Voimauttava valmennus / terapeuttinen työskentely

Voimauttava valmennus

Terapeuttinen, voimauttava prosessi, eheytymisen, muutoksen ja sinuna hyvinvoimisen tueksi

Se, että voit hyvin itsessäsi on edellytys sille, että elämä maistuu - ja että sinulla on rohkeutta, voimaa ja itsearvostusta tavoitella ja vastaanottaa haluamiasi asioita.
Voimauttava valmennukseni on terapeuttista, syvästi eheyttävää työskentelyä sekä tietoisen että tiedostamattoman minäsi, uskomustesi, tunneyhteytesi ja tietoisuutesi kanssa. En työskentele minkään tietyn metodin, kaavan tai prosessin mukaan vaan täysin intuitiivisesti ja yksilöllisesti asiakkaasta riippuen. 95% asiakkaistani kokee merkittäviä, elämäänsä parantavia muutoksia yhteistyömme aikana. Työskentely- ja lähestymistapani pohjaa mm. neuro-ja kehityspsykologiaan, kiintymyssuhdeteoriaan, tunnetaito-työskentelyyn, intuitiiviseen lahjaani ja valmennuksellisiin, ratkaisukeskeisiin keinoihin. Työskentelemme keskustellen, somaattisesti, mielikuvaharjoitusten avulla ja mindfullnessin keinoja hyödyntäen. 

Auttamisen etiikkani perustuu omaan reissuuni: yhdistän psykologisen ihmistuntemuksen kentän henkiseen puoleen tavalla, joka mielestäni puuttuu sekä "hörhöpuolelta" että psykologian tieteellisemmältä kentältä. Koen, että molemmat tukevat toisiaan. Haluni on auttaa sinua parhaalla mahdollisella, tilanteeseesi sopivalla tavalla.

Mitä?

Usein toistuva elementti valmennuksessani on uudenlaisen suhteen löytäminen itseen tunneyhteyden ja itsearvostusta himmaavien uskomusten ja toiminnan vapauttamisen myötä. Se ei ole rakettitiedettä, mutta lähes kaikille asiakkailleni mullistava, täysin uudenlainen lähestymistapa. Koen perinteiset valmennusmetodit vaikkakin usein toimiviksi, itselleni liian pinnallisiksi ja ihmisen kokonaisuuden unohtavaksi. Intohimoni on yhdistää psykologisen ihmistuntemuksen ja henkisyyden taso toimiviin valmennuksen keinoihin. 

En työskentele vain mielen uudelleen ohjelmoinnin tai ulkoisten asioiden tai positiivisen ajattelun parissa, vaan ihmisen koko kokonaisuuden kanssa: tunnetasolla, alitajunnan ja tietoisuuden sekä ulkoisen käytännön parissa. Olen syvällinen ja samalla pragmaattinen ja kiinnostunut todellisesta, syvästä transformaatiosta. 

Tällainen lupaus muutoksesta saattaa kuulostaa jännittävältä, houkuttavalta ja pelottavaltakin. Usein pelkäämme pohjimmiltamme enemmän uutta tuntematonta hyvää kuin tuttua ja turvallista kitkuttelua tai onttoutta. Suuri osa asiakkaistani on käynyt läpi terapeuttisia prosesseja, mutta kokee olevansa jollakin tavalla jumissa tai kokee, että jo tiedostettuja asioita on vaikeaa saada toteutumaan käytännön tasolla. Aiempi työskentely auttajan kanssa ei kuitenkaan ole tarpeen - tule sellaisena ja siinä kohtaa reissuasi kuin olet.

Miten?

Minun erityisosaamistani on intuitiivinen, hyväksyvä ja kaikkeni antava suhtautuminen sinuun. En mene papereiden taa piiloon enkä tyydy analysoimaan ja nyökyttelemään. Etenemme täysin yksilöllisesti sen mukaan, mitä sinä tarvitset. Joskus tarvitaan lempeyttä ja rakkautta jota olemme jääneet vaille, joskus hyvin tarkkanäköistä, peräänantamatonta sokeiden pisteidemme esiin kaivamista ja vapauttamista. Joskus tutkimme toimintaasi käytännön ja arjen tasolla millintarkasti, toisinaan työskentelemme alitajunnan tasolla. 

Yhdistän psykologisen ihmistuntemuksen alueita ja menetelmiä tietoisuuden avaamisen keinoihin. En mielelläni käytä sanaa ”henkinen” vaan puhun tietoisuudesta. Aarrekarttojen tekeminen ja manifestaatioharjoitukset voivat olla tosi kauniita, antoisia ja toimivia juttuja - tai turhauttavia ja tehottomia. Siltä voi tuntua joskus myös terapeuttinen lähestymistapa. Ei auta, että ymmärrät varhaisia kiintymyssuhteitasi tai että olet tietoinen traumoistasi, ellei sinulla ole työvälineitä muuttaa elämääsi. Jos et ymmärrä edeltävästä tekstistä mitään, ei hämminkiä. Riittää, että haluat muutosta ja hyvinvointia. 

Lähestymistapani ytimessä on tietoisuus siitä, ettei sinussa ole mitään vikaa tai fiksattavaa. Syvän hyväksymisen tila auttaa sinua transformoimaan (tiedostamattomia) uskomuksia ja systeemissäsi jumittavia asioita, jotka pitävät sinua paikallaan. Silloin pääset avautumaan uudelle.

 Osuvia kysymyksiä esiin nostamalla, turvallisessa tilassa, autan sinua tiedostamaan, mihin uskot, mitä pelkäät, mikä sinua jarruttaa ja mikä kutsuu. Keskustelun, harjoitusten, tehtävien ja mielikuvareissujen kautta autan sinua konkreettisesti saavuttamaan ja löytämään haluamiaisi asioita. 

 Kenelle:

Sinulle, joka haluat: 
- Voimaantua ja kokea muutosta
- Kirkastaa, mitä haluat
- Saada, mitä haluat (haluamasi voi muuttua matkan varrella)
- Vapautua toistuvista kaavoista
- Päästä potentiaalisi äärelle ja toteuttaa unelmiasi (tai uskaltaa unelmoida     ylipäänsä)
- Kokea enemmän levollisuutta, turvaa ja rauhaa
- Löytää sydänjuttusi
- Voida paremmin itsesi kanssa
- Vapautua jumituksista
- Vahvistaa rajojasi
- Vapautua miellyttämisestä, suorittamisesta ja riittämisestä
- Konkreettista, voimauttavaa apua
- Tulla syvästi nähdyksi ja kuulluksi

 

Valmennus räätälöityy juuri sinun tarpeisiisi. Valmennus on paras tapa viedä näkijäsession asioita eteenpäin, mutta voit myös tulla valmennukseen ilman näkijäsessiota (ja toisin päin). Osa valmennettavistani ei välttämättä ole kiinnostunut tai allekirjoita näkijäkonsultaatioihini liittyvää maailmankuvaa, mutta kokee syvästi hyötyvänsä työskentelystä kanssani.

Työskentelen kaikenikäisten ihmisten kanssa elämän kaikilta laidoilta; myös psykologien ja psykoterapeuttien kanssa. Monet asiakkaani ovat käyneet jo pitkiä terapiaprosesseja tai ovat tutkineet itseään paljon ja kokevat saavansa ratkaisevan avun luonani. Toiset asiakkaistani eivät ole työskennelleet sisäisyytensä kanssa auttajan kanssa aiemmin - ja ovat yhtä rakkaasti tervetulleita.

Tule siis sellaisena, siinä kohtaa reissuasi kun olet, ja tutkitaan, olenko sinulle sopiva auttaja tässä kohtaa. Suosittelen sinulle mielelläni muuta apua, jos en ole "sinun tyyppisi" juuri nyt.

Omien potentiaalien löytäminen ja toteuttaminen on huikaisevan palkitsevaa - mutta ei tapahdu nappia painamalla. Se tarkoittaa täyden vastuun ottamista omasta elämästäsi ja uskallusta katsoa uskomuksiasi, ajatuksiasi ja toimintaasi uudella tavalla. Ilman muutoksia ei tapahdu muutoksia - unelmiaan kohti pitää kasvaa. Koko juju on nautinnollisessa matkan teossa: ihana elämä saa olla jo nyt ja joka päivä. Ilman tukea, tunnetaitoja ja rakkaudellista suhdetta itseen se on haastavaa.

Työni motiivina on syvä halu auttaa sinua löytämään (syvempää) rakkautta itseäsi kohtaan, koska tiedän, että muutos on paitsi mahdollista, myös väistämätöntä, kun löydät itseesi ja elämääsi uudenlaisen suhteen.

Terapeuttisesta työskentelystä sanottua: 

"Jo ensimmäisellä käynnillä tunsin yhteyttä Annaan, jota en ole koskaan kenenkään palveluntarjoajan kanssa kokenut. Anna on 100% läsnä lämmöllä ja välittämisellä. Itselleni oli myös tärkeää nähdä, kuinka kertomani kosketti Annaa - hän uskalsi olla tilanteessa ihminen ihmiselle eikä piiloutunut ammattilaisen roolin taakse. Kannan tuota kokemusta, jossa tulin täysin nähdyksi ja hyväksytyksi, varmaan aina mukanani. Niin iso kokemus se oli. Nyt 3-4 kertaa Annalla käyneenä näen jo isoja muutoksia itsessäni ja elämässäni. Lisäksi olen lukenut Annan oppeja hänen kirjastaan ja instastaan. Nykyään ohjenuorani onkin ”miten voin olla mahdollisimman myötätuntoinen itselleni tässäkin tilanteessa”. Ja se toimii! Mitään muuta en ole muuttanut, pyrin vain hoivaamaan itseäni, hemmottelemaan itseäni ja antamaan itselleni sen mitä tarvitsen. Ja yhtäkkiä ulkoisessa elämässä alkaa tapahtua isoja positiivisia muutoksia. Koen, että olen saanut Annalta sellaista emotionaalista tukea, jota en  kolmen vuoden psykoterapiassa saanut kertaakaan.
Anna myös uskaltaa haastaa ja kysyä vaikeita kysymyksiä, tapaamiset eivät ole pelkkää hymistelyä.    Annan luona saa olla olemassa ja näkyvä kaikkine tunteineen, ja jo se tuntuu korjaavalta kokemukselta sellaiselle ihmiselle, joka ei ole voinut tunteitaan näyttää. Lämmin kiitos ja iso suositus Annalle! "

- Marjo

 "Jos totta puhutaan, mä en oikein tiedä mitä Anna teki, että oon tässä missä oon. Jotain tapahtui valmennuksessa niin, ettei elämä olekaan enää sitä samaa noidankehää jossa syöksytään aina uudestaan syövereihin asioissa jotka luulee jo käsitelleensä. Vaikka valmennuksessa ei keskitytäkään menneisyyden vatvomiseen, olen saanut uudella tavalla kiinni siitä, miten esimerkiksi laspuuden hienovaraisetkin vuorovaikutussuhteet ja se miten ne olen kokenut, ovat minuun ja elämääni vaikuttaneet. Uskomatonta, miten nyt pystyn tarjoamaan vaille jäämääni itse itselleni - ja samalla sisäinen oloni on muuttunut täydemmäksi ja rauhallisemmaksi kuin koskaan. Miten vaikealta itsensä rakastaminen on tuntunut tehdä ja ymmärtää - mutta valmennuksessa se pikku hiljaa aukesi. Ensin tuli tekoja ja ymmärrystä, ja sitten kaikki muu on seurannut perässä, niin Anna lupasi ja niin oikeasti tapahtui. Se, miten Anna mut tähän osasi ohjata on mulle arvoitus ja tuntuu jopa vähän ihmeeltä. Mulle on ollut todella tärkeää, että elämän karuistakin puolista on voinut avoimesti ja vapautuneesti puhua, ja että Annalla on niihin kosketuspintaa, Valmennuksessa rohkaistaan nimen omaan elämään eikä siloittelemaan elämää. Se on ihanaa ja vapauttavaa. Koen eläväni yhä enemmän sitä itseni rakastamista todeksi, mistä ennen luin vain kirjoista ja blogeista."

- Elina

"Kiitos Anna, olen sinun tapaamisestasi asti elänyt elämäni hienointa aikaa itseni kanssa"

- Tiina

"Olen käynyt Annan valmennus ja näkijäkonsultaatiossa melkein vuoden ajan. Tapaamiset Annan kanssa on ollut paras lahja, jonka voin itselleni antaa ja huomaan valtavan sisäisen muutoksen itsessäni ja se varmasti säteilee myös ulospäin. Olen saanut käsitellä tunteita, lapsuutta ja ymmärtää itseäni syvemmin. Olen hoivannut sisäistä lastani ja saanut rakennettua turvaa itselleni. Luottamus itseäni kohtaan on kasvanut valtavasti. Valmennuksen avulla olen ottanut myös hyvin konkreettisia askeleita kohti omia unelmia. Kaikki sessiot eivät ole olleet aina helppoja, mutta jokaisen tapaamisen jälkeen oloni on ollut kannateltu, sydämellisesti kohdattu ja luottavainen. Anna on täynnä viisautta, lämpöäja rakkautta. Sydämellinen kiitos Anna yhteisistä hetkistä ja oivalluksista. ❤" - Nea

”Rakastavasti, suurella sydämellä ja herkällä korvalla kuunnellen sekä tarvittaessa lempeän napakasti ohjaten Anna on vienyt ajatuksiani kohti uutta. Jokainen hetki on ollut täynnä hyväksyvää ja intuitiivista läsnäoloa. Annan omakohtaiset kokemukset sekä niistä kumpuavat oivallukset ovat luoneet vahvaa pohjaa arjen konkreettisten askelmerkkien rakentamiselle. Niiden seuraaminen nöyrästi ja avoimesti on kannattanut, vaikkakaan matkanteko ei aina ole ollut helppoa. Uudet askeleet ovat luoneet uusia polkuja. Ihmetellen, kummastellen ja matkastani kiitollisena opiskelen uudenlaista tapaa elää turhaan puristamatta, lempeästi luottaen, voimaantuen, vastaanottaen, vahvistuen…"

- Oman onnen etsijä

Huom. lomailen 20.10.-21.11.2022

Hinnat:

 1.11.2022 alkaen:

135 e/ 1h sis. alv 24%

165 e / 1,5h sis. alv 24%

125 e / 1h sis. alv 24% OPISKELIJAT JA TYÖTTÖMÄT (HUOM! 90 min. session hinta KAIKILLE sama). 

Peruutathan / siirräthän sovitun aikasi viimeistään 24h ennen sinulle varattua aikaa. Sen jälkeen peruutetuista varauksista veloitan täyden hinnan.

TAPAAMISET JOKO LIVENÄ HELSINGISSÄ TAI ETÄNÄ SKYPEITSE TMS. 

HUOM. Tapaamisiini on usein 1-3 kuukauden jono. Ajan voi kuitenkin saada vikkelästikin, eli aina kannattaa kysyä <3

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

footer logo

© 2017 Anna Taipale