Ihan uusi verkkokurssini avautuu 19.5. 2023

Ihan mahtavaa, että olet löytänyt tiesi tänne!  Sydänvoimassa-verkkokurssi on uusin sydänluomukseni: tällainen kurssi olisi mun mielestä niiiiin olennaista opettaa meille kaikille jo lapsena, koska tunnetaidot ovat itsensä rakastamisen ja arvostamisen - ja tasapainoisten ihmissuhteiden, hyvinvoimisen ja voimautumisen tärkeimpiä taitoja. HUOM! Vaihdoin kurssin nimen lennossa; alun perin kurssin nimi oli Tunne itsesi, mutta se ei jotenkin tuntunut ihan oikealta. Nyt nimen energia on synkassa kurssin energian kanssa. 

Olen tuumiskellut kurssia jo useamman vuoden; näen jatkuvasti vastaanotollani kuinka tunnetaitojen oppiminen ja sisäinen turva mullistavat asiakkaideni elämää. (Ja tiedän, kuinka totaalisesti se on mullistanut oman elämäni.) On oikeasti vaikeaa arvostaa ja rakastaa itseään, jos kantaa paljon toksista syyllisyyttä tai häpeää systeemissään - niitä edes tunnistamatta.

Jos vihaan ei ole yhteyttä, ei voi tuntea rajojaan; silloin miellyttää, ylikiltteilee ja uupuu. Sitten marttyroi, uhriutuu, syyttää toisia eikä uskalla kulkea elämässä jänskättäviin, kutsuviin suuntiin ja ihanuuksiin vieville epämukavuusalueille. Ja jos ei uskalla laskeutua suruun, elämässä on tosi haastavaa uusiutua ja vaikeuksistaan ammentaa viisautta. Ja ilo se vasta kiellettyä voikin olla! Enhän mä nyt tässä voi nauttimaan alkaa - kun mä oon tämmönen keskeneräinen, epäonnistunut siinä ja tässä, sekin konflikti on käynnissä ja mitä noi muutkin sitten ajattelee.

Jos pelkää tunteitaan, luulee että vaikeista fiiliksistä on päästävä nopeasti eroon ja että ne ovat jollakin tavalla ilon ja hyvän olon este. Se on perin harmillista, koska kaikilla tunteilla on psyykeä ja elämää palveleva tarkoitus. Jos ei osaa auttaa itseään tunteidensa keskellä laiffissa voi olla vähän sellainen olo, että elämä vaan menee ohi, ettei pysyty kykenemään, kehenkään ei voi luottaa ja aina pitää saakeli pärjätä yksin, hommeli on yhtä selviytymistä, ihmissuhteissa on aina samaa puuroa, eikä tiedä yhtään mitä haluaa tai miten sinne päästään - tai sitten mikään ei oikein tunnu miltään, tai ainakaan sydäniloiselta. Luulee olevansa huono ja viallinen silloin kun tuntuu huonolta, tai syyllinen silloin kun tuntuu syylliseltä.

Koko elämä voi hujahtaa tunnistamattomien tunteiden ohjaamana sen sijaan että tunteet saisivat virrata ilman että niiden tuottamiin ajatuksiin ja tarinoihin tarvitsee identifioitua. Tunteiden virtaaminen tarkoittaa, että tunteensa oppii kokemaan kehossaan, tuntemaan syvästi, voimautuman ja päästämään irti. Tunnetaidot ovat ihan megaolennaisia elämän haastavien tunneprosessien; menetysten, luopumisten, siirtymävaiheiden, eteenpäin uskaltamisen ja kasvun kannalta. 

Kurssilla mm:
 1. Opit luomaan sisäistä turvaa ja laskeutumaan kroppaasi, tunnistamaan tunteesi ja kannattelemaan niitä. Kurssilla käydään läpi perustunteet sekä häpeä ja syyllisyys, sisäisen turvan abc ja tunnetaidot. Alat löytää aivan uudenlaista, voimauttavaa suhdetta tunteisiisi ja tarpeisiisi.

 2. Alat ymmärtää tunteiden tarkoitusta - kun vaikeita tunteitaan ei enää tarvitse tuomita tai yrittää päästä niistä eroon, elämänvoimasi alkaa virrata vapaasti - se mahdollistaa myös elämän ihanuuden virtaamisen.

 3. Alat huomata, milloin sinua ohjaa syyllisyys tai häpeä ja kuinka syvästi olet saattanut uskoa olleesi huono ja viallinen. Alat saada kiinni siitä kuinka toksinen syyllisyys ja häpeä elämässäsi vaikuttavat - miksi saatat olla ylikiltti, pitää mölyt mahassa, puljata ihan rajattomana ja itseäsi sivuutellen. Syyllisyydellä ja häpeällä ovat virtaavat versiot; kyky reflektoimiseen ja kasvuun sekä haavoittuvainen, sydänvoimautunut yhteys itseen ja toisiin.

 4. Syvenevän turvan myötä yhteys itseesi syvenee.

 5. Alat hiffata, miksi tunteiden kanssa oleminen on ollut niin vaikeaa, miksi ihmissuhteet (ja elämä) ovat välillä tunteiden kanssa yhtä mössöä. Alat huomata ja tunnistaa selviytymiskeinojasi ja päästä kiinni ihan uudenlaisiin valintoihin. Alat saada kiinni siitä mitkä ovat omia tunteitasi, mitkä toisten ja kuinka olla selkeä itsesi ja toisten kanssa.

 6. Saat työkaluja tunteidesi tunnistamiseen, tuntemiseen, kohtaamiseen, kannatteluun, säätelyyn ja purkamiseen ja sanoittamiseen.

 7. Alat huomata, milloin lähdet kannattelemaan / kontrolloimaan / miettimään liikaa toisten mietteitä ja tunteita omiesi sijaan - eli sivuuttamaan itseäsi.

 8. Avaamme tietä elämänvoimasi virrata juuri sinunlaisesti ilman blokkeja, jotka himmaavat hyvää oloasi ja syvää elämäniloasi. Kun tunteet saavat virrata, koko elämä alkaa virrata.

 9. Alat tunnistaa rajojasi, tarpeitasi, toiveitasi - ja kykenet ottamaan enemmän vastuuta elämästäsi, olostasi, hyvinvoinnistasi ja siitä mitä haluat.

 10. Alat voimautua ja viilettää elossa ihan uusin siivin eteenpäin <3

 11. Saat kiinni OLENNAISIMMISTA hyvinvointitaidoista. 

Jos ei tunne tunteitaan ei voi olla yhteydessä tarpeisiinsa - ja se tarkoittaa, että elämässä pyyhältää enemmän tai vähemmän selviytymiskeinojen ja läheisriippuvuuden eikä sydämensä kautta. Miellyttää, suorittaa, nielee totuutensa, vähättelee itseään, uhriutuu, marttyroi, toimii passiivis-aggressiivisesti eikä pääse haluamissaan jutuissa eteenpäin.

Niin monien ihmissuhderistiriitojen, kehon kremppojen ja syvempien pulmien ja kaikenlaisen itsemme niittaamisen ja sivussa elämisen fiilisten ja jumien takana on yhteydettömyys omiin tunteisiin. Mitä syvemmin meillä on lempeää yhteyttä tunteisiimme, sitä sydänvoimautuneemmin voimme elää.

Tunnetaitojen opettelu on läheisriippuvuudesta eheytymistä. Ei auta työstää hulluna parisuhdettaan, rampata terapioissa ja heilutella suitsukkeita, jos tunnetaidot ovat mitä sattuu. Ja suurimmalla osalla meistä ne ovat, kunnes alamme opetella uutta. Ei siksi, että meissä olisi mitään vikaa tai olisimme huonoja vaan siksi, että tämä tunnetaitohomma on meille ihan kollektiiviestikin uutta. Meillä on paljon ylisukupolvista, käsittelemätöntä tunnetraumaa ja turvattomuutta - eli tunneyhteyden ja tunnetaitojen puutetta, koska olemme vasta sotineet, käyneet selviytymistaistelua. Turvaa, hyvinvointia ja mahdollisuuksia löytää tunneyhteyteen itsensä ja toisten kanssa alkaa olla riittävästi.

Jos laiffi on ihan jees, mutta jotain tuntuu puuttuvan, meillä yleensä on katkoksia tunneyhteydessä itseemme

Ja ihanasti nyt voi onneksi opetella! Kun puhun tunnetaidoista, en puhu mistään monimutkaisesta rakettitieteestä vaan voimauttavasta, elämää niin syvästi eteenpäinvievästä ja konkreettisesta asiasta. Tämä kurssi on syntynyt sydämeni superilosta jeesata, tuoda sellaista ymmärrystä joka valaisee, lohduttaa ja ennen kaikkea voimauttaa.

Kaikki verkkokurssini ovat sellaisia, joita olisin itsekin tarvinnut. Erittäin maanläheisiä, ei-suorittavia, lempeitä, lohdullisia ja jumaleissön täyttä asiaa. Olen tehnyt sellaisen kurssin, jonka tarkoitus on suorittamatta ja lempeästi, lämmöllä, ymmärryksellä ja käytännöllisyydellä palvella mahdollisimman monen voimautumista ilman kreisiä taloudellista panostusta.

Jotta voimme oikeasti elää omaa elämäämme sydämen kautta, meillä tarvitsee olla sisäistä turvaa ja tunneyhteys itseemme. Muuten meitä herkästi ajavat kaikenlaiset alitajuiset uskomukset, sukupolvien yliset haavat ja tunnetaakat. Monesti kannamme ahdistusta, syyllisyyttä ja häpeää, jotka eivät edes ole meidän - emmekä harmillisesti edes tiedä sitä!

 

Erillistyminen on sitä, että alamme tarjota itsellemme sellaista turvallista, ehdottoman hyväksyvää vanhemmuutta sisäisesti jota jäimme vaille ja vapaudumme ylisukupolvisesta tunnetaakasta. Siihen tarvitaan turvaa ja tunnetaitoja. Alamme kasvaa ja kypsyä eteenpäin läheisriippuvuudesta ja ikivanhoista rooleista ja dynamiikoista joiden kautta olemme tottuneet operoimaan ihmissuhteissa ja elämässä.

Vapaudumme tunnistamaan mitä haluamme, uskallamme kulkea kutsuviin suuntiin ja valita sydäntämme palvelevia ihmissuhteita ja hoivata niitä. Opimme ymmärtämään ja ilmaisemaan sisäisyyttämme ilman huonouden uskomusta. Opimme sanomaan ei ja joo, kuulemaan omia tarpeitamme ja ymmärtämään että niihin on lupa ilman häpeää. Uskallamme iloita, surra, tuntea kiukun hyvinvointia suojelevan voiman - ja opimme toimimaan suhteessa tunteisiimme, emme niiden ajamana. Yhteys vihaansa ei tarkoita tulivuorena purkautumista vaan päin vastoin - tunteen tuntemista ja sen viestin kuulemista; missä nyt tarvitaan rajoja, oman hyvinvoinnin puolelle asettumista toisia syyttämättä, omaa rohkeutta ja kasvua.

Tunnetaidot ovat sisäistä turvaa, yhteyttä kehoon, ymmärrystä perustunteista ja niiden tunnistamista, tunteiden säätelyä, kannattelua, purkamista ja sen myötä myös tunteiden viestin kuulemista ja niiden mukaan toimimista. Läheisriippuvuudesta vapautumista, emotionaaliseen aikuisuuteen kypsymistä. Se tarkoittaa, ettemme enää pyyhällä tunnistamattomien tunteiden vallassa niihin reagoiden, vaan alamme kypsyä ja saada sisäistä virtaustamme haltuun. Silloin tunteitaan ei tarvitse pelätä, vaan ne alkavat voimauttaa meitä ja toimia kompassinamme.

Kenen kanssa?

Suhteeni tunnetaitoihin ja tähän kurssiin on vähän samanlainen kuin suhteeni ensimmäiseen kirjaani Sydänjuttu; olen luonut tämän rakkaudella ja uniikilla otteellani. Mistään en ole tunneasioista oppinut niin paljon kuin asiakastyöstäni ja suhteesta itseeni, omasta reissustani. Olen koonnut ymmärrystä praktiikkani kautta; kun samat pätternit ja ilmiöt toistuvat asiakkaasta riippumatta ja käytän samoja metodeja samoissa kohdin, olen hiffanut että jokin mikä ensin oli intuitiivinen hypoteesi sydämessäni, muovautuukin käyttökelpoiseksi teoriaksi ja lähestymistavaksi. Suuri osa kurssin annista on sellaista, mitä olen itse löytänyt, yhdistänyt, koonnut ja luovasti ja intuitiivisesti ymmärtänyt työni kautta.

Ammennan eri psykologian ja ihmistuntemuksen, tietoisuuden ja tutkimuksen alueista ja käytän työn pohjana  kiintymyssuhdeteoriaa, neuropsykologiaa,  syvyyspsykologiaa, viisausperinteitä, intuitiivista tunneälyäni, reissussa rähjääntyneisyyttäni ja sen myötä kypsymistä sekä sielun perspektiiviä tätä ihmeellistä, räkäistä, rakastettavaa ihmisyyttä ja sen kaikkeutta perin maanläheisesti avatakseni, helpottaakseni ja supportatakseni. 

Kurssin sisältö on oma uniikki, toimiva otteeni tunnetaitoihin. Tämä kurssi on olemassa, jotta sinulla voisi olla mahdollisimman hyvä olla itsesi ja elämän kanssa; näen ihan valtavan tarpeen juuri näihin hyvinvointitaoihin asiakastyöni kautta ja tässä yhteiskunnassa ihmisenä laiffaamalla. Tunnetaidot kirjaimellisesti räjäyttävät laiffin pajatson - hyvällä tavalla. Kurssi on siis olemassa, jotta voisit löytää syvempää yhteyttä itseesi ja ytimeesi ja alkaa hiffata aukotonta rakastettavuuttasi mistään riippumatta. Ja jotta elämäsi voisi kerta kaikkiaan olla toivottavasti vähän helpompaa, voimautuneempaa, merkityksellisemmän ja ihan saamari vaan kivemman tuntuista.

Olen kirjoittanut 3 kirjaa itsensä rakastamisesta; Sydänjuttu, Sydänjuttu tehtäväkirja ja Sydänvoimaa muutokseen. Muut verkkokurssini Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut, Lähelle - kohti rakkaudellisia ihmissuhteita ja Kohti sydämen unelmia ovat olleet tosi rakastettuja. Niiden sivuilta löydät myös palautteita muilta kursseiltani. Pidän kursseja, retriittejä ja vastaanottoa yksityisasiakkailleni - rakastan työtäni ihan sielun pohjasta. Minulla on syvä, sisäsyntyinen intohimo jeesailla kohti voimautumista, sen löytämistä kuinka voisimme voida ihan mahdollisimman hyvin itsemme kanssa ja elämässä, oivaltaa oikeasti ihan todesti ja käytännössä oma röpelöinen ehdoton ihanuutemme.

Olen tosi pragmaattinen; mulle on olennaista, että olen itse integroinut sen mitä opetan ja että se mitä ja miten opetan, toimii oikeasti käytännössä <3    

Mitä saan?

Tunnetaitojen löytäminen tietysti alkaa muuttaa  ihmissuhteitasi ja oikeastaan koko elämääsi. Olet saattanut ihmetellä, miksei mikään oikein tunnu miltään tai jotain tuntuu puuttuvan - varsinkin merkityksellisyyden oloa - vaikka kaikki on ihan jees. Ehkä olet luullut, että sinussa on jotain vikaa.

Se, että sinulla on huono olo tarkoita, että sinä olet huono. Kenties olet tosi identifioitunut joihinkin tunteisiin kuten syyllisyyteen ja luulet, että kaikki on sinun vikasi ja ottaa pannuun, miksi sinua aina syytetään kaikesta tai elämä ihan jatkuvasti tuntuu vetävän maton jalkojen alta. Kun alat hiffata, että hei ehkä mä kannan täällä jotain ylisukupolvista shittiä ja alat tunnistaa syyllistymistaipumustasi ja selviytymikeinojasi, elämä alkaa mehevöityä ihan mahtavasti.

 

Tunteet saa oppia uskaltamaan tuntea räkäisinä ja raakoina; sen myötä avautuu myös hyväksyminen ja mahtava voimautuminen. Siellä, missä on kohdannut oman, syvän haavoituvuutensa voi kohdata toisten ihmisten haavoittuvuuden ja heikkouden myötätunnolla ja lämmöllä.  Tunteita ei tarvitse pelätä - ei suruja, murheita, masiksia, ahdistuksia, pelkoja tai kateuksikaan - eikä niitä enää pelkääkään siinä vaiheessa, kun oppii välineitä kannatella tunteitaan ja alkaa ymmärtää, miksi niistä ei edes kannata "päästä eroon".

Jokainen tunne sisältää voimauttavan viestin, ja kun näitä viestejä oppii lukemaan, elämä avautuu ihan uudella tavalla. Kun oppii tuntemaan tunteensa ja tunnistamaan myös niihin liittyvät stoorit ja ajatukset, niihin ei tarvitse enää identifioitua. Vaikka olisi miten paska olo ja ajattelisi hetkellisesti olevansa ehkä nyt maailman onnettomin henkilö räpelöinteinensä, tunnetaitoja oppiessaan alkaa myös havaita, etten ole tunteeni enkä niihin liittyvät ajatukseni. Tunteita ja sisäisiä liikkeitään ei tarvitse enää tuomita eikä arvottaa, eikä varsinkaan jaotella negatiivisiksi ja positiivisiksi.

Tunteet ovat elämänvoiman neutraalia virtaa systeemissämme, ja kun tuo virta pääsee kulkemaan vapaasti, voimaudumme ja syvä elämisen ilo mahdollistuu.

Tämä kurssi ei korvaa terapeuttista prosessia sisäisen turvansa ja tunneyhteytensä löytäneen jeesaajan (esimerkiksi minun) kanssa. Mutta se antaa tosi hyvät eväät alkaa luoda itselleen sisäistä turvaa, alkaa tunnistaa tunteitaan ja niiden viestejä, hyväksyä itseään ja elämää, mahdollistaa itsestään ja elämänvirtauksestaan vastuunottamisen ja voimauttaa.

Kurssi antaa eväitä rajaamiseen, selviytymiskeinojensa tunnistamiseen ja itsensä palauttamiseen yhteyteen itsensä kanssa. Tunnemösselöstä ja kaikesta sellaisesta mitä sisäisyydessään (tai toisissa)n välttelee tai pelkää alkaakin tulla ymmärrettävämpää ja tutumpaa. Omaan elämänvoimaansa alkaa saada virtaavamman yhteyden. Siinä on paljon enemmän eväitä kuin moni meistä on alunperin saanut.

Haluan, että tämä kurssi on mahdollisimman monen saatavilla, ja ymmärrän että se on kallisarvoinen ja tulee luultavasti tarjoamaan sellaisia oivalluksia ja kasvualustaa omalle sisäisyyden matkalle, mitä moni meistä olisi toivonut ja tarvinnut elämänsä mehevöittämiseen ja syviin hiffauksiin mielellään kiitos jo aikaa sitten.

Tämä kurssi on sinulle, jos:

- Haluat eheytyä läheisriippuvaisuudesta sydänvoimautumiseen (oikeasti, ei vain teoriassa - ilman tunnetaitoja se on mahdotonta)

- Haluat oppia tunnistamaan tunteitasi ja tarpeitasi - ja ottaa niistä vastuun ...eli voimautua

- Haluat saada syvemmän yhteyden itseesi (ja toisiin)

- Haluat oppia kuulemaan mitä haluat ja et halua - ja uskaltaa toimia sen mukaan

- Haluat syventää yhteyttä intuitioosi ja sydämeesi

- Haluat eheytyä ja voimautua

- Haluat oppia olemaan pelkäämättä ja pakenematta tunteitasi

- Haluat oppia kuulemaan ja ymmärtämään (kaikkien) tunteidesi tarkoitusta ja viestejä, joiden pointti on aina voimauttaa sinua (vaikka olemme oppineet luulemaan ihan toisin)

- Haluat löytää hoivaavampaa, lempeämpää ja hyväksyvämpää suhdetta itseesi

- Haluat ymmärtää itseäsi (ja toisia) huomattavasti paremmin

- Haluat oppia ilmaisemaan sisäisyyttäsi

- Haluat oppia rajaamaan; sanomaan ei ja juu sen mukaan kuin tuntuu eli vapautua miellyttämisestä

- Elää vähemmän suorittavasti

- Haluat oppia auttamaan itseäsi ahdistusten, surujen, pelkojen, kiukkujen, kateuksien, pettymysten ja ihanuuksien keskellä

- Haluat oppia erottelemaan, mitkä ovat sinun tunteitasi ja mitkä toisten

- Haluat alkaa vapautua toksisesta syyllisyydestä ja häpeästä

- Haluat löytää ihan uudenlaista (vapauttavaa) suhdetta menneisyyden haavoihin ja haamuihin

- Haluat vapautua kulkemaan elämässä enemmän kutsuviin suuntiin, uskaltaa kohti ihania mutta pelottavia juttuja

- Haluat rakkaudellistaa ihmissuhteitasi

- Ja ennen kaikkea haluat löytää ja syventää itsearvostusta, lempeämpää, levollisempaa suhdetta itseesi ja elämään

Kurssi sisältää videoita, tekstejä, mielikuvamatka-äänitteitä ja kuulosteluharjoituksia prosessisi tueksi. Kurssilla on 9 kokonaisuutta, jotka saat kaikki käyttöösi heti, kun kurssi alkaa 19.5., tai kun sen jälkeen kirjaudut kurssille. Tarkempi kuvaus teemoista alla. Kurssi koostuu videoluennoista, meditaatio-/mielikuvamatka- äänitteistä, tekstimateriaalista ja kirjoitusharjoituksista ja muista (ihanista) tehtävistä.

Kurssin teemat:
 1. Ai mitkä tunnetaidot? Miten tunnetaidot syntyvät (tai jäävät yleensä syntymättä) - ja mitä ne oikein tarkoittavat? Miksi tunnetaidot ovat olennaisin itsensä rakastamisen ja itsetuntemuksen hommeli? Mistä läheisriippuvuus kumpuaa ja miten niin oikeastaan kaikki meistä ovat läheisriippuvaisia ilman tunnetaitoja? Miten tunnetaitojen löytyminen vaikuttaa ihmissuhteisiin ja koko elämään? 
 2. Miten täältä pääsee pooooooois - selviytymiskeinot eli tavat väistää tunteita. Miten selviytymiskeinot syntyvät ja miksi? Kuinka niiden kautta puljaaminen vaikuttaa eloon ja oloon?
 3. Perustunteet: ilo, suru, viha ja pelko (ja bonarit syyllisyys ja häpeä) - ja niiden miljoona versiota.
 4. Kaikki on mun syytä ja sekin on mun syy - eli toksinen syyllisyys. Mitä syyllisyys pohjimmiltaan on, kuinka se syntyy ja elämäämme vaikuttaa? Kuinka siitä vapautuu ja mitä sitten tapahtuu?
 5. Himmaava häpeä - tuo laiffin ankeuttaja ja sydänvoimautumisen portti. Kun saa olla pieni ja avuton, vapautuu uhriudesta omaan uniikkiin voimaansa.
 6. Mistähän tässä nyt on kysymys - opi tunnistamaan tunteiden voimauttavat viestit ja ottamaan koppia niistä. Tämä on selviytymiskeinojen ja läheisriippuvuudesta eheytymisen avainhommeli. 
 7. Sisäinen turva on hyvinvoinnin ydin - sen kautta kuljetaan tunnetaitoihin.
 8. Tunnetaidot: tunnista ja nimeä, kohtaa ja kannattele, säätele, pura ja ilmaise. Eli opi olemaan levollisemmin ja hyväksyvämmin sen kanssa mitä nyt on, kuulemaan itseäsi niittaamisen sijaan ja löydä lempeä sisäinen vanhemmuus = itsesi rakastamisen olennaisimmat taidot. 
 9. Eteenpäin eläväisin mielin. Kun löytää luvan tunteisiinsa ja tarpeisiinsa alkaa löytää mitä haluaa, ei halua ja miten hommeleissa mennään eteenpäin. Kun alkaa hyväksyä elämänvoimansa virtausta sellaisena kuin se on ilman, että tunteitaan ja tarpeitaan tarvitsee pelätä, piilotella, hyssytellä tai sysätä toisten niskaan tai armoille avuttomuutta kokien sydänvoimautuu, kypsyy ja kasvaa. Ja se mahdollistaa myös elämän ihanuuden virtauksen.

 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta itsesi kanssa työskentelystä - tai voi olla, että olet jo kulkenut hyvän tovin itseesi tutustumisen matkaa. Olet lämpimästi tervetullut kurssille sellaisena ja siinä kohtaa matkaasi kuin olet. Et ole liian nuori etkä liian vanha <3

Kurssi sisältää myös mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja oivalluksia muiden kurssilaisten kanssa. Myös minä kurssin järjestäjänä kommentoin, vastaan kysymyksiin ja elän mukana (voi olla, että nyt omatahtisena käytynä keskustelua ei viriä niin paljon, tai sitten viriää, mutta mullekin voi alustalle jättää kysymyksiä ja vastailen niihin omaan tahtiini <3 )

Milloin ja miten? 
Saat kurssin kokonaisuudessaan käyttöösi heti kun se avautuu 19.5., tai milloin tahansa sen jälkeen kurssille ilmoittautuessasi. Voit käydä kurssia omaan tahtiisi 31.8. asti - eli aikaa on tosi runsaasti. Voit siis ilmoittautua kurssille koko kesän ajan - sanoisin, että aikaa kurssin käymiseen kannattaa kuitenkin varata muutama viikko.
Kurssin voi hommata myös lahjaksi (aika ihana äitienpäivälahja!!!) meilaamalla mulle: annaulrikataipale@gmail.com
Kurssin hinta on 59,9e.

Ilmoittaudu ja maksa kurssi yhdessä tai useammassa erässä täällä 

Lämpimästi, ihanasti, koko sydämestäni tervetuloa!