Tittidii!!! Rakkaasti tervetuloa kohti sydämen unelmia ja omalla polullasi voimautumista!

Mä oon niin älyttömän innoissani tästä! Olen suunnitellut uutta verkkokurssia pitkään, ja nyt on sen hetki. Tämän tästä saan kyselyjä, että milloin ensimmäiselle kurssille tulee jatkoa, mutta olen tätä rauhassa muhitellut ja rakentanut sisäisyyksissäni.

Uusi viiden viikon kurssini käsittelee sitä, a) kuinka sydämen unelmien vastaanottaminen toimii b) miten pyyhältää voimautuneesti elämässään ja d) kuinka elämän hyvien jutskien virtaus voimistuu e) kuinka löytää ja rohkaistua sydänpolulleen JA miten nämä kaikki liittyvät toisiinsa.

Tämä kurssi kirkastaa omaa polkuasi, avaa vastaanottamaan asioita joita sydämesi halajaa ja voimauttaa elämään itsesi näköistä elämää. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse tietää mitä haluat  - ja saat olla elämässäsi juuri niin pihalla kuin olet  -  ja SAMALLA saat vapautua jumeistasi kohti iloa ja laiffin hyvää. Tai yhtä hyvin voit myös olla ihan tulessa ja elämänriemuissa ja voimautua vastaanottamaan lisää ihanuutta.

Kun opit hyväksymään itseäsi, kaikkia tunteitasi ja ihan koko elämän reissusi vaiheita uudella tavalla, voimaudut ja avaudut elämän hyvän virtaukselle

Sanoin  ensimmäisestä, Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut -verkkokurssistani, että loin siitä just sellaisen, jota itse olisin tarvinnut joskus löytääkseni vihdoin sen, mitä "itsensä rakastamisella" tarkoitetaan. Kurssi on ollut tosi rakastettu, yli 1000 ihmistä on jo käynyt sen. (Tuosta alta kohta voit lukea sen kurssin palautteita). Ja tämän uuden kurssin suhteen on sama juttu: voi vitsi jos tällainen kurssi olisi ollut silloin joskus aikoinaan kun ähräsin näiden asioiden kanssa ja luulin, että mussa on jotain vikaa kun mun "manifestaatiot ei oikein toimi" tai kun en vielä uskaltanut Sydänpolulleni. Mutta tämä ei ole ydinfysiikkaa, eikä Sydänpolkunsa kulkeminen tarkoita, että pitää jotenkin hienosti osata selättää kaikki omat mörkönsä, epävarmuutensa ja haavansa. Itsensä näköisen elämän eläminen ei todellakaan ole vain harvoja valittuja varten, vaan just sinua just sinuna. Itselleni avautui muutamien ydinoivallusten kautta, kuinka manifestaatio toimii, ja kuinka oman sydämen näköistä elämää vapautuu elämään -  ja se on tietenkin täysin mullistanut mun elämäni.  Tällä kurssilla avaan, miten se tapahtuu. 

Kurssin käyminen auttaa sua hahmottamaan sitä, miten energia ja vastaanottaminen toimii, mitä haluat kokea,  ja kuinka steppailla itsesi kanssa lempeämmin + voimautuneemmin elossa eteenpäin. Asiat, joita kurssilla käydään läpi ovat juuri niitä, jotka mun elämän on muuttaneet, ja niin ne on muuttaneet mun tuhansien asiakkaiden elämää.

Itsensä näköisen elämän eläminen ei todellakaan ole vain harvoja valittuja varten, vaan just sinua varten just sinuna

Palautteita Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut -kurssiltani

"Tämä on ollut ehkä elämäni tähän astisin tärkein kurssi, ja voin kertoa, että olet kaivanut sieltä sun täältä jo aikaisemminkin. 😊 Ja paljon. Sain punaisen langan hyvän suomisesta itselleni. Edes pieni hetki tässä lapsiperheen hurjassa hulinassa. Se on ollut ihanan vapauttavaa."

"Täytyy tässä vaiheessa kurssia kiittää sinua Anna. Kurssi on ollut niin silmiä avaava, että en löydä sille sanoja. Olen paljon lukenut kirjoja ja osallistunut kursseihin mitkä käsittelevät näitä samoja aiheita, mutta mikään niistä ei ole ollut tällainen. Sinulla on niin äärettömän lempeä ja rehellinen tapa kertoa asioista. Mitkään sanat eivät riitä kertomaan kuinka kiitollinen olen tästä kurssista."

"Oma sisäinen voimani on kasvanut ja noussut esille kurssin ansiosta, työkaverini sanoi, että hehkun ja sädehdin. Tästä on ihana jatkaa, kurssiakin vielä jäljellä😍"

"Anna, olet ihan huikea, myötätuntoinen ja viisas opettaja."

"Kiitos, kiitos, kiitos! Niin paljon viisautta ja totuuksia. En tiedä mistä tämän kaiken ammennat, mutta se on puhutellut sydänjuuria myöten."

"Sydämen pohjasta kiitos aivan ihanasta kurssista, Anna! Se tuli juuri oikeaan aikaan, keskelle syvää kriisiä. Takana oli pitkä jakso oman itsen kanssa tuskastelua, arvottomuuden tunnetta, yritystä työstää ja korjata. Oli huikeaa avullasi todella sisäistää että ei tarvitsekaan ponnistella ja muuttua vaan saan olla juuri tällainen ja tällaisena oikeanlainen ja arvokas." 

"Tuli ihan huikeita oivalluksia. Kiitos, siis ihan paras kurssi aikoihin. ❤️ Nyt vasta oikeasti tajusin mitä se voimaantuminen on ja kuinka voimaantumattomassa maailmassa olenkaan elänyt. Mä taisin todellakin saada vihdoin ne SIIVET 🤗😍 ihan siis niiiiiiin huikea oivallus ja fiilis 💞"

"Tämä kurssi on ollut aivan ihana matka pehmeään, lämpöiseen, ilon, lempeyden ja kauneuden maailmaan! En ole ennen oivaltanut, että tällainenkin suhtautumistapa itseen voisi olla! Olet ollut Anna aivan ihana esimerkki tästä! Koen tämän kurssin olleen yksi tärkeä etappi mun taipaleella, jossa olen aikaisemmin yrittänyt niin kovin monenmoista asiaa. Kiitollisuus täyttää minut, kun sinua Anna ja tätä kurssia ajattelen! Sinulla on upea lahja!❤ 🌹Kiitos sinulle! Olet mahtava!!!"

"Nyt työstin tämän osion uudelleen eilen ja toissapäivänä ja siitä tuli räjäyttävä voimakokemus! Positiivisen agression voima on MAHTAVA! Pitkästä aikaa tunsin olevani MINÄ ja uskoin kaikkeen tekemiseeni ja valintoihini täpöllä. Tämä tulee olemaan yksi poäätyökalu jatkossa, tätä tunnetta tulen hakemaan pintaan aivan varmasti! SUURKIITOS!"

"Kiitos Anna sydämeni pohjasta tästä kurssista 💖 Tää kurssi on jotenkin antanut miulle viimein luvan tulla siksi mikä olen. Kaikki ajatukseni todentuivat tän kurssin myötä. Matka jatkuu taas luottavaisempana ja näkyvämpänä 🙏 Kiitos"

"Kiitos, Anna, tästä kurssista! Olen saanut tästä paljon apua ja helpotusta elämääni. On helpompi olla itsensä sekä kanssa ihmisten kanssa. Elämä tuntuu nyt paremmalta. Oikeasti! Kiitos!"

"Kiitos, kiitos, kiitos. Tää on ollut ihan huippu kurssi. Yksi parhaita ikinä. Olen paljon näitä kurssejakin käynyt ja itseäni buustannut, ja mietinkin, että onkohan tästä mitään hyötyä itselleni enää. Mutta ihan mega hyvä kurssi."

"Ihana Anna. Kiiiiiiiiiiiitos tästä kurssista! Ihan paras kurssi ja kauneimmat kurssisivut ikinä!! Nyt on meneillään Sydän-ähky, ihan positiivisessa mielessä. KIITOS. ISO SYDÄN!"

"Kiitos Anna! Tämä oli niin hyvä kurssi ja tuloksiakin jo tullut näiden viikkojen aikana: olen pystynyt rauhallisesti (!) ja rakentavasti kertomaan mikä toisen tekemisessä harmittaa ja muutama menneisyyden mörkö pääsi kaapista ja ymmärsin muutaman kipupisteeni syyn. Ihan mahtava fiilis!"

"Oon ollu ihan fiiliksissä tästä kurssista ja saanut paljon ajatuksia, oivalluksia ja hyvää mieltä ja lempeyttä. Jokainen uusi jakso kolahtanut ja heijastellu hyvin paljon omia maailmoja."

"En voi edes sanoin kuvailla kuinka kiitollinen oon tästä kurssista, kuinka paljon tsemppiä oon saanu juuri tähän elämänvaiheeseen kun vuodessa on tapahtunu niiin paljon muutoksia!"

"Kiitos erittäin ihanasta kurssista,joka tuli elämääni juuri oikeaan aikaan. Paljon tein oivalluksia ja ihania uusia polkuja avautui/avautuu tielleni :)"

"Ihana video ja puhe sekä hyvät harjoitukset. Olen tänään painiskellut sen kanssa, uskallanko kuunnella sisintäni yhden ison päätöksen kanssa ja mitä se sisin oikeastaan sanookaan. Löysin harjoitusten myötä lämpöä ja vähän oikealta tuntuvaa suuntaakin kysymykseeni. Tämä on kyllä ihanin kurssi ikinä!"

"Voi Anna, vastailet kaikille niin kauniisti. Ja vielä siten, että se saa ainakin minut jatko-ajattelemaan/tuntemaan!"

"Kiitos, tulipa hyvä mieli tästä vastauksesta ja etenkin siitä kuinka vahvasti myötäelät meidän prosesseja! 🙂 Lämmittää tosi paljon sydäntä".

"Oon saanut tosi paljon irti jo tästä ensimmäisestä viikosta enkä malttaisi odottaa seuraavia moduuleja! Kiitos jo nyt todella paljon Anna, kurssin alku on ollut itselleni ihan kultaa! Olin jo ennen kurssia miettinyt, että ajaudun usein vain suorittamaan elämää sisäisten pitäisi-myrskyjen ajamana, koska on ollut vaikeaa uskoa, että mulla voisi olla arvoa ihan vain itsenäni. On ihanaa että tää kurssi pureutuu just noihin asioihin! Tuntuu, että toivoa on :)"

"Kaunein verkkokurssialusta ikinä!!!"

"Olen niin kiitollinen, että tällainen kurssi on olemassa. Innolla odotan uusia materiaaleja. Ihana maadoitusmeditaatio! Kiitos Anna!" "En miettinyt kahta kertaa tämän kurssin aloitusta. Aihe on koskettanut minua jo pitemmän aikaa ja paljon olen työstänyt asioita, mutta kokenut jumiutuvani elämääni tai itseni kanssa. Tervetulovideon jälkeen tiesin olevani varmasti oikealla kurssilla, ihanan inhimillistä ❤️"

"Ihana esittelyvideo sinusta! Tuli varma tunne siitä, että olen löytänyt juuri oikean verkkokurssin itselleni. Kiitos!!!"

"Kiitos ihanasta ja ajatuksia herättävästä tervetulotoivotuksesta kurssille! Tuntuu että olen oikeiden asioiden äärellä. Olen pitkään yrittänyt oppia rakastamaan ja hyväksymään itseni, ja vaikka sen tärkeyden ymmärtää, se ei silti vaan ole jotenkin onnistunut käytännössä. Jo tästä alusta sain oivalluksia, mielenkiinnolla odotan jatkoa!"

"Tää osio on aika break through! NYT mä ymmärrän, edes hieman, mistä on kyse. Kiitos Anna et niin selkeesti tuot esimerkein näitä et taviksetkin tajuu 😘"

"Anna, olipa ihana AI mikä hyvän salliminen-video. Kiitos💓"

"Kiitos "Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut" kurssista. Matka oli huikea, itseensä tutustumista ja armollisuutta sekä myötätuntoa itseään kohtaan opettelua. Olen tällä polullani ihan alussa, mutta tästä on hyvä jatkaa. Tiesin itsekin, että olen oikealla polulla, mutta uskallus hypätä mukaan oli vaikea tehdä. Nyt se on tehty ja tästä jatketaan eteenpäin."

"Anna, sinun ajatukset ja näkökulmat ovat loistavia. Ne ovat tuoneet suurta helpotusta."

Kurssiviikkojen teemat

 • Viikko 1: Kohti sydämen unelmia, vetovoiman laki 2.0. Kun oppii vastaanottamaan itseään sellaisena kuin on, vapautuu vastaanottamaan elämän runsasta virtausta. Suhde itseemme määrittää elämäämme enemmän kuin mikään muu: kun myötätunto itseä kohtaan lisääntyy, paradoksaalisesti rajoittavat uskomukset, jotka määrittävät sitä mitä elämässämme tapahtuu, alkavat vapautua. Sydämen unelmat ovat niitä potentiaaleja, joita kokiessamme me voidaan syvästi hyvin. Tietoinen luominen on yksinkertaista - mutta kysyy myös syvää ja itsensä kohtaamista. Ja sitä voi oppia!
 • Viikko 2: Selkeytä suuntaa. Mitä ovat elämäsi syvät intentiot, mikä elämääsi ohjaa? Millaisia ydintunteita haluat kokea? Ansaitsemisesta, saavuttamisesta, kontrolloimisesta, suorittamisesta vastaanottamisen tilaan.
 • Viikko 3: Sisäinen vanhemmuus. Turva, vaikeiden tunteiden sietäminen ja niiden kautta voimautuminen, rohkeus, rajat. Sydämen ääni vahvistuu, ja sen mukaan toimiminen vapautuu, kun syvästi oivaltaa: "tämä on mun elämäni - olen itse kokemuksestani vastuussa ja siksi vapaa". Intuition kuuleminen, vahvistaminen ja sen mukaan eläminen.
 • Viikko 4: Muutos. Kuinka kulkea lempeästi kohti muutosta? Kuinka tukea itseään muutoksen keskellä? Mistä syntyy luottamus? Kuinka sietää keskeneräisyyttä, kysymysten tiloja ja nähdä, kuinka takapakit ovat oikeastaan kaasupolkimia?
 • Viikko 5: Ravitse ruusutarhaa. Ei se lopputulos, vaan se matka. Ja se, miten tuota matkaa jokapäiväisessä elämässään tekee, vaikuttaa totaalisesti siihen, millaisiin maisemiin itsensä kanssa löytää. Millaisissa energioissa päivittäin pyyhällät? Kuinka ravita sydämesi unelmia? Mikä linttaa elosi ruusutarhaa?

Kenen kanssa?

Olen pitänyt kurssin aiheista työpajoja ja kirjoitan kirjaa, joka osittain käsittelee myös näitä samoja aiheita. Mutta tähän kurssiin olen koonnut nyt sellaisen ennenäkemättömän paketin mun sydänpolku-salaisuuksia, joita yleensä käyn syvemmin läpi prosesseissa vakituisten yksityisasiakkaideni kanssa. Kurssi ei tietenkään korvaa terapeuttista prosessia, mutta sen kanssa pääsee näissä teemoissa hyvään alkuun.

Sinun EI ole tarvinnut käydä ensimmäistä kurssiani saadaksesi kaiken irti tästä reissusta, eikä sinun ole täytynyt lukea mun kirjojakaan. Jos olet, tiedät vähän stailiani, mutta jos et tunne stailiani: olen maanläheinen, suoraviivainen, erittäin myötätuntoinen, ratkaisukeskeinen ja transformaatioon tähtäävä. En lurittele lämpimikseni yhtään mitään, vaan opetan, puhun, kirjoitan, koulutan, ja yksityisasiakkaideni kanssa työskentelen niin, että oikeasti tapahtuu. Puhun vain sellaisesta ja sillä tavalla, minkä itse olen saanut toimimaan paitsi itseni, myös tolkuttoman määrän asiakkaita, kanssa. En tee mitään puolestasi, koska voimautumisen lahjan vain jokainen itse voi ottaa haltuunsa - siksi sanon aina, että olet parasta mitä sinulle on tapahtunut. Sussa ja sun elämässä on kaikki avaimet voimautumiseen - minä autan sinua siis ymmärtämään, että miten niin.

Sydänjuttu ja Sydänjuttu -tehtäväkirjani ovat olleet ihan huikeita myyntimenestyksiä - niitä on luettu ja hommattu hyllyihin paljon enemmän, kuin minkään tyylilajin kirjoja Suomessa keskimäärin. Mun ensimmäisen verkkokurssin on käynyt yli 1000 ihmistä, tuossa yllä palautteita. Pidän retriittejä, työpajoja ja tapaan satoja yksityisasiakkaita vuodessa. Olen ährännyt tietoisuuden, "henkisyyden" ja psykologian parissa käytännössä 11-vuotiaasta lähtien. Yhdistän uniikilla tavalla psykologisen ihmistuntemuksen ja henkisen / tietoisuuden / energian ymmärrykseni. Kurssilla ammennetaan erittäin käytännönläheisesti neuropsykologiasta ja tunnetaidoista. Jos "esoteerisemmat" asiat eivät ole sua varten, älä hätäänny, avaan psykologiselta kantilta energian ja tietoisuuden suhdetta niin, että taatusti pääset kärryille. Työskentelen terapeuttisena valmentajana, ja hyödynnän siinä poikkeuksellista intuitiotani niin, että "tuloksia" syntyy. Homman nimi on kuitenkin se, että itse on jokaisen valittava ja käytävä oma voimautumismatkansa - mutta se on erittäin paljon helpompaa, jos on a) tietoa ja ymmärrystä b) toimivat työkalut. 

Haluan tarjota mun kursseja demokraattiseen hintaan, jotta nämä asiat jotka ei todellakaan ole mitään rakettitiedettä mutta joista on niin paljon harhaanjohtavia ja jarruttavia uskomuksia ja jotka monelle meistä on haastavia (koska itsearvostuksen puute), saavuttaisi mahdollisimman monet. Mun intohimo on jakaa löytämääni sun kanssa: kun itselle vihdoin avautuu syvästi elämää mullistavia juttuja, niistä toivoisi toistenkin  saavan nauttia.

Mitä saan?

Tämä kurssi antaa sinulle oivalluksia, turvaa ja sydänvoimaa kirkastaa suuntaasi ja sitä mitä haluat elämässä kokea. Kun opit hyväksymään itseäsi, kaikkia tunteitasi ja ihan koko elämän reissusi vaiheita uudella tavalla, avaat elämän hyvän virtauksen ja yhteyden voimaasi - siihen, joka siivittää oman näköistäsi Sydänpolkua eteenpäin. Kurssilla saat syvällisiä matkaeväitä itsesi kohtaamiseen, muutosta kohti kulkemiseen, muutosten, kysymysten tilojen ja uutta luomisen jänskäyksiin ja avaimia siihen, kuinka elämän tietoisesti luominen sellaiseksi kuin sydän halajaa, oikeasti toimii. 

Kurssi sopii sulle, jos kaipaat muutosta tai olet kaamean muutoksen myllerryksen keskellä. Se on sulle, jos haluat selkeyttää itsellesi, että mitähän hitsiä mä tässä laiffissa nyt kaipaan ja tekisin. Kurssi voi myös sopia sulle, jos oot ihan henkimaailman hommeleiden tyyppi ja haluat voimautua ja saada tietoisen luomisen homman oikeasti toimimaan + rohkaisua omalle sydänpolullesi. Jos jokin muutos sun sydäntäsi kutsuu, mutta et oikein tiedä, mitähän tarttis tehdä, tämä kurssi on sulle just jetsulleen. Ja jos sun elämä on ihan kivaa ja kaikki on ihan hyvin, mutta jotain tuntuu puuttuvan, uskon, että kurssi tarjoaa sulle vastauksia. Ja jos olet ihan kujalla, että äääk mä virittelen tässä näitä mun sydänjuttuja jo, mutta ei tää kyllä mitään heleppoo oo, niin tule hyvä ihminen mukaan voimautumaan.

Kurssi on sinulle, jos:

 • Haluat kirkastaa elämäsi suuntaa
 • Haluat kokea elämässäsi enemmän merkityksellisyyttä ja iloa
 • Haluat kokea enemmän virtausta ja nautintoa
 • Haluat hahmottaa, mitä haluat
 • Haluat löytää "elämäntehtäväsi"
 • Haluat tietää, kuinka mennä konkreettisesti kohti sydämesi juttuja
 • Haluat alkaa vapautua itsesi toteuttamisen jumeista
 • Haluat saada itseesi ja tunteisiisi syvemmän yhteyden
 • Haluat oppia kuulemaan sydämesi ääntä ja toimia sen mukaan
 • Pohdit, mikseivät asiat muutu
 • Koet, että elämä on ihan kivaa, mutta jotain tuntuu puuttuvan
 • Olet hirmu muutosmyllerryksen keskellä
 • Muutos kutsuu, mutta et tiedä kuinka lähteä liikkeelle
 • Olet lähtenyt toteuttamaan Sydänjuttujasi, mutta homma takkuaa
 • Olet jumissa
 • Haluat oppia vastaanottamaan enemmän hyvää
 • Haluat elää enemmän itsesi näköistä elämää

Kurssi sisältää:

Viiden viikon kurssi sisältää viikoittaiset videoluennot, meditaatio/mielikuvamatka- äänitteet, tekstimateriaalia ja kirjoitusharjoituksia sekä muita (ihania) tehtäviä.

Saat joka viikko sähköpostitse linkin viikon kurssimateriaaleihin campwire-alustalla. Voit käydä kurssia omaan tahtiisi syyskuun 20. päivään asti.

Kurssi sisältää myös mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja oivalluksia muiden kurssilaisten kanssa. Myös minä kurssin järjestäjänä kommentoin, vastaan kysymyksiin ja elän mukana.

Muutos ja elämän eläminen itsensä näköisesti on täysin mahdollista. Kurssi on käytännönläheinen, voimauttava matka itseesi ja elämän hyvän vastaanottamiseen. Muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä eikä voimaantumiseen ole oikoreittejä.  Kurssi ei korvaa terapiaa tai muuta terapeuttista työskentelyä. 

Sydänjuttu -ja Sydänjutun tehtäväkirja voivat olla hyvä pohjustus verkkokurssille, mutta sinun ei tarvitse olla lukenut niitä. Kurssi tarjoaa ihan uusia oivalluksia ja työkaluja, vaikka olisit kirjat lukenut. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta itsesi kanssa työskentelystä - tai voi olla, että olet jo kulkenut hyvän tovin itseesi tutustumisen matkaa. Olet lämpimästi tervetullut kurssille sellaisena ja siinä kohtaa matkaasi kuin olet. Moni pitkään itsensä kanssa reissua tehnyt yllättyy työskentelystä kanssani: ”Luulin, että tiedän ja osaan jo nää asiat - mutta sun kanssa opin ja oivallan ihan uutta!

Milloin ja miten:

Kurssi alkaa 22.5., ja päättyy 26.6. Kurssialue on käytössäsi 20.9. asti, jonka jälkeen kurssi sulkeutuu. Kurssin hinta on 44,90.  Kurssin voi myös ostaa lahjaksi laittamalla minulle sähköpostia: annaulrikataipale@gmail.com - järjestetään sun ihanalle tyypille ihana lahja. 

HUOM! Kurssialue on käytössäsi 20.9. asti, eli sinulla on hyvin aikaa käydä kurssia omaan tahtiisi. Voit aloittaa kurssin koska tahansa, mutta suosittelen antamaan itsellesi ainakin kuukauden kurssia varten <3

Voit maksaa kurssin verkkopankissa tai luottokortilla yhdessä tai kahdessa erässä:

Ilmoittaudu ja maksa verkkopankissa tai kortilla täältä

Ilmoittaudu ja maksa kahdessa erässä kortilla täältä

Tervetuloa voimauttavalle matkalle kohti Sydänjuttujasi!