Voimauttava valmennus

Voimauttava valmennus

Terapeuttinen, voimauttava prosessi, eheytymisen, muutoksen ja sinuna hyvinvoimisen tueksi

Se, että voit hyvin itsessäsi on edellytys sille, että elämä maistuu - ja että sinulla on rohkeutta, voimaa ja itsearvostusta tavoitella ja vastaanottaa haluamiasi asioita.
Voimauttava valmennukseni on terapeuttista, syvästi eheyttävää työskentelyä sekä tietoisen että tiedostamattoman minäsi, uskomustesi, tunneyhteytesi ja tietoisuutesi kanssa. En työskentele minkään tietyn metodin, kaavan tai prosessin mukaan vaan täysin intuitiivisesti ja yksilöllisesti asiakkaasta riippuen. 95% asiakkaistani kokee merkittäviä, elämäänsä parantavia muutoksia yhteistyömme aikana. Työskentely- ja lähestymistapani pohjaa mm. neuropsykologiaan, kiintymyssuhdeteoriaan, tunnetaito-oppeihin, intuitiiviseen lahjaani ja valmennuksen keinoihin. Työskentelemme keskustellen, somaattisesti, mielikuvaharjoitusten avulla ja toisinaan mindfullnessin keinoja hyödyntäen. 

Mitä?

Usein toistuva elementti valmennuksessani on uudenlaisen suhteen löytäminen itseen tunneyhteyden ja itsearvostusta himmaavien uskomusten ja toiminnan vapauttamisen myötä. Se ei ole rakettitiedettä, mutta lähes kaikille asiakkailleni mullistava, täysin uudenlainen lähestymistapa. Koen perinteiset valmennusmetodit vaikkakin usein toimiviksi, itselleni liian pinnallisiksi ja ihmisen kokonaisuuden unohtavaksi. Intohimoni on yhdistää psykologisen ihmistuntemuksen ja henkisyyden taso toimiviin valmennuksen keinoihin. 

En työskentele vain mielen uudelleen ohjelmoinnin tai ulkoisten asioiden tai positiivisen ajattelun parissa, vaan ihmisen koko kokonaisuuden kanssa: tunnetasolla, alitajunnan ja tietoisuuden sekä ulkoisen käytännön parissa. Olen syvällinen ja samalla pragmaattinen ja kiinnostunut todellisesta, syvästä transformaatiosta. 

Tällainen lupaus muutoksesta saattaa kuulostaa jännittävältä, houkuttavalta ja pelottavaltakin. Usein pelkäämme pohjimmiltamme enemmän uutta tuntematonta hyvää kuin tuttua ja turvallista kitkuttelua tai onttoutta. Suuri osa asiakkaistani on käynyt läpi terapeuttisia prosesseja, mutta kokee olevansa jollakin tavalla jumissa tai kokee, että jo tiedostettuja asioita on vaikeaa saada toteutumaan käytännön tasolla. Aiempi työskentely auttajan kanssa ei kuitenkaan ole tarpeen - tule sellaisena ja siinä kohtaa reissuasi kuin olet.

Miten?

Minun erityisosaamistani on intuitiivinen, hyväksyvä ja kaikkeni antava suhtautuminen sinuun. En mene papereiden taa piiloon enkä tyydy analysoimaan ja nyökyttelemään. Etenemme täysin yksilöllisesti sen mukaan, mitä sinä tarvitset. Joskus tarvitaan lempeyttä ja rakkautta jota olemme jääneet vaille, joskus hyvin tarkkanäköistä, peräänantamatonta sokeiden pisteidemme esiin kaivamista ja vapauttamista. Joskus tutkimme toimintaasi käytännön ja arjen tasolla millintarkasti, toisinaan työskentelemme alitajunnan tasolla. 

Yhdistän psykologisen ihmistuntemuksen alueita ja menetelmiä tietoisuuden avaamisen keinoihin. En mielelläni käytä sanaa ”henkinen” vaan puhun tietoisuudesta. Aarrekarttojen tekeminen ja manifestaatioharjoitukset voivat olla tosi kauniita, antoisia ja toimivia juttuja - tai turhauttavia ja tehottomia. Siltä voi tuntua joskus myös terapeuttinen lähestymistapa. Ei auta, että ymmärrät varhaisia kiintymyssuhteitasi tai että olet tietoinen traumoistasi, ellei sinulla ole työvälineitä muuttaa elämääsi. Jos et ymmärrä edeltävästä tekstistä mitään, ei hämminkiä. Riittää, että haluat muutosta ja hyvinvointia. 

Lähestymistapani ytimessä on tietoisuus siitä, ettei sinussa ole mitään vikaa tai fiksattavaa. Syvän hyväksymisen tila auttaa sinua transformoimaan (tiedostamattomia) uskomuksia ja systeemissäsi jumittavia asioita, jotka pitävät sinua paikallaan. Silloin pääset avautumaan uudelle.

 Osuvia kysymyksiä esiin nostamalla, turvallisessa tilassa, autan sinua tiedostamaan, mihin uskot, mitä pelkäät, mikä sinua jarruttaa ja mikä kutsuu. Keskustelun, harjoitusten, tehtävien ja mielikuvareissujen kautta autan sinua konkreettisesti saavuttamaan ja löytämään haluamiaisi asioita. 

 Kenelle:

Sinulle, joka haluat: 
- Voimaantua ja kokea muutosta
- Kirkastaa, mitä haluat
- Saada, mitä haluat (haluamasi voi muuttua matkan varrella)
- Vapautua toistuvista kaavoista
- Päästä potentiaalisi äärelle ja toteuttaa unelmiasi (tai uskaltaa unelmoida     ylipäänsä)
- Kokea enemmän levollisuutta, turvaa ja rauhaa
- Löytää sydänjuttusi
- Voida paremmin itsesi kanssa
- Vapautua jumituksista
- Vahvistaa rajojasi
- Vapautua miellyttämisestä, suorittamisesta ja riittämisestä
- Konkreettista, voimauttavaa apua
- Tulla syvästi nähdyksi ja kuulluksi

Valmennus räätälöityy juuri sinun tarpeisiisi. Valmennus on paras tapa viedä näkijäsession asioita eteenpäin, mutta voit myös tulla valmennukseen ilman näkijäsessiota (ja toisin päin). Osa valmennettavistani ei välttämättä ole kiinnostunut tai allekirjoita näkijäkonsultaatioihini liittyvää maailmankuvaa, mutta kokee syvästi hyötyvänsä työskentelystä kanssani.

Omien potentiaalien löytäminen ja toteuttaminen on huikaisevan palkitsevaa - mutta ei tapahdu nappia painamalla. Se tarkoittaa täyden vastuun ottamista omasta elämästäsi ja uskallusta katsoa uskomuksiasi, ajatuksiasi ja toimintaasi uudella tavalla. Ilman muutoksia ei tapahdu muutoksia - unelmiaan kohti pitää kasvaa. Koko juju on nautinnollisessa matkan teossa: ihana elämä saa olla jo nyt ja joka päivä. Ilman tukea, tunnetaitoja ja rakkaudellista suhdetta itseen se on haastavaa. Työni motiivina on syvä halu auttaa sinua löytämään (syvempää) rakkautta itseäsi kohtaan, koska tiedän, että muutos on paitsi mahdollista, myös väistämätöntä, kun löydät itseesi ja elämääsi uudenlaisen suhteen.

Valmennuksesta sanottua: 

”Olen ollut lapsesta asti hyvin herkkä ja viime vuosina olen saanut tuolle ominaisuudelleni myös nimen, erityisherkkyys. Kun omat lapseni olivat pieniä, hakeuduin terapiaan, sillä tunsin, että monenmoista taakkaa olin matkareppuuni herkkänä ihmisenä tallentanut. Psykoterapia antoi paljon viisautta ja kykyä itseni ymmärtämiseen, mutta viimeiset vuodet murrosikäisten äitinä sekä selviytyminen työelämässä alati kovenevien vaatimusten ja kiristyvien arvojen ristipaineessa alkoivat tuntua lähinnä kilpajuoksulta ja selviytymistaistelulta.
Rakastavasti, suurella sydämellä ja herkällä korvalla kuunnellen sekä tarvittaessa lempeän napakasti ohjaten Anna on vienyt ajatuksiani kohti uutta. Jokainen hetki on ollut täynnä hyväksyvää ja intuitiivista läsnäoloa. Annan omakohtaiset kokemukset sekä niistä kumpuavat oivallukset ovat luoneet vahvaa pohjaa arjen konkreettisten askelmerkkien rakentamiselle. Niiden seuraaminen nöyrästi ja avoimesti on kannattanut, vaikkakaan matkanteko ei aina ole ollut helppoa. Uudet askeleet ovat luoneet uusia polkuja. Ihmetellen, kummastellen ja matkastani kiitollisena opiskelen uudenlaista tapaa elää turhaan puristamatta, lempeästi luottaen, voimaantuen, vastaanottaen, vahvistuen…"

- Oman onnen etsijä

"Jos totta puhutaan, mä en oikein tiedä mitä Anna teki, että oon tässä missä oon. Jotain tapahtui valmennuksessa niin, ettei elämä olekaan enää sitä samaa noidankehää jossa syöksytään aina uudestaan syövereihin asioissa jotka luulee jo käsitelleensä. Vaikka valmennuksessa ei keskitytäkään menneisyyden vatvomiseen, olen saanut uudella tavalla kiinni siitä, miten esimerkiksi laspuuden hienovaraisetkin vuorovaikutussuhteet ja se miten ne olen kokenut, ovat minuun ja elämääni vaikuttaneet. Uskomatonta, miten nyt pystyn tarjoamaan vaille jäämääni itse itselleni - ja samalla sisäinen oloni on muuttunut täydemmäksi ja rauhallisemmaksi kuin koskaan. Miten vaikealta itsensä rakastaminen on tuntunut tehdä ja ymmärtää - mutta valmennuksessa se pikku hiljaa aukesi. Ensin tuli tekoja ja ymmärrystä, ja sitten kaikki muu on seurannut perässä, niin Anna lupasi ja niin oikeasti tapahtui. Se, miten Anna mut tähän osasi ohjata on mulle arvoitus ja tuntuu jopa vähän ihmeeltä. Mulle on ollut todella tärkeää, että elämän karuistakin puolista on voinut avoimesti ja vapautuneesti puhua, ja että Annalla on niihin kosketuspintaa, Valmennuksessa rohkaistaan nimen omaan elämään eikä siloittelemaan elämää. Se on ihanaa ja vapauttavaa. Koen eläväni yhä enemmän sitä itseni rakastamista todeksi, mistä ennen luin vain kirjoista ja blogeista."

- Elina

"Kiitos Anna, olen sinun tapaamisestasi asti elänyt elämäni hienointa aikaa itseni kanssa"

- Tiina

Hinnat:

HINNAT 1.5.ALKAEN, voimassa toistaiseksi. 

LOMAILEN 27.6.-7.8.
Seuraavat vapaat ajat syyskuussa. 
Palailen ajanvaraus-sähköposteihin lomani aikana leppoisaan tahtiin. Ihanaa kesää!

120 e / 1h sis. alv 24% 

135 e / 1,5h sis. alv 24% 

105 / 1h sis. alv 24% OPISKELIJAT JA TYÖTTÖMÄT (HUOM!  90 min. ajan hinta KAIKILLE SAMA). 

Peruutathan / siirräthän sovitun aikasi viimeistään 24h ennen sinulle varattua aikaa. Sen jälkeen peruutetuista varauksista veloitan täyden hinnan.

TAPAAMISET JOKO LIVENÄ HELSINGISSÄ TAI ETÄNÄ SKYPEITSE TMS. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

footer logo

© 2017 Anna Taipale