Halloota!

Lempeytystä, suunnan kirkastusta, voimautumista ja työkaluja sisäiseen turvaan ja tunneyhteyteen tiedossa <3

Alla tapahtumien kuvaukset / ajat / paikat / ilmoittautumisohjeet.

Superlämpimästi ja rakkaasti tervetuloa!

(Osallistujamäärä on rajattu kokoontumisspeksien puitteissa. Ilmoittautumisessa kannattaa siis olla suhteellisen vikkelä.)

Iltasessio / Kohti sydämen unelmia 15.9. / Helsinki / Era Nova klo 18-19:30

Tämä on sinulle, joka toivot elämääsi uutta suuntaa, ja / tai haluat kuulostella, mitä sinun Sydänjuttusi ovat. Kenties olet jo matkalla kohti omannäköisiäsi juttuja (työ)elämässä, tai aivan kujalla siitä, mikä toisi elämään enemmän sydäniloa, ja kaipaat vahvistusta matkallesi.

Työpajassa unelmoidaan, laitetaan siemeniä itämään, tarkennetaan suuntaa, rohkaistutaan ja voimaudutaan - lempeyden kautta.

Ilta sisältää luento-osuuden / alustuksen / kirjoituskuulostelua ja lempeän mielikuvamatkan.

Hinta 33e, ilmoittautuminen: annaulrikataipale@gmail.com

Tunnetyöpaja 19.9. / Helsinki / Era Nova

Tunnetyöpaja 19.9. / Helsinki / Era Nova

Työpajassa kuulostelemme, miten omiin tunteisiin (ja sen myötä kautta omiin tarpeisiin, rajoihin ja omien juttujen löytymiseen / unelmia kohti kulkemiseen) löytyy voimautunut suhde.

Tunteiden viestien kuuleminen ja ymmärtäminen on olennainen osa lempeytyvää suhdetta itseen. Jokaisella tunteella on viesti, ja kun noita viestejä oppii ymmärtämään ja hyväksyvästi vastaanottamaan, avautuu oloon (ja koko laiffiin) lempeämpi, elon virtausta edistelevä ulottuvuus.

Itsen sivuuttaminen, jatkuva suorittaminen, miellyttäminen tai sen odottelu, että asiat vihdoin valkenisivat, on myös omien tunteiden, rajojen ja sen myötä myös omien unelmien ja sydänjuttujen löytymisen sivuuttamista.

Kun yhteys itseen ja tunteisiin syvenee sisäisen turvan myötä, myös terve riippumattomuus, turva / rohkeus, selkeys ja ilo lisääntyvät.

Työskentelemme alustusten, mielikuvamatkojen (alitajunnan kanssa työskentelyä), kirjoituskuulostelujen ja yhteisen jakamisen kautta. Käymme läpi olennaisia tunnetaitoja eli sitä, miten sisäisyyteen löytyy voimautunut suhde. Se on sisäistä turvaa, tunteiden ymmärtämistä ja kykyä olla niiden kanssa sekä omien rajojen ja tarpeiden ymmärtämistä ja niiden mukaan toimimista.

Paikka: Era Nova (kirjakauppa, jossa lempeän tunnelmallinen sali)

Aika: 11-16:30, sisältäen lounastauon

Hinta: Hinta 95e

Ilmoittautuminen: annaulrikataipale@gmail.com

Sydänpolulla -työpaja / Porvoo 10.10. / Lappeenranta 13.11. / Tampere 12.12. (lue ajoista ja paikoista lisää alta)

Kaipaatko lempeämpää ja syvempää yhteyttä itseesi? Merkityksellisempää eloa, omia Sydänjuttuja? Kenties etsit elämäntehtävääsi - sellaista arkea, joka sykäyttää sydäntä?

Tämä työpaja on sinulle, joka haluat voimautua ja kaipaat lempeämpää yhteyttä itseesi. Tämä on sinulle, joka toivot elämääsi uutta suuntaa, ja / tai haluat kuulostella, mitä sinun Sydänjuttusi ovat. Kenties olet jo matkalla kohti omannäköisiäsi juttuja (työ)elämässä, tai aivan kujalla siitä, mikä toisi elämään enemmän sydäniloa, ja kaipaat vahvistusta matkallesi.

Työpajassa unelmoidaan, laitetaan siemeniä itämään, tarkennetaan suuntaa, rohkaistutaan ja voimaudutaan - lempeyden kautta.

Työpaja pitää sisällään alustukset eri teemoista, mielikuvamatkoja (alitajunnan kanssa työskentelyä), kirjallista kuulostelua ja yhteistä keskustelua.

Kenties olet lukenut kirjani Sydänjuttu, Sydänjuttu-tehtäväkirja tai Sydänvoimaa muutokseen (uusi kirjani) tai käynyt verkkokurssejani / vastaanotollani / aiemmassa työpajassa - tai sitten emme ole kohdanneet vielä aiemmin. Kaikki sopii - olet tervetullut työpajaan juuri sellaisena ja juuri siinä kohtaa reissuasi, missä olet.

Työpajan teemat alustavasti:

  •   Itselle lempeämpi elämä, alkaen nyt. Sisäinen turva / Oman arvon vahvistaminen, rajat ja rakkaus  = voimaantuminen ja sisäinen vanhemmuus.
  • Kirkasta suuntaa - mitä pohjimmiltaan haluat kokea? Seuraavat askelet omalla polulla.

Paikka:

  • Porvoo 10.10.  Eco Skin
  • Lappeenranta 13.11. Studio Mandula 
  • Tampere 12.12. Studio Vintti

Aika: klo 11-16

Hinta: 111e

Ilmoittautuminen: annaulrikataipale@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta, vaan sen voi tilanteen mukaan käyttää tuleviin työpajoihin. Osallistujamäärä kokoontumisspeksien puitteissa, alustavasti 9 h / ryhmä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuva uudesta Sydänvoimaa muutokseen -kirjastani, Emma Ronkainen