Ihanaa. Nyt on tämän aika <3<3 <3

Tämä on SE originaali astetta hörhömpi retriitti.

Eli: Sydänretriitin teema on sisäisessä ohjauksessa eläminen. Intuitiivisesti, sydämen kautta ja omia lahjoja esiin kutsuen. Sun ei tarvitse olla mitenkään hienon intuitiivinen osallistuaksesi retriitille - tai toisaalta saatat olla kohdassa, jossa haluat kutsua  intuitiotasi / sisäistä ohjaustasi / elämäntehtävääsi / sydänpolkuasi yhä syvemmin elämäsi keskiöön. Tämä retriitti on sulle, jos haluat kuulla sydäntäsi  ja elää sen kanssa syvemmin synkassa, ja hoivata ja helliä itseäsi Tuomiston pehmeissä, voimallisen feminiinisissä viboissa.

Se, miten turvassa me itsessämme ollaan ja kuinka elämän voima meissä pääsee virtaamaan on suoraan yhteydessä siihen, kuinka a) selkeät rajat meillä on b) selkeä tunneyhteys meillä on c) miten sallivasti / arvostavasti me ollaan yhteydessä omiin (mihin tahansa) lahjoihin. Kysymys on siis henkimaailman hommien ja psykologisen tasapainon kohtaamisesta. Sisäinen turva on yhteys maskuliiniseen (eli omiin rajoihin ja voimaan), jonka sylissä feminiininen (meidän lahjat, elämänvirta, luova voima) meissä saa elää ja kukkia. Kysymys on tunnetaidoista, voimautumisesta ja itsemme kohtaamisesta. Ja tietysti myös mystiikasta.

Tämän kaiken äärelle kutsun sinut lämpimästi ja rakkaasti.

Palautteita edelliseltä retriitiltä:

"Aivan ihana viikonloppu. Toivoin löytäväni askeleen eteenpäin mysteerissäni, ja se löytyi. Sun avaustuksella, ryhmän avustuksella ja tarinoilla, kokemuksilla. Sun tyyli opettaa ja kertoa ja ohjata on tosi hyvä. Mulla vahvistui se fiilis, että saan luottaa siihen, että polku on mun edessä ja mä kuljen sitä mulle luontaisella tahdilla. "

"Kiitos Anna, loit ihanan turvallisen ilmapiirin, jossa on ollut hyvä olla."

"Sulla on ihan käsittämätön kyky herättää sellaista suurta tyyneyttä, turvaa ja samalla uteliasta, armollista ja rohkeaa ilmapiiriä ympärillesi, joka luo tilaa myös omille fiiliksille ja prosesseille.

Kiitos myös siitä, että uskallat ja valitset jakaa oman yksityisen elämäsi juttuja ja fiiliksiä niin avoimesti. Ehkä juuri se koskettaa ja käynnistää myös kuulijoissa enemmän, ainakin minussa. Itse tykkään myös jutella, jakaa ja kuulostella asioita yleensä ääneen, mutta retriitillä tuntui, että meneillään olevat prosessit herättää nyt niin paljon tunteita, ahdistaviakin olotiloja, että valitsin nyt itselleni turvallisemman ja armollisemman tavan työstää niitä. Tai olla työstämättä. Voin sanoa, että teki tiukkaa jo pelkästään pysähtyä asioiden äärelle.

Sain kuitenkin valtavasti kaikesta mitä retriitillä juteltiin ja tehtiin, sillä välillä tuntuu, että jumitan vain jotenkin lamaantuneena isojen asioiden äärellä, mutta sun jutut ja tapa lähestyä muistuttaa, että myös jumit, kivut, tietämättömyys ja päämäärättömyys on osa jotain kokonaisuutta. Osa elämää. Kiitos tuhannesti retriitistä ja kaikesta siitä mitä teet ja mitä olet!"

Retriitin ohjelma (alustavasti):

Perjantai 23.4.

Klo 16:30 Saapuminen Tuomistoon, ilmoittautuminen ja asettautuminen omaan viikonloppukotiloon

Klo 17:30 Aloituspiiri ja lempeä maadoitusmeditaatio - oman sydämen äärelle avautuminen, yhteys sisäiseen ääneen

Klo 19 Lempeä, pehmeä illallinen, omaa aikaa ja mahdollisesti yhteistä seurustelua

Lauantai 24.4.

Klo 9 Aamiainen

Klo 10-13:00 Itsensä kohtaaminen (eli sydänvoimautuminen) on omille lahjoilleen avautumista

Kun oppii luomaan sisäistä turvaa ja saa kiinni myötätunnosta itseä kohtaan, avautuu vastaanottamaan itseään kaikissa tunteissa ja kokemuksissa. Silloin intuitio ja omat lahjamme juurtuvat meihin virtaavasti. Sisäisen turvan ja itsensä kohtaamisen aakkoset.  

Alustus, yhdessä jakamista, kirjoituskuulostelua ja alitajunnan kanssa työskentelemistä.

Klo 13:00 Lounas

Päikkärit tai jotain muuta aivan ihanaa itseä hellivää

Klo 16:30-18:30 Oman intuition ja lahjojen availua

(Huom. Kun puhun lahjoista, tarkoitan ihan mitä tahansa lahjojamme, liittyvät ne sitten intuitiivisuuteen tai mihin tahansa. Edelleen: sun ei tarvitse kokea olevasi jotenkin superyhteydessä - tai ollenkaan - intuitioosi, jotta voit osallistua). Mitä lahjasi ovat? Kuinka intuitio / parantamiskyvyt toimivat, mitä ne ovat? Omalle sisäisyydelle / ohjaukselle avautuminen.

Alustus, yhdessä jakamista, kirjoituskuulostelua ja alitajunnan kanssa työskentelemistä.

Klo 18:30 Illallinen

Omaa aikaa

Klo 20:30 illan lempeä meditaatio / IHANA PUUSAUNA-ELÄMYS - tämä on vapaavalintainen ja lisämaksullinen, hinta määräytyy osallistujien mukaan (100e per ilta. Lisäksi mukaan saa ihanan ulkoaltaan halutessamme lisämaksusta. Palataan näihin lähemmin <3)

Sunnuntai 25.4.

Klo 9 Aamiainen

Klo 10-13 Sydämen kautta eläminen

Maadoitus (ja omien lahjojensa todeksi eläminen) tapahtuu itsensä kohtaamisen ja sisäisen turvan kautta. Kun on turvaa, on tilaa kuulla sisäisyyttään eli intuitiotaan rehellisesti ja "raakana", ja elää sen mukaan. Mihin sinun elämäsi / sydämesi kutsuu nyt? Miten kohdata pelkoja / esteitä reissun varrella ja elää yhä syvemmin itsesi näköisesti, lahjojasi ilmentäen? Mitä se sinulle juuri nyt konkreettisesti olisi, miten tästä eteenpäin?

Klo 13 Kakkukahvit

13:45 lopetuspiiri ja retriitin päätös

Retriitin hinta:

Ryhmän maksimikoko on 15 henkeä. Retriitti toteutuu kun majoittuvia osallistujia on ilmoittautunut 10 maaliskuun loppuun mennessä.

Retriitin kokonaishinta majoituksineen ja ruokailuineen 19.3. asti 470e, sen jälkeen 530e.

Varausmaksu 120e, saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova, eli varausmaksua ja seuraavia maksueriä ei palauteta.

Retriitti maksetaan kahdessa erässä (varausmaksu+loppusumma). Retriitti on mahdollista maksaa myös useammassa erässä, jolloin viimeinen erä maksetaan ennen retriittiä.

Hinta sisältää:

  • Viikonlopun ohjelman
  • Majoituksen 2-4 hengen huoneissa
  • Ateriat: perjantain iltapalan, lauantain aamiaisen, lounaan, välipalan ja päivällisen sekä sunnuntain aamiaisen ja kakkukahvit. 

Retriitin ryhmäkoko on max. 15 henkeä

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Sähköpostitse: annaulrikataipale@gmail.com

Ilmoitathan minulle ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokavaliospeksit: laktoositon, gluteeniton, yms. Tuomistolta voi vuokrata liinavaatepaketin viikonlopuksi (10e), muutoin otathan omat pyyhkeet ja tyynyliinat ja uninallet ja jutskat mukaan. 

Rakkaasti ja voimallisesti tervetuloa, jos sydäntäsi kutsuu <3