Tervetuloa supervoimauttavalle rakkausreissulle

Mun rakastettu eka verkkokurssini Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut palaa kesäksi ruutuun, mehevällä alella. Voit aloittaa kurssin koska tahansa ja käydä kurssia 3.5.2023 asti. (Ja hei, jos sua inspiroi käydä talven ja kevään aikana kaikkia mun verkkokursseja, eli Lähelle-ihmissuhdekurssia ja Kohti sydämen unelmia -manifestoimis- ja voimautumiskurssia SEKÄ Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut -kurssia, ne ovat mega-yhteisalessa hintaan 89e, norm. 157e. Tämän sivun lopusta löydät linkit muiden kurssien esittelyihin ja tuon alelinkin). 

Voit siis aloittaa kurssin milloin vain, kunhan huomioit, että alusta sulkeutuu toukokuun alussa. Kurssilla on uutta ihanaa matskua tunnetaidoista ja sisäisestä vanhemmuudesta eli omien tarpeiden tunnistamisesta ja niistä kopin ottamisesta - eli läheisriippuvuudesta vapautumisesta

Olen niin innoissani ja onnessani tästä kurssista! Sitä tehdessä en yhtään arvannut, että siitä tulisi niin suosittu ja niiiiin syvästi avaava ja hoitava - sen on käynyt jo n. 2000 ihmistä! Tietysti se oli mun intentio kurssia tehdessä: halusin luoda kurssin, jollaista olisin itse niin kovin tarvinnut joskus. Yksi edellisen kierroksen osallistuja totesi, että kurssi oli auttanut häntä enemmän kuin vuosi terapiassa 😀 ja toinen viime kertalainen lähetti mulle viestin jossa hän sanoin, että kurssi oli muuttanut hänen elämänsä kokonaan. Ajattelen, että on ihan kohtuullinen ilmaisu kurssilleni, että se on "rakastettu". Kun skrollaat alaspäin, löydät lisää edellisten kurssilaisten palautteita. Olen saanut niitä niin tajuttoman määrän, että tässä on nyt vain ihan murto-osa, mutta tuolla alempana saat lukea itse.

Rakkauskurssi avaa tietä omaan sydämeesi ja auttaa vihdoin muistamaan itsesi. Ja ei, se ei ole itsekästä - sinulla on toisille ja maailmalle antaa se, mitä sallit ensin itsellesi. Riittäminen, suorittaminen, miellyttäminen ja itsesi sivuuttaminen kuluttavat elämänvoimaasi, levollisuuttasi ja hyvää oloa itsesi kanssa. Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut, koska sinulla itselläsi on avaimet omaan voimautumiseesi. Ei tarvitse vielä tietää, miten niin - eikä matkaa tarvitse kulkea yksin.

Suhde itseemme määrittää elämäämme enemmän kuin mikään muu. Kun arvostaa itseään, vetää puoleensa itseä arvostavia asioita - omia unelmiaan, rakkaudellisia ihmissuhteita, elämän hyvää

Ai mikä itsensä hyväksyminen? Todella moni meistä uskoo, että itsensä rakastaminen on jonkinlainen taika-eliksiiri, joka pitää osata löytää. Olen itsekin luullut niin. Siksi eheytin itseäni eheyttämästä päästyäni kunnes oivalsin syvästi: olen rakkauden ja hyvän arvoinen jo heti nyt. Rakkautta, eheytymistä, henkisyyttä tai hyvinvointia ei tarvitse suorittaa. Eheytymistä suorittaessaan uskoo melkein huomaamattaan, että ensin pitää a) löytää ja oivaltaa b) vapauttaa ja ratkaista kaikki haavat, arvottomuuden tunteet, sisäiset blokit tai rajattomuus, ja sitten vasta voi voida hyvin ja elää rakkaudessa. Homma meneekin kuitenkin niin, että kun hyväksyminen/turva/hyvä olo lisääntyy, kaikelle omalle röpelölle tulee tilaa, eikä sitä vastaan tarvitse taistella. Hyväksyminen lähtee transfromoimaan asioita. Tällä verkkokurssilla näytän sinulle, miten.

Palautteita kurssin käyneiltä:

"Tämä on ollut ehkä elämäni tähän astisin tärkein kurssi, ja voin kertoa, että olet kaivanut sieltä sun täältä jo aikaisemminkin.  Ja paljon. Sain punaisen langan hyvän suomisesta itselleni. Edes pieni hetki tässä lapsiperheen hurjassa hulinassa. Se on ollut ihanan vapauttavaa."

"Mun tekee kyllä mieli sanoa tänne, että tämä kurssi on kyllä maailman paras kaikista kohtaamistani kursseista. On niin ihanaa, kun pikku hiljaa on yhä enemmän tilaa itselle ja sille, että voin ja uskallan olla oma itseni. Kun pari viikkoa sitten ei:n sanomisharjoitus herätti epätoivon tunteita siitä, etten kyllä pysty alkaa sanomaan ei, niin nyt jumankekka mulla on tilaa itselleni omassa elämässä ja ilo pulppuuaa sisälläni. Ja kaikki muutkin tunteet ja se on vapauttavaa, kun on turvaa itsessäni <3"

"Täytyy tässä vaiheessa kurssia kiittää sinua Anna. Kurssi on ollut niin silmiä avaava, että en löydä sille sanoja. Olen paljon lukenut kirjoja ja osallistunut kursseihin mitkä käsittelevät näitä samoja aiheita, mutta mikään niistä ei ole ollut tällainen. Sinulla on niin äärettömän lempeä ja rehellinen tapa kertoa asioista. Mitkään sanat eivät riitä kertomaan kuinka kiitollinen olen tästä kurssista."

"Oma sisäinen voimani on kasvanut ja noussut esille kurssin ansiosta, työkaverini sanoi, että hehkun ja sädehdin. Tästä on ihana jatkaa, kurssiakin vielä jäljellä?"

"Anna, olet ihan huikea, myötätuntoinen ja viisas opettaja."

"Nyt työstin tämän osion uudelleen eilen ja toissapäivänä ja siitä tuli räjäyttävä voimakokemus! Positiivisen agression voima on MAHTAVA! Pitkästä aikaa tunsin olevani MINÄ ja uskoin kaikkeen tekemiseeni ja valintoihini täpöllä. Tämä tulee olemaan yksi poäätyökalu jatkossa, tätä tunnetta tulen hakemaan pintaan aivan varmasti! SUURKIITOS!"

"Kiitos Anna sydämeni pohjasta tästä kurssista ? Tää kurssi on jotenkin antanut miulle viimein luvan tulla siksi mikä olen. Kaikki ajatukseni todentuivat tän kurssin myötä. Matka jatkuu taas luottavaisempana ja näkyvämpänä ? Kiitos"

"Kiitos, Anna, tästä kurssista! Olen saanut tästä paljon apua ja helpotusta elämääni. On helpompi olla itsensä sekä kanssa ihmisten kanssa. Elämä tuntuu nyt paremmalta. Oikeasti! Kiitos!"

"Ihana Anna. Kiiiiiiiiiiiitos tästä kurssista! Ihan paras kurssi ja kauneimmat kurssisivut ikinä!! Nyt on meneillään Sydän-ähky, ihan positiivisessa mielessä. KIITOS. ISO SYDÄN!"

"Kiitos Anna! Tämä oli niin hyvä kurssi ja tuloksiakin jo tullut näiden viikkojen aikana: olen pystynyt rauhallisesti (!) ja rakentavasti kertomaan mikä toisen tekemisessä harmittaa ja muutama menneisyyden mörkö pääsi kaapista ja ymmärsin muutaman kipupisteeni syyn. Ihan mahtava fiilis!"

"Oon ollu ihan fiiliksissä tästä kurssista ja saanut paljon ajatuksia, oivalluksia ja hyvää mieltä ja lempeyttä. Jokainen uusi jakso kolahtanut ja heijastellu hyvin paljon omia maailmoja."

"Kiitos erittäin ihanasta kurssista,joka tuli elämääni juuri oikeaan aikaan. Paljon tein oivalluksia ja ihania uusia polkuja avautui/avautuu tielleni :)"

"Ihana video ja puhe sekä hyvät harjoitukset. Olen tänään painiskellut sen kanssa, uskallanko kuunnella sisintäni yhden ison päätöksen kanssa ja mitä se sisin oikeastaan sanookaan. Löysin harjoitusten myötä lämpöä ja vähän oikealta tuntuvaa suuntaakin kysymykseeni. Tämä on kyllä ihanin kurssi ikinä!"

"Voi Anna, vastailet kaikille niin kauniisti. Ja vielä siten, että se saa ainakin minut jatko-ajattelemaan/tuntemaan!"

"Kiitos, tulipa hyvä mieli tästä vastauksesta ja etenkin siitä kuinka vahvasti myötäelät meidän prosesseja! 🙂 Lämmittää tosi paljon sydäntä".

"Oon saanut tosi paljon irti jo tästä ensimmäisestä viikosta enkä malttaisi odottaa seuraavia moduuleja! Kiitos jo nyt todella paljon Anna, kurssin alku on ollut itselleni ihan kultaa! Olin jo ennen kurssia miettinyt, että ajaudun usein vain suorittamaan elämää sisäisten pitäisi-myrskyjen ajamana, koska on ollut vaikeaa uskoa, että mulla voisi olla arvoa ihan vain itsenäni. On ihanaa että tää kurssi pureutuu just noihin asioihin! Tuntuu, että toivoa on :)"

"Kaunein verkkokurssialusta ikinä!!!"

"Olen niin kiitollinen, että tällainen kurssi on olemassa. Innolla odotan uusia materiaaleja. Ihana maadoitusmeditaatio! Kiitos Anna!" "En miettinyt kahta kertaa tämän kurssin aloitusta. Aihe on koskettanut minua jo pitemmän aikaa ja paljon olen työstänyt asioita, mutta kokenut jumiutuvani elämääni tai itseni kanssa. Tervetulovideon jälkeen tiesin olevani varmasti oikealla kurssilla, ihanan inhimillistä ❤️"

"Ihana esittelyvideo sinusta! Tuli varma tunne siitä, että olen löytänyt juuri oikean verkkokurssin itselleni. Kiitos!!!"

"Kiitos ihanasta ja ajatuksia herättävästä tervetulotoivotuksesta kurssille! Tuntuu että olen oikeiden asioiden äärellä. Olen pitkään yrittänyt oppia rakastamaan ja hyväksymään itseni, ja vaikka sen tärkeyden ymmärtää, se ei silti vaan ole jotenkin onnistunut käytännössä. Jo tästä alusta sain oivalluksia, mielenkiinnolla odotan jatkoa!"

"Tää osio on aika break through! NYT mä ymmärrän, edes hieman, mistä on kyse. Kiitos Anna et niin selkeesti tuot esimerkein näitä et taviksetkin tajuu ?"

"Anna, olipa ihana AI mikä hyvän salliminen-video. Kiitos?"

"Kiitos "Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut" kurssista. Matka oli huikea, itseensä tutustumista ja armollisuutta sekä myötätuntoa itseään kohtaan opettelua. Olen tällä polullani ihan alussa, mutta tästä on hyvä jatkaa. Tiesin itsekin, että olen oikealla polulla, mutta uskallus hypätä mukaan oli vaikea tehdä. Nyt se on tehty ja tästä jatketaan eteenpäin."

"Anna, sinun ajatukset ja näkökulmat ovat loistavia. Ne ovat tuoneet suurta helpotusta."

 

 

Mitä saan?

Tämä kurssi antaa sinulle oivalluksia, lempeyttä ja turvaa kuulostella sydäntäsi ja elämääsi. Saat työkaluja arjen levollistamiseen, sisäisen turvan ja hyväksymisen kokemiseen, syyllisyydestä vapautumiseen ja omien rajojen löytymiseen.

Aika usein viiletämme elämää suorittaen, miellyttäen ja itseämme sivuun sutien. Jos joskus valitseekin itsensä, seuraa usein syyllisyyttä ja kärvistelyä. Tai sitten pyrkii eheytymään ja kehittämään itseään kuin viimeistä päivää - ja silti saattaa kokea ahdistusta, itsensä pienentämistä, alemmuutta ja tyytymistä. Tai saattaa olla muuten vain hukassa itsensä kanssa. Toistuvasti törmää samoihin pulmiin ihmissuhteissaan tai elämän asioissa, ja ihmettelee, miksei homma jo muutu. Tunneyhteys voi olla hakusessa, eikä oikein tiedä mitä sydän sanoo. Tai tietää, mutta ei uskalla tai osaa toimia sen mukaan. Voi olla vähän tyhjä olo. Se ei tarkoita, että meissä on mitään vikaa tai että olemme käsittäneet jotain väärin.

Sinun elämäntehtäväsi ei ole miellyttää tai fiksata ketään - vaan elää omaa elämääsi

Uskomus siitä, että itsessä on jotain vikaa tai että ei nyt jo ole hyvän ja rakkauden arvoinen on usein todella huomaamaton ja alitajuinen. Ja juuri tuo uskomus saa meidät luulemaan, että vaatisi valtavasti työtä ja muutoksia, että meillä voisi olla hyvä olla.

Mutta mitä jos itsensä kanssa voisi oppia olemaan ihan tällaisenaan - ystävystyä siihen tyyppiin, joka jo on? Menneisyyksineen päivineen, pelkoineen, epävarmuuksineen ja kaikkine vahvuuksineen ja ihanuuksineen?

Kurssi on sinulle jos:

 • Haluat voimaantua
 • Haluat kokea elämässäsi enemmän hyväksyntää ja myötätuntoa
 • Haluat kokea enemmän virtausta, iloa ja selkeyttä
 • Haluat alkaa vapautua syyllisyydestä ja riittämättömyyden kokemuksesta
 • Haluat saada itseesi ja tunteisiisi syvemmän yhteyden
 • Haluat oppia kuulemaan sydämesi ääntä ja toimia sen mukaan
 • Haluat vahvistaa rajojasi
 • Haluat kokea enemmän turvaa ja luottamusta
 • Pohdit, mikseivät asiat muutu
 • Pohdit, milloin on sinun vuorosi
 • Olet jumissa
 • Haluat oppia vastaanottamaan enemmän hyvää

Kurssi sisältää:

Viiden viikon kurssi sisältää viikoittaiset videoluennot, meditaatio/mielikuvamatka- äänitteet, tekstimateriaalia ja kirjoitusharjoituksia sekä muita (ihania) tehtäviä.

Voit käydä kurssia omaan tahtiisi toukokuun 3. päivään asti - tarkoitus ei ole suorittaa vaan voimaantua!

Kurssi sisältää myös mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja oivalluksia muiden kurssilaisten kanssa. Myös minä kurssin järjestäjänä kommentoin, vastaan kysymyksiin ja elän mukana (voi olla, että nyt omatahtisena käytynä keskustelua ei viriä niin paljon, tai sitten viriää, mutta mullekin voi alustalle jättää kysymyksiä ja vastailen niihin omaan tahtiini <3 )

Muutos ja hyvä olo itsensä kanssa on mahdollista. Kurssi ei ole hempeilyä eikä pelkkää pehmeää päänsilittelyä - se on käytännönläheinen, oivalluttava ja voimauttava matka itseesi. Sydämessä olo ei tarkoita tunnemössöä, vaan oman voimansa löytämistä. Tämä kurssi toimii.

 

Tule sellaisena kuin olet

Kurssin sinulle on luonut ja matkaa kanssasi kulkee kouluttaja ja valmentaja Anna Taipale, menestyskirja Sydänjutun kirjoittaja. Anna on kulkenut voimauttavan matkan arvottomuuden ja riittämättömyyden tunteista, elämän tosi synkkienkin sävyjen kautta lempeään, hyväksyvään suhteeseen itsensä kanssa.

Muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä eikä voimaantumiseen ole oikoreittejä.  Kurssi ei korvaa terapiaa tai muuta terapeuttista työskentelyä, vaan siihen suosittelen työskentelemistä vastaantollani tai muun auttajan kanssa. 

Sydänjuttu -ja Sydänjutun tehtäväkirja voivat olla hyvä pohjustus verkkokurssille, mutta sinun ei tarvitse olla lukenut niitä. Kurssi tarjoaa ihan uusia oivalluksia ja työkaluja, vaikka olisit kirjat lukenut. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta itsesi kanssa työskentelystä - tai voi olla, että olet jo kulkenut hyvän tovin itseesi tutustumisen matkaa. Olet lämpimästi tervetullut kurssille sellaisena ja siinä kohtaa matkaasi kuin olet. Moni pitkään itsensä kanssa reissua tehnyt yllättyy työskentelystä kanssani: ”Luulin, että tiedän ja osaan jo nää asiat - mutta sun kanssa opin ja oivallan ihan uutta!”

Sano itsellesi joo

Etukäteen voi ja saa pelottaa, jänskättää, ahdistaa - mitä tahansa. Jos kurssi resonoi tai kutkuttaa, se luultavasti on juuri sinua varten. Yleensä aina, kun alamme suoda itsellemme enemmän hyvää - edes aikomuksen tasolla - meissä nousee pintaan alitajuista vastustusta. Se on ok, mutta sen ei tarvitse estää itseäsi sallimasta itsellesi hyvää.

Kurssiviikkojen teemat:

 • Mikä ihmeen itsensä rakastaminen? Mitä uskon itsestäni? Mitä vaadin itseltäni?
 • Kuinka opin ravitsemaan ja huomioimaan itseäni? Miten minulla voisi olla parempi olo itseni kanssa? Ai mikä hyvän vastaanottaminen?
 • Käytänkö elämänvoimani soutamiseen vai äyskäröimiseen? Mistä kumpuaa miellyttäminen, suorittaminen, riittämättömyys ja syyllisyys? Miten vapautua niistä? Mitä on tunneyhteys? Kuinka vapaudun selviytymiskeinoistani? Kuinka elämään voisi luottaa enemmän?
 • Sisäiset jarrut: mistä onneni on kiinni? Kenen tai minkä armoilla sydämeni ja hyvinvointini on? Kuinka löytää menneeseen rakentavampi suhde? Miten vapautua uhriudesta ja odottamisesta voimaantumiseen?
 • Itsensä hyväksymisen salaisuus ja elämän virtaavuus. Oman sydämensä kuuleminen ja sen mukaan toimiminen.

Milloin ja miten:

Kurssi alkaa heti kun sen itsellesi käyt kliksauttamassa, ja kurssialue on käytössäsi 3.5. asti, jonka jälkeen kurssi sulkeutuu. Kurssin hinta on 34,90 e (Norm 44,90e).  Kurssin voi myös ostaa lahjaksi laittamalla minulle sähköpostia: annaulrikataipale@gmail.com - järjestetään sun ihanalle tyypille ihana lahja. 

HUOM! Kurssialue on käytössäsi 3.5.  asti, eli sinulla on hyvin aikaa käydä kurssia omaan tahtiisi pitkin talvea ja kevättä. Vaikka bongaisit tämän ilmoituksen vasta vaikkapa huhtikuussa, ehdit hyyyyyyyyvin kärryille! Voit aloittaa kurssin koska tahansa. 

Voit maksaa kurssin yhdessä tai useammassa erässä. Useamman erän maksu onnistuu, kun valitset maksutapahtumaa tehdessäsi jousto-vaihtoehdon. 

Ilmoittaudu ja maksa täältä

Lähelle -rakkaudellisten ihmissuhteiden kurssin esittelysivu täällä
Kohti Sydämen unelmia -omien sydänpolkujen ja tietoisen luomisen kurssi täällä
Hommaa kaikki kurssit itsellesi superalella hintaan 89e (norm. 157e) täältä

Tervetuloa voimauttavalle matkalle sinuun ja rakkaudellisempaan elämään!