Nyt mennään valoa kohti! <3 Lämpimästi tervetuloa lempeytymään, voimautumaan ja kuulemaan sun sydäntä. Näiden lisäksi pidän todennäköisesti työpajan myös Helsingissä, siitä pian lisää.

8.2. Sydänvoima-työpaja, Porvoo

Sydänvoimautuminen on itsearvostusta, kykyä kuulla tunteitaan ja tarpeitaan ja asettaa rajoja. Ilman niitä on vaikeaa kuulla sisäistä ääntään ja toimia sen mukaan. Jotta elämässä voi kulkea itseä kutsuviin suuntiin, tarvitaan sisäistä turvaa ja itsearvostusta. Omien tunteiden tunnistaminen, rajojen vahvistuminen ja lupa elää itselle ovat omasta elämästä vastuunottamista - ja sitä voi oppia. Kun olo itsen kanssa kohenee, elämän ihana virtaus vahvistuu.

Työpajassa syvennytään siihen, mitä itsensä rakastaminen käytännössä on. Nostetaan esiin monta sokeaa pistettä, voimaudutaan ja lähdetään kotiin toimivien työkalujen kanssa. Päivä on intensiivisukellus siihen, millaista sulla itsesi kanssa on nyt ja miten itsesi kanssa voisi olla mahdollisimman ihanaa riippumatta siitä, mitä olet kokenut.

Päivän teemoja ovat mm. Vaatimuksista itsensä tukemiseen, miellyttämisestä, riittämättömyydestä ja ei:n sanomattomuudesta itsellesi joo:n sanomiseen. Mikä meitä himmaa, pienentää ja pidättelee (kohtelemasta itseämme paremmin)? Miten menneisyyden haamuista vapautuu? Itsensä rakastamisen ja eheytymisen salaisuus. Jos kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, tämä oikeasti toimii. Mutta ei tietenkään yhdessä yössä. Voimaantuminen on sydämen avautumista, ja sen voi aloittaa nyt heti. Tarvitset vain toimivat välineet.

Mielikuvamatkojen, harjoitusten ja alustusten kautta avaamme elämääsi voimautumisen työkaluja. Lämpimästi tervetuloa juuri siinä kohtaa reissuasi, jossa olet <3

Työpajan teemoja:

- Kuinka olo itsen kanssa voisi olla lempeämpi - arjen työkalut
- Omien rajojen vahvistaminen
- Ei:n sanomattomuudesta itselle joon sanomiseen
- Mitä on itsensä hyväksyminen ja kuinka se vahvistaa elämän hyvän virtaamista meille?
- Kuinka kuulla omia tunteitaan ja tarpeitaan - ja mitä ne oikeastaan ovat?
- Kuinka oma elämänvoima vahvistuu?
- Kuinka kuulla sydämen ääntä selkeämmin JA toimia sen mukaan

Aika: 11-16:30
Paikka: Ecoskin Porvoo
Osallistumismaksu: 95e
Ilmoittautumiset: annaulrikataipale@gmail.com

Muutos! -työpaja Helsingissä 14.3.

Joskus muutosta kohti mennään, ja joskus se siunaantuu kohdalle kaikessa karmaisevuudessan tai ihanuudessaan tai niiden sekoituksena aivan puskista.

Miten olla muutoksen keskellä turvassa, sydäntään kuullen, mahdollisimman hyvin voiden, itseään prosessissa tukien? Muutoksen keskellä auttaa, kun on kyky luoda itselleen turvaa ja tunnistaa tunteitaan ja tarpeitaan sekä muutosprosessin inhimillisiä universaaleja vaiheita. On innolla mukaan ja kohti menemistä, vastustusta, kieltämistä, surua, vihaa, kaaosta, luopumista, hyväksymistä ja uuteen asettumista.

Työpajan teemoja:

- tietoisen muutoksen luominen elämässään ja jumista liikkeelle pääseminen

- sisäisen turvan luominen muutokseen lähtiessä ja muutoksen keskellä

- omien tunteiden ja tarpeiden tunnistaminen

- muutosprosessin vaiheet

- itsen tukeminen muutoksen keskellä

- oman sydämen kuuleminen ja sen mukaan toimiminen

Paikka: Riippumatta, Annankatu (tarkemmat speksit työpajan osallistujille meilitse)

Aika: 14.3. klo 10:30 - 16

Hinta: 95e

Tapahtumasta tulossa vielä fb-eventti tarkempine kuvauksineen, ilmoittautua voit halutessasi jo: annaulrikataipale@gmail.com

24.-26.4. Sydänvoimautumisen (astetta hörhömpi) retriitti, Tuomiston kartano

Lue täältä lisää <3

3.5. Kohti sydämen unelmia -työpaja, Tampere

Päivän teema on oman elämän tietoinen luominen sydämen kautta.

Tämä aihe on minulle rakas ja tärkeä, koska vuosikaudet yritin itse tulla rakastavaksi itseäni kohtaan jotta olisin sitten saanut mitä haluan ja hienosti osannut manifestoida kaiken, mitä tahdoin. Tietysti se oli melko alitajuista, mutta luulin että kokeakseen elämän hyvää pitää ponnistella valtavasti. Tuo ponnistelu ja itseni loputon “kehittäminen” johti kuitenkin siihen, etten elänyt kovin vastaanottavaisesti.

Sitten hokasin mitä VASTAANOTTAMINEN todella on ja kuinka se liittyy itsearvostukseen. Itsearvostus ei ole mikään suuri mysteeri eikä tietty tunnetila vaan ennen kaikkea toimintaa ja tietoisia valintoja. Ja kun alat toimia arjessasi arvostavammin, avaat tietä elämän virtaukselle, ilman että tarvitsee “muuttua” tai “tulla paremmaksi”. Työpajassa avaamme näitä teemoja sinun elämäsi kohdalla.

Aivan ihana elämä on sitä, että sisäisyydessäni on turvaa ja tilaa kannatella itseäni (silloinkin kun elämä on aivan kamalaa). Tätä voi oppia, ja ihmeellistä kyllä, mitä syvemmin itseään oppii kannattelemaan, sen virtaavammaksi elämä muotoutuu.

Työpajassa keskitytään kuulostelemaan lempeästi sitä mitä haluaisit ja valitset kokea. On ihan oma juttunsa myös uskaltaa haluta ja olla haluamatta. Se on selkeyttä joka ei tarkoita, että pitää tietää eksaktisti mitä haluat ja kuinka se tapahtuu, vaan virittäytymällä siihen millaisia tunteita ja oloja tahdot elämääsi enemmän. Alat kuulla sydämen kautta, millaisia missä rajasi kulkevat ja hahmotat yhteyttä sen välillä, kuinka itsesi kanssa olet ja mitä elämääsi ilmaantuu. Vahvistamme turvaa ja itsesi tukemista olla juuri siinä missä juuri nyt olet; itsesi tukeminen ihan kaikessa avaa sydäntäsi vastaanottamaan elämän hyvää.

Päivän ohjelma alustavasti (muutokset mahdollisia):

- Maadoitusmeditaatio ja aloituspiiri

- Tietoinen luominen tapahtuu sydämen kautta: yhteys omien

unelmien ydintunteisiin

- Selkeytä suuntaa - mitä haluat? Mitä haluat jättää sivummalle?

- LOUNAS

- Missä menet nyt? Kuinka löytää lempeyttä itseäsi ja elämääsi

kohtaan siinä missä nyt pyyhällät

- Odottelusta vastaanottamiseen. Millaisin askelin voisin edetä -

kohti toivomiani asioita?

- Päätöspiiri

Päivän ohjelma sisältää teemojen alustukset, kirjoitusharjoituksia omien oivallusten tueksi ja voimauttavia mielikuvameditaatioita matkaasi siivittämään. Käsittelemme myös työpajalaisten omia unelmia; sparrailen päivän mittaan ytimekkäästi halukkaiden työpajalaisten kanssa - tarkoitus on, että kaikki osallistujat saavat sparrailusta inspistä itselleen.

Työpajan hinta on 95e

Aika: 3.5. Studio Vintti klo 10:30-16

Tästäkin työpajasta on tulossa fb-eventti, mutta halutessasi voit jo ilmoittautua mukaan: annaulrikataipale@gmail.com

Aika: 10:30-16

Paikka: Studio Vintti

Osallistumismaksu: 99e

Ilmoittautumiset: annaulrikataipale@gmail.com