Lämpimästi, lempeästi ja ihanasti tervetuloa sydänvoimautumisen äärelle, verkkokursseilleni <3 Niitä saa käydä omaan tahtiin kesäpaketin muodossa 15.9.2023 asti. HUOM! JATKOAIKA! Suurehkon kysynnän vuoksi pidennän kurssiaikaa kahdella viikolla ja kurssin uusi sulkeutumispäivä on 30.9.2023 riippumatta siitä, koska aloitat kurssin.

Mulla on yhteensä 4 verkkokurssia, joista nämä 3 ensimmäistä voit hankkia itsellesi pakettina - ihan superalella. Jokaiselle kurssille on oma esittelysivunsa, tässä niihin linkit. Tämän sivun alalaidasta löydät yhteispaketin ilmoittautumislinkin.

Saat käydä kurssipaketin kursseja omaan tahtiisi 30.9.2023 asti. Sen jälkeen kurssialue sulkeutuu. (Jos jollekin yksittäiselle kursisivulle on vahingossa jäänyt ilmoitus muusta ajankohdasta, tämä syyskuun loppu 2023 pitää).

Paketin kurssit ovat:

Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut -originaali itsensärakastamisverkkokurssi - esittelysivu TÄÄLLÄ

Kohti sydämen unelmia -tietoisen luomisen ja elämän virtauksen verkkokurssi - esittelysivu TÄÄLLÄ

Lähelle -kohti rakkaudellisia ihmissuhteita verkkokurssi - esittelysivu TÄÄLLÄ

Kurssien yhteispaketti maksaa 89e (norm. 157e). Tällä hetkellä nämä kolme ensimmäistä verkkokurssiani saa vain pakettina. Sydänvoimassa -tunnetaitoverkkokurssini voi hommaa vain erikseen, se ei kuulu pakettiin.

Voit maksaa paketin joko kerralla tai erissä - pääset mukaan TÄÄLTÄ

Uusimpaan Sydänvoimassa -verkkokurssiini pääset tutustumaan + ilmoittautumaan TÄÄLTÄ

Lämpimästi tervetuloa lempeytymisen, levollisuuden ja rakkaudellisten ihmissuhteiden ja eheytymisen äärelle - suorittamatta, voimauttavasti <3

Ihanaa, kaunista kesää!