpajassa unelmoidaan, laitetaan siemeniä itämään, tarkennetaan suuntaa, rohkaistutaan ja voimaudutaan - lempeyden kautta.

Työpaja pitää sisällään alustukset eri teemoista, mielikuvamatkoja (alitajunnan kanssa työskentelyä), kirjallista kuulostelua ja yhteistä keskustelua.

Kenties olet lukenut kirjani Sydänjuttu, Sydänjuttu-tehtäväkirja tai Sydänvoimaa muutokseen (uusi kirjani) tai käynyt verkkokurssejani / vastaanotollani / aiemmassa työpajassa - tai sitten emme ole kohdanneet vielä aiemmin. Kaikki sopii - olet tervetullut työpajaan juuri sellaisena ja juuri siinä kohtaa reissuasi, missä olet.

Työpajan teemat alustavasti:

  • Itselle lempeämpi elämä, alkaen nyt. Sisäinen turva / Oman arvon vahvistaminen, rajat ja rakkaus  = voimaantuminen ja sisäinen vanhemmuus.
  • Kirkasta suuntaa - mitä pohjimmiltaan haluat kokea? Seuraavat askelet omalla polulla.

Paikka:

Porvoo 26.2.  Eco Skin, Mannerheiminkatu 1

Aika: klo 11-16

Hinta: 95e (15.2. asti, sen jälkeen 111e)

Ilmoittautuminen: annaulrikataipale@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta, vaan sen voi tilanteen mukaan käyttää tuleviin työpajoihin.