Rakkaasti tervetuloa mun huippusuositulle verkkokurssilleni Kohti sydämen unelmia!

Voit mutustella unelmiasi, manifestoida ja oppia vastaanottamaan talven / alkukevään 2023 ajan ihan omaan tahtiisi, toukokuun 3. päivä asti. Hintakin on alessa, 39,90e. (Ja jos sua inspiroikin käydä kaikkia kolmea verkkokurssiani kevääseen asti, ne ovat yhteismega-alessa 89e - tuolta sivun alaosasta pääset tutkailemaan lisää). 

Tämä kurssi kirkastaa omaa polkuasi, avaa vastaanottamaan asioita joita sydämesi halajaa ja voimauttaa elämään itsesi näköistä elämää. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse tietää mitä haluat  - ja saat olla elämässäsi juuri niin pihalla kuin olet  -  ja SAMALLA saat vapautua jumeistasi kohti iloa ja laiffin hyvää. Tai yhtä hyvin voit myös olla ihan tulessa ja elämänriemuissa ja voimautua vastaanottamaan lisää ihanuutta.

Voi olla, että olet elämääsi uudelleen miettimisen kohdassa tavalla tai toisella - silloin tämä on just hyvä avaus sun sydänpolulle. Tai voi olla, että kaipaat enemmän yhteyttä itseesi, tai haluat alkaa kokea oikeasti toimivaa tietoista luomista / manifestaatiota. Joka tapauksessa, jos sua kutsuu muutos ja voimautuminen, tää kurssi on sulle. 

Olen tehnyt jälleen sellaisen kurssin, jota itse olisin aikoinaan kaivannut - jestamandeera, jos joku olisi tällä hinnalla laittanut nämä asiat tällaiseen pakettiin mulle, aika paljon olisi säästynyt verta, hikeä ja kyyneliä 😀 ...mutta mun Sydänjuttu olikin käydä ne kaikki jutut läpi, jotta nyt voisin olla tässä - tekemässä itse kursseja, pitämässä vastaanottoa ja toteuttamassa itseäni sydän ilosta poksuen. Ja sitä samaa - sydäniloa laiffiisi ihan kaikessa - toivon sullekin! 

Kurssilla oli viime keväänä satoja ihmisiä, ja tuolta alempaa voit lukea kurssipalautteita. Olen megaonnellinen, että mun sydänluomus on saanut taas niin niin monen ihmisen elämään mahtavaa vipinää ja muutosta. Olen pragmaattinen: mulle ei riitä, että asiat teoriassa kuulostaa hyvältä, niiden pitää toimia myös käytännössä. Näin on asiakastyöni, kurssieni, työpajojeni ja retriittieni kohdalla. Tämä toimii - mutta tietysti se kysyy sinulta sitoutumista ja sisäistä kuulostelua. 

Kun opit hyväksymään itseäsi, kaikkia tunteitasi ja ihan koko elämän reissusi vaiheita uudella tavalla, voimaudut ja avaudut elämän hyvän virtaukselle

Sanoin  ensimmäisestä, Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut -verkkokurssistani, että loin siitä just sellaisen, jota itse olisin tarvinnut joskus löytääkseni vihdoin sen, mitä "itsensä rakastamisella" tarkoitetaan. Kurssi on ollut tosi rakastettu, pari tuhatta ihmistä on jo käynyt sen (Ja hei, nyt jos sua inspaa, että hei vitsi mä haluun sinnekin kurssille, nämä kaksi kurssia voi nyt ekaa kertaa hommata alennetulla yhteishinnalla. Sivun alaosasta löydät asiasta lisää <3).

Tämän uuden kurssin suhteen on sama juttu: voi vitsi jos tällainen kurssi olisi ollut silloin joskus aikoinaan kun ähräsin näiden asioiden kanssa ja luulin, että mussa on jotain vikaa kun mun "manifestaatiot ei oikein toimi" tai kun en vielä uskaltanut Sydänpolulleni. Mutta tämä ei ole ydinfysiikkaa, eikä Sydänpolkunsa kulkeminen tarkoita, että pitää jotenkin hienosti osata selättää kaikki omat mörkönsä, epävarmuutensa ja haavansa.

Itsensä näköisen elämän eläminen ei todellakaan ole vain harvoja valittuja varten, vaan just sinua just sinuna. Itselleni avautui muutamien ydinoivallusten kautta, kuinka manifestaatio toimii, ja kuinka oman sydämen näköistä elämää vapautuu elämään -  ja se on tietenkin täysin mullistanut mun elämäni.  Tällä kurssilla avaan, miten se tapahtuu. 

Kurssin käyminen auttaa sua hahmottamaan sitä, miten energia ja vastaanottaminen toimii, mitä haluat kokea,  ja kuinka steppailla itsesi kanssa lempeämmin + voimautuneemmin elossa eteenpäin. Asiat, joita kurssilla käydään läpi ovat juuri niitä, jotka mun elämän on muuttaneet, ja niin ne on muuttaneet mun tuhansien asiakkaiden elämää.

Itsensä näköisen elämän eläminen ei todellakaan ole vain harvoja valittuja varten, vaan just sinua varten just sinuna

Palautteita Kohti sydämen unelmia -kurssilta:

"Sun molemmat kurssit ovat tuoneet mun elämään niin paljon hyvää ja rakkautta itseäni kohtaan. Kävin sun ekan kurssin ja luin sun kirjan ollessani sillä hetkellä elämässäni kipeimmissä sieluni sopukoissa vailla valoa tunnelin päässä ja niiden avulla koen päässeeni takaisin elämään kiinni. Kyyneliä on virrannut varmaan litroittain niin onnesta kuin surustakin, kun oon oivaltanut aivan uusia asioita itsestäni ja päässyt kiinni tukahdutettuihin tunteisiini ja ymmärtänyt, miten paljon olenkaan itseäni hylännyt näiden vuosien aikana. Oon oppinut enemmän itsestäni mitä kahden vuoden psykoterapiajaksoni aikana. Oon superkiitollinen, että löysin näiden kurssien pariin. Mielelläni tekisin näitä kursseja lisää vaikka loputtomiin 😀 <3 Sulla on jotenkin niin lempeä ja rohkaiseva tyyli kertoa asioista. Välillä ihmettelen, miten jonkun ihmisen tekstit voikaan resonoida näin vahvasti sielussa asti. Koen, että tästä se mun sydänpolkuni nyt voi alkaa ja voi veljet, mitkä eväät koko loppuelämäkseni oon saanut! Oon ikuisesti kiitollinen siitä, että oon löytänyt sun oppien pariin. Tää on ollut ihan korvaamaton matka itseeni. Kiitos!"

"Samansuuntaisia ajatuksia, vuosien varrella usein hakenut jutteluapua, eikä mikään ole oikein auttanut, ensimmäistä kertaa tuntuu että nyt on löytynyt paranemisen ja voimaantumisen "avaimet". Tällä tiellä polku jatkukoon yli kivien ja kantojen kohti sitä mitä sydän sanoo?‍♀️?"

"Paras verkkokurssi ikinä!!!"

 "Kiitos ihanasta kurssista! Tästä tulisi kirjan mittainen jos kirjoittaisin kaiken sen mitä sydän nyt läikkyy mutta koitan tiivistää Sain paljon tukea ja suuntaa jo Olet parasta- kurssilta ja tämä oli mahtavaa jatkoa sille. Olen saanut syvempää yhteyttä sydämeeni ja tunteisiini,jota matkaa olen tehnyt jo pidempään. Pikkuhiljaa avautuu ihania ilon ja vapautumisen tunteita ja olen saanut uskallusta/ voimaa kohdata myös varjoni, osana itseäni. Mielikuvamatkat/ meditaatiot ovat auttaneet luomaan sisäistä turvaa. Hienoa, että kurssin sisältö on syksyyn asti käytettävissä, palaan sinne vielä monta kertaa. Kokonaisuutena kurssi on aivan mahtava, Kiitos!"

"Kiitos säkenöivä Anna kaikista rakkaudellisista ja upeista teksteistä ja meditaatioista. Aivan ihanan inspiroiva ja voimaannuttava kurssireissu? Olen saanut yhteyden itseeni, oppinut rakastamaan itseäni, sallin ja vastaanotan itseltäni hyvää ja kun kuulen itseäni ja arvostan itseäni rajojen asettaminenkin onnistuu helpommin. Elämässä alkanut tapahtumaan monella osa-alueella hyviä muutoksia. Synkronia lisääntynyt ja elämän palasia alkanut loksahtelemaan paikoilleen. Kun vaikeat ajat koittavat ja pimeän möröt saapuu, otan ne vastaan, sytytän niille kynttilän ja tiedän etteivät ne loputtomiin viivy. Enkä ole viallinen, vaikka joskus niiden kanssa hengailenkin. Aion kuoria omaa sipuliani ja kertailla näitä alusta asti, opittavaa ja sisäistettävää on vielä paljon. Matka jatkuu askel kerrallaan, sydämmen tahtiin?"

"Kiitos Anna! Tämäkin kurssisi oli mahtava. Pidän niiiin rennosta tavastasi kertoa asioita, jotka ovat monetkin tuttuja, mutta saat niihin uuden vivahteen ja lempeyden sekä rakkaudellisuuden. Koko kurssi on ollut kylpyä vaaleanpunaisten ruusun terälehtien seassa! Aivan ihanan hellivää! Ja se on sitä, mitä elämästäni on puuttunut todella paljon. Koen löytäneeni itsestäni uutta voimaa ja selkeyttä hoitaaessani asioitani ja pitäessäni puoliani! Uskon tällä kurssilla olleen tähän merkitystä. Ja nyt kun tilanteet alkavat tasaantua, alan opetella soveltamaan näitä tämän kurssin oppeja lisää elämässäni. Tuhannet kiitokset Anna vielä kerran!!❤❤?❤❤"

"Anna, tämä kurssi on nerokas! Olen varmaan viisitoista vuotta keskittynyt itseni "korjaamiseen" ja alkanut saada siitä tarpeekseni. Nyt tämä kurssi tuli vastaan...Sattumaako? Tästä - ja omasta olostaan - on ihana nautiskella koko kesän!"

"Molemmat sinun kurssit ovat olleet ihania ja voimaannuttavia. ❤ Olen tehnyt tehtäviä ja käynyt osioita läpi omaan (hitaaseen) tahtiini ja pitänyt kuitenkin asiaa yllä koko ajan. Olen lukenut osoita moneen kertaan, saanut uusia oivalluksia ja oppinut tottavie pikku hiljaa ajattelemaan, että mikä olisi minulle itselleni kaikista kivointa just nyt, milloin missäkin tilanteessa. Toki askeleet on haparoivia vielä, mutta jospa suunta olisi oikea vihdoin. ?❤ Minun lapsuuteni on ollut vaikea ja suurin ongelmani onkin ollut se, että en osaa arvostaa itseäni, ja silloin jään tietysti myös muiden jalkoihin. ? Nyt olen kuitenkin tosiaan alkanut löytää itseäni ilostuttavia asioita ja pikkuisen jo arvostaa itseäni. ? Tuntuu aina aivan ihanalta kun saan jo pidettyä omia puoliani. ? Olen myös yrittänyt hemmotella itseäni vähän enemmän. Pienillä askeleilla eteenpäin. ? Sinun kurssimateriaalit on kauniita ulkoasultaan ja silti aivan täynnä asiaa ja avattuna ymmärrettävällä tavalla. ❤ Kiitos Anna."

"Kiitos Anna ihanasta sydänmatkasta itseeni kurssisi kautta❤ Kurssi oli TODELLAKIN käymisen arvoinen kokemus, elämää mullistavia oivalluksia tarttui mukaani monen monta, kiitos kiitos kiitos."

"Suuret kiitokset Anna mieltä avartavasta kurssista! ❤️ Oon niin pitkään ja hartaasti tätä läpi käynyt, että on outoa kun tämä nyt loppuu. Uutta kurssia orotellessa! ? Vielä varmasti aikaa vie, että kaiken sisäistää, mutta pienin askelin ❤️ "

"Pakko kyllä nyt kommentoida. 🙂 Olen jo tässä vaiheessa kurssia todella onnellinen, että päätin tulla katsomaan, olisiko täällä jotain myös minulle. 😀 Siis kerta kaikkiaan aivan mahtavia nämä ohjatut meditaatiot!!Näitä kahta kuunnellessa on vain tullut ihmeteltyä, että mitä ihmettä, miten voi olla mahdollista että jotain näin ihanaa on olemassa. 😀 Aivan uskomatonta!! Vau!! <3"

"Olen luullut olevani melko peloton-ihminen mutta kurssin myötä olen huomannut, että tapani on ollut vain siirtää pelot syrjään ja mennä eteenpäin. Nyt olen uskaltanut kutsua pelot luokseni ja kohdata ne. Tämä jatkuu edelleen....Summa summarum: tämä kurssi on lisännyt elämäni iloa potenssiin tuhat ja saanut aikaan valtavia onnentunteita. Matka jatkuu ja tiedän palaavani näihin materiaaleihin aina uudestaan ja uudestaan. Kiitos tuhannesti ja hyvää lomaa sinulle, Anna! <3"

"Erityisesti olen pitänyt käytännönläheisestä ja tolkullisesta lähestymistavasta, jossa olet Anna kauniisti kyseenalaistanut suorittavia tai autuaaksitekeviä tapoja henkisen kasvun ja itsetuntemuksen keinojen villissä viidakossa, tuoden niiden sijaan meille simppeliä ja ihmisen kokoista ajattelua, tietoa ja toimintamalleja. Niistä ihan superiso kiitos, tykkään kun ihminen saa olla ihminen kaikissa sävyissä<3"

"Tämä kurssi on kyllä nerokkaasti suunniteltu. Kiitos Anna tuhannesti! Joka viikko avautuu uusi, kuin juuri omaan elämään sopiva kokonaisuus. Ja sitten seuraavalla viikolla käy taas samoin. On kuin Anna olisi pääni sisällä ja lukisi mitä tarvitsen juuri nyt. Todella taidokasta!"

"Kiitos ihana rakas Anna kaikesta ❤️ ei pelkästään tämän kurssin mahtavasta ja kattavasta sisällöstä, vaan siitä kaikesta ilosta ja rakkaudesta joka susta hehkuu ja jota peilaat meihin. Mua ihan itkettää, kun koen vihdoinkin ettei mussa ookaan vikaa enkä oo vääränlainen. Olen elänyt siinä uskossa lapsesta asti ja yrittänyt mallata itseäni sopivaan boksiin ja piilotellut tunteitani. Erityisesti edellisen viikon häpeä-aihe on mulle iso ja tärkeä ja palaan lukemaan sitä tekstiä vielä kesän aikana ja pohtimaan lisää niitä tunteita itsessäni. Itselläni on etuoikeus olla itse äiti kolmelle rakkaalle lapselleni ja koen, että yksi tärkeimmistä tehtävistäni on peilata heidän tunteita heille ja rakastaa heitä avoimesti, että he tietävät olevansa aina rakkauden arvoisia ja juuri oikeanlaisia.Mä oon jotenkin superinnoissani kaikesta mitä elämällä on annettavana ja otan sen kaiken avosylin vastaan! Tää kurssi on saanut sydämeni ilon loistamaan entisestään ❤️"

"Kiitos superisti tästä kurssista ihana Anna! <3 Tämä tuli kuin tilauksesta juuri oikeaan paikkaan, olen elämässäni niin suuressa risteyksessä, että ilman tätä kurssia olisin aivan varmasti tullut tekemään vääriä valintoja. Nyt kun koen enemmän turvaa ja sisäistä rauhaa niin tuleva ei pelota vaan otan sen innolla vastaan mitä elämä eteen tuo :). Vaikka vielä ei ulkoisesti mitään ole näkyvissä niin olen aivan varma, että pinnan alla kuplii. Parasta kurssilla on ollut painotus siitä, että jo pienet asiat merkitsevät. Olenkin huomannut tekeväni päivittäin uusia valintoja. Ostin mm. kahdet uudet ihanat rintsikat, ihan vain siksi, että mä voin, ilman ajatusta näkeekö kukaan ihana mies niitä. Riittää, että minä itse näen ja tunnen ne :). Lisäksi yksi konkreettinen muutos on ollut, että olen vaihtanut missä ruokakaupassa käyn. Hassua miten sellainenkin vaikuttaa, että nykyinen kauppa tuntuu paremmalta ja näin ollen siellä on kivempi asioida ja siitä tulee iloa elämään. Ja näitä juttuja olisi paljon lisää…."

"Kiitos kiitos kiitos! Tämän ihanan kurssin myötä olen jälleen edennyt sydänmatkallani. Sinulla Anna on taito pukea sanoiksi olennaisia asioita. Onhan näitä käsitelty jo vuosia, mutta nyt muutama asia avautui ihan uudella tavalla. Tajusin mikä hyvän vastaaottamista kohdallani on jarruttanut. Pelko, häpeä, rajat, omat rytmit, ne olivat itselleni tärkeitä aiheita tällä kurssilla. Nautitaan kesästä ja elämästä!"

"Tästä kurssista sain maadoittavaa lempeyttä, kaikkeuteni ymmärtämistä, sallimista. Minulle tärkeiden asioiden esille nostoa ja muistutusta, mutta kuitenkin luottamusta siihen, että teen jo matkaani omalla sydänpolullani ja mihinkään ei ole mitään kiirettä. Ohjatut meditaatiot olivat aina ihana matka sisäisyyteen ja ne toivat paljon pintaan, tunteita sekä oivalluksia. Tulen varmasti niitä tekemään uudelleen kurssialustalle. Kaiken kaikkiaan kurssi oli mun viikottainen herkkuhetki itseni kanssa ja ajoittain ahdistaviakin tuntemuksia pintaan nostattava kurssireissu, mutta täällä niistä ahdistuksista sain jotain kättä pidempää irti, ymmärsin niidenkin viestin. Kiitos sulle Anna, olet kyllä ollut mun polullani suunnannäyttäjä sellaiseen elämään, jossa on paljon enemmän lempeyttä ja rakkautta, iloa ja nautintoa ennenkaikkea itselleni! Kärvistelyjäkin tarvitaan, mutta niiden ei tartte koko hommaa enää hoitaa! <3"

"Nyt oli kyllä niin timanttista asiaa videolla!! ✨✨ Nyt täytyy käydä nukkumaan mutta oli pakko tulla heti kommentoimaan kun kolahti niin lujaa. Odotan innolla tän osion tehtäviä sit kun ehdin päästä niihin käsiksi ?"

"On taas huippu mahtavaa olla Annan kurssilla. Kävin edellisen jo jonkun aikaa sitten ja olen todella "harjoitellut". Ja tuloksia syntyy nykyisin sydämen tahtiin. Kiltti tyttö ei ole enää matkakumppanini, tässä uudessa elämässä. Automaattivaihde meni rikki pari vuotta sitten, enkä uutta sellasta haluu, tai sitä vanhaa korjata. Mut kyllä sekä ilolla, että kauhulla odotin kevään tuloa. Kauhulla siksi, että puutarhassamme on niin hirveesti kohta kitkemistä ja vaikka mitä hommaa. Koko kevääksi, kesäksi ja pitkälle syksyyn. Jo edellisen kurssin jälkeen tulin pikku hiljaa tietoiseksi omista toimista ja niiden syistä. Suorittanut olin vuosikymmeniä, rakkauden puutteesta, sitä kinusin ja halusin, etenkin läheisiltäni. Nyt oon jo päässyt pitkälle itseni rakastamisessa ja kunnioittamisessa, niin ei puutarha hommatkaan viime viikolla rasittaneet. Ilon ja hyvän mielen kanssa tein useimpana päivänä ja se oli uutta ja ihanaa. En väsynyt fyysisesti liikaa, enkä marmattanut mieltäni väsyksiin, ei ollut tarvetta. Olen todellakin alkanut suomaan itselleni paljon hyvää. Oppinut päästämään irti siitä, mikä ei ole minun vastuu ja mistä minun ei tarvitse ottaa vastuuta. Ja joskus ennen joulua koin jotain aivan ihmeellisen ihanaa. Ilman "mitään syytä" ja yhen äkkiä, koin aivan taivaallisen hyvän olon tunteen. Koko kehoni onnesta tärisi, sisälmystäni kutkutti. Se kesti hieman aikaa ja oli aivan uskomattoman ihanaa. En sitä ennen, enkä sen jälkeen sellasta oo kokenut. Nyt on kyllä jo useimpia pieniä kutkuttavia hetkiä sisälläin, silloin tällöin, joskus useastikkin. Eikä niille sellasta konkreettista selitystä, tai syytä oo. Mut luulen, en se on "sydän juttuu". Just niitä, mistä Anna niin ihanasti puhuu. Mua on auttanut se, että oon just esittäny itselleni näitä Annan kysymyksiä, tullut tietoisemmaksi. Ja sit kun vastaus on ollut, että oon tehny sitä ja tätä, sen takii, että saisin hyväksyntää, itseltäni ja toisilta. Sitä kiltti tyttö hommaa, niin sit oon ruvennu jättään niitä hommia pois. Alussa tuli hirveet kasat häpeää, syyllisyyttä ja huonoo omaatuntoo. Mut kun sitten tuskissani kemurtelin, niin aattelin ja tein niitä "Annan juttuja". Hellin itseäni, taputtelin, halailin. Sanoin miehellenikin, et halaa minua vaan, kun minua hävettää, kun en jaksa kutsua lapsiasi ja lastenlapsia syömään ja heille ruokaa laittaa. Ja hän halas ja sanoi, että se on ihan ok. Ja nyt ei enää vastaavissa tilanteissa tarvii häneltäkään haleja pyytää. Nyt tulikin tarinaa pitkästi, "aloitin" tän kurssin just tänään. Ja sydän alaa lämmittää pelkkä ajatus jatkosta. Kiitos sulle, ihana Anna."

"Ensin haluan sanoa Kiitos Anna, olen ennen tätä kurssia lukenut puolet sinun kirjastasi ja sen on ollut avain miten voin puhua itselleni toisella tavalla, lempeästi. Makasin eilen aamulla kamalassa darrassa. Siinä kuolemaa tehden muistin yhtäkkiä sydämentilan ja vein itseni ajatuksissa sinne pötköttelemään ihan rauhassa. Ja kas kummaa, ulkoinen olo parani ? Toimii siis myös krapulalääkkeenä ????"

"Kiitos tästä mieltä avaavasta aloituksesta. Osaat niin hyvin rautalangasta vääntää minulle sen mitä tarvitsen tähän hetkeen.❤️"

"Kiitos Anna, luen just sun kirjaasi tässä rinnalla. En suorittaakseni tätä vaan herättääkseni noita ajatuksia. Totta joka sana jonka mulle kirjoitit. Kiitos, ankkuroivat taas mut oikeiden asioiden äärelle. Mun elämäni teema on ollut kohtaamattomuus, ymmärtämättömyys ja suvaitsemattomuus itse itseäni kohtaan Ja toisten mua kohtaan. tavallaan kertautuu kun kohtelee itseään huonosti antaa toisillekin ”luvan” siihen. Kun on arvostusta vähän itselle siitä tulee pohjimmiltaan myös rajojen asettamisen ongelma. Jolloin saa sitä mitä tilaa. Ihanaa kun voi nyt tarkastella asioita itsessä ja itselle."

"Huh, hyviä harjoituksia! Tästä on hyvä jatkaa! Kiitos Anna hienoista teksteistä ja tehtävistä tähän mennessä <3"

"Kiitos Anna, tuntuu voimauttavalta jo pelkästään lukea tekstejäsi ja entistä enemmän niinä hetkinä kun ehtii paneutua kirjoitustehtäviin. Uskomatonta mutta ihanaa että saan suoda itselleni niitä hyviä tunteita nyt heti <3"

"Tuntu kyllä että tapahtuu. Tuosta olikin seuraava askel - väliveivin jälkeen - tarkasteleen omaa arvomaailmaa, ku näitä kökköjä kohtaan. Nämä kanssaeläjät kyllä on auttanut mua tähän kohtaan haluamaan muutosta, mistä kiitos heille. Sallimaan iloista ja kivaa itelleni. Osuupa sun kurssi niin mahtavasti. Kiitti Anna :)"

"Eipä olis parempaan paikkaan eilinen video ja muut kurssin ainekset tulleet. Kiitos Anna❤️. Suuri apu, ja se todella auttoi näkemään ja ymmärtämään ja tukemaan matkaani tässä vaiheessa. Kunnon takapakki nostatti ison kasan häpeää pintaan. Siis miten tää Annan kurssi tuli näin hyvään paikkaan ja eiliset olivat parasta tähän mennessä. Ja todellakin pahin ja kivisin kinttupolku on takana päin. Nyt istun kärrissä ja kuljetaan vanhaa kärritietä pitkin. Kärri on puinen, pyörät myös. Kärritie on vanha, mutta kaunis. Sopivan levee, kiviä siellä täällä. Vihreää ruohoa paikoittain kivien välissä. Ihanan lehtimetsän halki körötellään. Tälle tielle päästyäni jo vähän aikaa sitten, lähdin eteen päin kiireellä. Halusin enemmän ja nopeemmin iloa ja hyvää. Liian vauhdin takia kärristä irtosi kaksi pyörää ja kärri meni nurin. Putosin ja sattui kovasti. Tuli äkki pysähdys, mieli synkkeni, ahdisti. Annan kertoilut ja ajatukset toivat avun. Nyt on taas kärryssä pyörät paikallaan, matka jatkuu. Mukavahan tässä kärryssä on istuskella. Puiset pyörät sanovat linksun, lanksun. Häpeä on hellittämässä, taas tässä vaiheessa. Nyt mennään vähä varovaisemmin eteen päin, kuitenkin nauttien tästä jännittävästä ja hieman hytkyttelevästä matkasta☺️"

"Tämä pelko ja häpeä -teema puhuttelee kyllä tällä hetkellä todella paljon. Tästä verkkokurssista; videoista ja teksteistä saa kyllä hyvin tukea näihin tämän hetkisiin oloihin, joten kiitos Anna! ? Luottamusta elämään ja siihen, että unelmat kantaa eikä ole utopiaa, sitä kai tässä nyt tarvitaan…"

"En mä ennen oo tajunnut mitään tosta sisäisestä lapsesta. Se on lähinnä ärsyttänyt. Mua auttaa Anna sun tekstin raikkaus, selkeys, kiva kollaasi ja puhekieli-ilmasut mm."

"Kiitos Anna todella mahtavasta kurssista. Tämä viimeinen osio oikein kruunasi kyllä kaiken. Itku silmässä täällä olin sen meditaation, tekstin lukemisen ja kysymystenkin aikana. No meditaation aikana kyllä oikein vollotin.. Sanattomaksihan tämä vetää mitä jaat itsestäsi maailmalle. Se on uskomattoman hienoa. Olen vain todella kiitollinen tästä. Sain kurssista paljon irti."

"KIITOS ANNA <3! Tämä kurssi osui kyllä niin sopivaan kohtaan pitkän avioliiton ja sitä seuranneenkin parisuhteen päättymisen jälkeen. Samalla tämä on täydentänyt meneillään olevassa psykoterapiassa opettelemaani itsetuntemusta ja -arvostusta. Jotenkin heti tuossa kurssin alussa kolahti se että saa antaa itselleen niitä hyviä asioita ja fiiliksiä eikä niitä tarvi erikseen ansaita, ja sitä kautta sydän alkaa aueta ja koko sydänpolku alkaa aueta. Että voi nauttia nyt eikä tarvi odotella että tietäisi mihin sydänpolku johtaa. Joillain aikaisemmilla muiden järjestämillä itsetuntemus-verkkokursseilla on ollut kovin hankalaa miettiä vastauksia kirjoitustehtäviin, mutta tässä ne vastaukset kyllä ryöpsähtivät sieltä sydämestä aika itsestään. Varmasti tulee vielä tilanteita että huomaan miellyttäväni ja unohtavani omat rajani, mutta kunhan muistan arjessa vaalia iloa, innostusta ja mielenrauhaa tuovia asioita niin ne sitten muistuttelevat taas oikeaan suuntaan. Olen viettänyt viime aikoina aika paljon aikaa itsekseni, jolloin onkin helppoa pysyä niissä hyvissä fiiliksissä, harjoitusta saa/vaaditaan sitten kun kohtaa ihmisiä :).Sydämellistä, iloista ja leppoisaa kesää kaikille teille muillekin Sydänpolkulaisille!"

Loistelias paketti, Anna! Tykkään kun jaat kokemuksiasikin. Semmosta mm. on tapahtunut kurssin aikana, että tartti posauttaa tossa aika lujaa, rajata, ja sen myötä keho ei oo särissyt sellasessa jännityksessä ku ennen. Tajusin tän matskun kautta, mitä varastoin, ja paine sai mut vihdoin vapautteleen. Ennen niin hiljainen intuitio on toiminut paremmin ja on ollut ihan huikeitakin luomuksia otettavaks vastaan iloiten. Tuntuu että tää tuli mulle just sopivaan aikaan auttaen avaamaan paljon jo tähän mennessä, kun oon tsekannut tekstit vasta kertaalleen."

"Kiitos ihanasta kurssista! Sulla on ihan huippu taito kertoa asioista ja ne puhuttelee mua kyllä syvästi ja olen oivaltanutkin suuresti asioita. Pelot on ryömineet päivänvaloon ja yritän ottaa niitä vastaan päästäkseni eteenpäin sydänpolullani. Kävin vastaanotollasi viime vuonna toukokuussa ja elokuussa, jos muistat. Silloin oli paljon pohdittavaa ammatillisesti ja asiat ovatkin edenneet, tosin eivät yhtään siihen suuntaan kuin silloin ajattelin, mutta ollaan hyvässä vaiheessa eli menen takaisin steinerpäiväkotiin elokuussa, aloitan vakituisen osa-aikaisen opettajan työn kolmena päivänä viikossa. Jää aikaa palautua ja tehdä muutakin, mikäli haluan ja jaksan. Tuolla sun lempeän energian avulla läpäistiin jumbojumitusta. Kiitos siitä ja koko paketista."

"Ensinnäkin hurjasti kiitoksia upeasta Kohti sydämen unelmia - kurssista. Homma todella wörkkii! ;DJoo tää sun kurssi on ollut niin erityinen. Näin rakennusalalla on tyypillinen hulluus päällä ennen juhannusta, mutta silti noi sun jutut sykkii vaan takaraivossa koko ajan, ja olen löytänyt sieltä niin paljon sanoitusta monille omille kokemuksille ja oman tunne-elämäni "lapsellisuudelle", jota vihdoin näin 44v pystyy hoitamaan... ;D ja jotenkin - kohtaamaan oikeaaasiaa, mikä näitä juttuja lopulta avaa. Niin kuin se joku tyyppi oli kommentoinut että jollain tasolla tää toimii paremmin kuin terapia mitä olenehtinyt kyllä massiivisesti kuluttaa ja edelleenkin käyn. Mut ihan mahtavaa että näin. Jollain tasolla sun sanomiset osuu vaan naulan kantaan tai avattavaan muotoon, en ole vielä päässyt sun omasta erityisestä taiasta perille, eikä ehkätarvitsekkaan kun se toimii näin hyvin. Let there be some magic. Ihanaa ja onnellista että uskalsit seurata sun sydänpolkua!!! Tää puu kantaa isosti hedelmää!!!"

 

Kurssialueiden teemat

 • 1: Kohti sydämen unelmia, vetovoiman laki 2.0. Kun oppii vastaanottamaan itseään sellaisena kuin on, vapautuu vastaanottamaan elämän runsasta virtausta. Suhde itseemme määrittää elämäämme enemmän kuin mikään muu: kun myötätunto itseä kohtaan lisääntyy, paradoksaalisesti rajoittavat uskomukset, jotka määrittävät sitä mitä elämässämme tapahtuu, alkavat vapautua. Sydämen unelmat ovat niitä potentiaaleja, joita kokiessamme me voidaan syvästi hyvin. Tietoinen luominen on yksinkertaista - mutta kysyy myös syvää ja itsensä kohtaamista. Ja sitä voi oppia!
 •  2: Selkeytä suuntaa. Mitä ovat elämäsi syvät intentiot, mikä elämääsi ohjaa? Millaisia ydintunteita haluat kokea? Ansaitsemisesta, saavuttamisesta, kontrolloimisesta, suorittamisesta vastaanottamisen tilaan.
 • 3: Sisäinen vanhemmuus. Turva, vaikeiden tunteiden sietäminen ja niiden kautta voimautuminen, rohkeus, rajat. Sydämen ääni vahvistuu, ja sen mukaan toimiminen vapautuu, kun syvästi oivaltaa: "tämä on mun elämäni - olen itse kokemuksestani vastuussa ja siksi vapaa". Intuition kuuleminen, vahvistaminen ja sen mukaan eläminen.
 • 4: Muutos. Kuinka kulkea lempeästi kohti muutosta? Kuinka tukea itseään muutoksen keskellä? Mistä syntyy luottamus? Kuinka sietää keskeneräisyyttä, kysymysten tiloja ja nähdä, kuinka takapakit ovat oikeastaan kaasupolkimia?
 • 5: Ravitse ruusutarhaa. Ei se lopputulos, vaan se matka. Ja se, miten tuota matkaa jokapäiväisessä elämässään tekee, vaikuttaa totaalisesti siihen, millaisiin maisemiin itsensä kanssa löytää. Millaisissa energioissa päivittäin pyyhällät? Kuinka ravita sydämesi unelmia? Mikä linttaa elosi ruusutarhaa?

Kenen kanssa?

Olen pitänyt kurssin aiheista työpajoja ja kirjoitan kirjaa, joka osittain käsittelee myös näitä samoja aiheita. Mutta tähän kurssiin olen koonnut nyt sellaisen ennenäkemättömän paketin mun sydänpolku-salaisuuksia, joita yleensä käyn syvemmin läpi prosesseissa vakituisten yksityisasiakkaideni kanssa. Kurssi ei tietenkään korvaa terapeuttista prosessia, mutta sen kanssa pääsee näissä teemoissa hyvään alkuun.

Sinun EI ole tarvinnut käydä ensimmäistä kurssiani saadaksesi kaiken irti tästä reissusta, eikä sinun ole täytynyt lukea mun kirjojakaan. Jos olet, tiedät vähän stailiani, mutta jos et tunne stailiani: olen maanläheinen, suoraviivainen, erittäin myötätuntoinen, ratkaisukeskeinen ja transformaatioon tähtäävä. En lurittele lämpimikseni yhtään mitään, vaan opetan, puhun, kirjoitan, koulutan, ja yksityisasiakkaideni kanssa työskentelen niin, että oikeasti tapahtuu. Puhun vain sellaisesta ja sillä tavalla, minkä itse olen saanut toimimaan paitsi itseni, myös tolkuttoman määrän asiakkaita, kanssa. En tee mitään puolestasi, koska voimautumisen lahjan vain jokainen itse voi ottaa haltuunsa - siksi sanon aina, että olet parasta mitä sinulle on tapahtunut. Sussa ja sun elämässä on kaikki avaimet voimautumiseen - minä autan sinua siis ymmärtämään, että miten niin.

Sydänjuttu ja Sydänjuttu -tehtäväkirjani ja Sydänvoimaa muutokseen ovat olleet ihan huikeita myyntimenestyksiä - niitä on luettu ja hommattu hyllyihin paljon enemmän, kuin minkään tyylilajin kirjoja Suomessa keskimäärin. Mun ensimmäisen verkkokurssin on käynyt n. 2000 ihmistä, tuossa yllä palautteita. Pidän retriittejä, työpajoja ja tapaan satoja yksityisasiakkaita vuodessa. Olen ährännyt tietoisuuden, "henkisyyden" ja psykologian parissa käytännössä 11-vuotiaasta lähtien. Yhdistän uniikilla tavalla psykologisen ihmistuntemuksen ja henkisen / tietoisuuden / energian ymmärrykseni. Kurssilla ammennetaan erittäin käytännönläheisesti neuropsykologiasta ja tunnetaidoista. Jos "esoteerisemmat" asiat eivät ole sua varten, älä hätäänny, avaan psykologiselta kantilta energian ja tietoisuuden suhdetta niin, että taatusti pääset kärryille. Työskentelen terapeuttisena valmentajana, ja hyödynnän siinä poikkeuksellista intuitiotani niin, että "tuloksia" syntyy. Homman nimi on kuitenkin se, että itse on jokaisen valittava ja käytävä oma voimautumismatkansa - mutta se on erittäin paljon helpompaa, jos on a) tietoa ja ymmärrystä b) toimivat työkalut. 

Haluan tarjota mun kursseja demokraattiseen hintaan, jotta nämä asiat jotka ei todellakaan ole mitään rakettitiedettä mutta joista on niin paljon harhaanjohtavia ja jarruttavia uskomuksia ja jotka monelle meistä on haastavia (koska itsearvostuksen puute), saavuttaisi mahdollisimman monet. Mun intohimo on jakaa löytämääni sun kanssa: kun itselle vihdoin avautuu syvästi elämää mullistavia juttuja, niistä toivoisi toistenkin  saavan nauttia.

Mitä saan?

Tämä kurssi antaa sinulle oivalluksia, turvaa ja sydänvoimaa kirkastaa suuntaasi ja sitä mitä haluat elämässä kokea. Kun opit hyväksymään itseäsi, kaikkia tunteitasi ja ihan koko elämän reissusi vaiheita uudella tavalla, avaat elämän hyvän virtauksen ja yhteyden voimaasi - siihen, joka siivittää oman näköistäsi Sydänpolkua eteenpäin. Kurssilla saat syvällisiä matkaeväitä itsesi kohtaamiseen, muutosta kohti kulkemiseen, muutosten, kysymysten tilojen ja uutta luomisen jänskäyksiin ja avaimia siihen, kuinka elämän tietoisesti luominen sellaiseksi kuin sydän halajaa, oikeasti toimii. 

Kurssi sopii sulle, jos kaipaat muutosta tai olet kaamean muutoksen myllerryksen keskellä. Se on sulle, jos haluat selkeyttää itsellesi, että mitähän hitsiä mä tässä laiffissa nyt kaipaan ja tekisin. Kurssi voi myös sopia sulle, jos oot ihan henkimaailman hommeleiden tyyppi ja haluat voimautua ja saada tietoisen luomisen homman oikeasti toimimaan + rohkaisua omalle sydänpolullesi. Jos jokin muutos sun sydäntäsi kutsuu, mutta et oikein tiedä, mitähän tarttis tehdä, tämä kurssi on sulle just jetsulleen. Ja jos sun elämä on ihan kivaa ja kaikki on ihan hyvin, mutta jotain tuntuu puuttuvan, uskon, että kurssi tarjoaa sulle vastauksia. Ja jos olet ihan kujalla, että äääk mä virittelen tässä näitä mun sydänjuttuja jo, mutta ei tää kyllä mitään heleppoo oo, niin tule hyvä ihminen mukaan voimautumaan.

Kurssi on sinulle, jos:

 • Haluat kirkastaa elämäsi suuntaa
 • Haluat elämääsi muutosta (ja kenties myös pelkäät sitä)
 • Haluat kokea elämässäsi enemmän merkityksellisyyttä ja iloa
 • Haluat kokea enemmän virtausta ja nautintoa
 • Haluat hahmottaa, mitä haluat
 • Haluat löytää "elämäntehtäväsi"
 • Haluat tietää, kuinka mennä konkreettisesti kohti sydämesi juttuja
 • Haluat alkaa vapautua itsesi toteuttamisen jumeista
 • Haluat saada itseesi ja tunteisiisi syvemmän yhteyden
 • Haluat oppia kuulemaan sydämesi ääntä ja toimia sen mukaan
 • Pohdit, mikseivät asiat muutu
 • Koet, että elämä on ihan kivaa, mutta jotain tuntuu puuttuvan
 • Olet hirmu muutosmyllerryksen keskellä
 • Muutos kutsuu, mutta et tiedä kuinka lähteä liikkeelle
 • Olet lähtenyt toteuttamaan Sydänjuttujasi, mutta homma takkuaa
 • Olet jumissa
 • Haluat oppia vastaanottamaan enemmän hyvää
 • Haluat elää enemmän itsesi näköistä elämää

Kurssi sisältää:

Viiden viikon kurssi sisältää viikoittaiset videoluennot, meditaatio/mielikuvamatka- äänitteet, tekstimateriaalia ja kirjoitusharjoituksia sekä muita (ihania) tehtäviä. (Kurssia saat kuitenkin käydä ihan omaan tahtiisi - vikkelämmin tai hitaammin.)

Kurssi alkaa heti kun ilmoittaudut, ja voit käydä kurssia omaan tahtiisi toukokuun 3. päivään asti, jonka jälkeen kurssialusta sulkeutuu.

Kurssi sisältää myös mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja oivalluksia muiden kurssilaisten kanssa. Myös minä kurssin järjestäjänä kommentoin, vastaan kysymyksiin ja elän mukana.

Muutos ja elämän eläminen itsensä näköisesti on täysin mahdollista. Kurssi on käytännönläheinen, voimauttava matka itseesi ja elämän hyvän vastaanottamiseen. Muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä eikä voimaantumiseen ole oikoreittejä.  Kurssi ei korvaa terapiaa tai muuta terapeuttista työskentelyä. 

Sydänjuttu -ja Sydänjutun tehtäväkirja voivat olla hyvä pohjustus verkkokurssille, mutta sinun ei tarvitse olla lukenut niitä. Kurssi tarjoaa ihan uusia oivalluksia ja työkaluja, vaikka olisit kirjat lukenut. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta itsesi kanssa työskentelystä - tai voi olla, että olet jo kulkenut hyvän tovin itseesi tutustumisen matkaa. Olet lämpimästi tervetullut kurssille sellaisena ja siinä kohtaa matkaasi kuin olet. Moni pitkään itsensä kanssa reissua tehnyt yllättyy työskentelystä kanssani: ”Luulin, että tiedän ja osaan jo nää asiat - mutta sun kanssa opin ja oivallan ihan uutta!

Milloin ja miten:

Kurssi alkaa heti kun haluat, ja kurssialue on käytössäsi 3.5.2023 asti, jonka jälkeen kurssi sulkeutuu. 

Kurssin voi myös ostaa lahjaksi - esimerkiksi taatusti sykäyttäväksi lahjaksi - laittamalla minulle sähköpostia: annaulrikataipale@gmail.com - järjestetään sun ihanalle tyypille ihana lahja. 

HUOM! Kurssialue on käytössäsi 3.5.2023 asti, eli sinulla on hyvin aikaa käydä kurssia omaan tahtiisi. Voit aloittaa kurssin koska tahansa, mutta suosittelen antamaan itsellesi ainakin muutaman viikon kurssia varten <3 Huomaathan, että kurssiaikaa ei voi kurssin sulkeuduttua pidentää.

Kurssin alehinta: 39,90 (norm. 49,90)

Voit maksaa kurssin  yhdessä tai useammassa erässä. Maksutapahtumaa tehdessäsi voit valita joustomaksuvaihtoehdon.

Ilmoittaudu ja maksa täältä

Lähelle -rakkaudellisten ihmissuhteiden kurssin esittelysivu täällä
Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut -itsensä rakastamisen kurssi täällä
Hommaa kaikki kurssit itsellesi superalella hintaan 89e (norm. 157e) täältä

Tervetuloa voimauttavalle matkalle sinuun ja rakkaudellisempaan elämään!

Tervetuloa voimauttavalle matkalle kohti Sydänjuttujasi!