Näkijäkonsultaatio

Näkijäkonsultaatio

Näkijäsessiossa saat syvää hoitoa energioillesi ja elämällesi. Lähestymistapani on suora, selkeä ja maanläheinen. Peilaan sinulle turvallisessa tilassa omaa totuuttasi ja autan sinua ja elämääsi eheytymään ja kirkastumaan. 

Näkijäsessiossa katson energiaasi ja elämäsi asioita syvästi ja moniulotteisesti. Näen menneisyyden asioita, tulevia potentiaaleja ja sitä, mistä nykyhetken tilanteissasi on pohjimmiltaan kyse. Saat konkreettisia näkökulmia, työkaluja ja syvällistä energiahoitoa. Näkijäkonsultaatiossa voidaan käsitellä juuri sitä mitä nyt tarvitset ja haluat: esimerkiksi työtä, ihmissuhteita, hyvinvointia tai sisäistä polkuasi.

Haasteissasi ei ole kyse siitä, ettet ansaitsisi hyvää, vaan siitä, että elämä haluaa auttaa sinua voimaantumaan. Se on joskus todella kinkkistä, mutta mahdollista. Sessiossa katsomme asioita laajasta (sielun) perspektiivistä. Muutokset eivät tapahdu sormia napsauttamalla (toisinaan isotkin muutokset tapahtuvat nopeasti), vaan sessiossa käynnistyy prosesseja, jotka avaavat ja hoitavat sinua pidemmän aikaa. Valmennus puolestaan on tuettua, hyvin tietoista muutosprosessia.

Asiat, joista haaveilemme ovat usein myös sellaisia joita pelkäämme tai joiden vastaanottamisessa meillä on haasteita. Taustalla voi olla traumoja tai blokkeja; kenties hyvin vaikeita kokemuksia ja arvottomuutta, jotka himmaavat ja pitävät pieninä. Autan sinua näiden asioiden tunnistamisessa ja vapauttamisessa. Sessio on erittäin voimallista työskentelyä alitajuntasi, energiasi ja tietoisuutesi kanssa. 

Session aluksi avaan uudelle asiakkaalle työskentelytapani ja pyydän sinua kertomaan hiukan itsestäsi. Jokainen sessio on oma, ainutlaatuinen kokonaisuutensa, joka usein vaikuttaa vielä pitkään kohtaamisemme jälkeen. Toisinaan suosittelen pikemminkin valmennusta eli terapeuttista työskentelyä kuin näkijäsessiota, kun tapaamme. Työskentelytavasta riippumatta intentioni on auttaa sinua voimautumaan, eli kokemaan sisäistä turvaa, näkemään itsesi "oikein" ja löytämään itsellesi oikeat vastaukset ja askelet elämässä. 

Auttamisen etiikkani perustuu omaan reissuuni: tiedän, että sinussa on kaikki, ja minun tehtäväni on tehdä itseni tavallaan tarpeettomaksi, auttaa sinua löytämään voimautunut yhteys itseesi.  Haluni on auttaa sinua parhaalla mahdollisella, tilanteeseesi sopivalla tavalla.

Vastaanottoni on Helsingissä Lapinlahden sairaalalla / Skypen / Facebookin videopuhelun välityksellä, jonka kautta työskentelen myös ulkomailla ja ympäri Suomea asuvien kanssa. 

Hinnat:

LOMAILEN 27.6.-7.8.
Seuraavat vapaat ajat syyskuussa. 
Palailen ajanvaraus-sähköposteihin lomani aikana leppoisaan tahtiin. Ihanaa kesää!

HINNAT 1.5.ALKAEN, voimassa toistaiseksi. 

120 e / 1h sis. alv 24% 

135 e / 1,5h sis. alv 24% 

105 / 1h sis. alv 24% OPISKELIJAT JA TYÖTTÖMÄT (HUOM! 90 min. session hinta KAIKILLE sama). 

Peruutathan / siirräthän sovitun aikasi viimeistään 24h ennen sinulle varattua aikaa. Sen jälkeen peruutetuista varauksista veloitan täyden hinnan.

TAPAAMISET LIVENÄ HELSINGISSÄ TAI ETÄNÄ SKYPEITSE TMS. 

 

"Lähtökohtaisesti en usko tällaisiin juttuihin ollenkaan. Ystäväni, joka on käynyt Annan sessiossa useasti hehkutti kosultaatiota. Vasta, kun tajusin, että kyseessä on sama Anna, joka on kirjoittanut Sydänjuttu-kirjan, päätin kokeilla. Se oli ihan mahtava kokemus. Vahvistavaa ja selkeyttävää. "

- Nimimerkki 

”Anna on äärettömän viisas ihminen, joka on pitkään kulkenut omaa itsetuntemuksen polkuaan ja löytänyt syvää ymmärrystä ihmisyydestä ja tietoisuudesta. Tätä ymmärrystä hän jakaa rakkaudella ja harvinaisella kirkkaudella. Annan sessiot tarjoavat oivalluksia, lempeää hyväksyntää ja myös suoria sanoja tarpeen vaatiessa. Hän ei keskity pönkittämään vanhoja tarinoita vaan auttaa näkemään niiden läpi, omaan rakkaudelliseen totuuteen.”

- Mirkka

 

 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

Vipinää sydämen kinttuihin ja ajankohtaisia tarjouksia kerran kuussa. 

footer logo

© 2017 Anna Taipale